Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 minute ago, 11osmikrosmhtsos said: Εχει καταστημα εδω? Στον Άλιμο. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Στον Άλιμο Α ειπες πατρα, λεω κι εγω
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου Just now, 11osmikrosmhtsos said: Α ειπες πατρα, λεω κι εγω Έχει και στην Πάτρα, στην Μαιζώνος, απέναντι από το Intimissimi, εκεί την είδα πρώτη φορά. 1
VonLoutsos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 45 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: Εχει καταστημα εδω? Maizonos 58, 262 21 Έτσι είδα στο site τους. Πρέπει να είναι δίπλα στον Δούβρη. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για να δειτε τι εννοω με ποιοτητα vs πουλαω την φιρμα. Ραφη κατω πλαινη με γυρισμα, σας στελνω δυο φωτο. Ενα t shirt ειναι "affordable" luxury (πολυ mainstream), το αλλο ειναι πραγματικο luxury (ο γιγαντας του ειδους χορηγος F1) με ενα μη ευκαταφρόνητο κοστος. Φορεμενα λιγοτερο απο 5 φορες, και ακρως προσεγμενα σε πλυσιμο κλπ. Το ενα στεγνο καθαρισμα οπως πρεπει το αλλο πλυντήριο στους <30. Αυριο θα σας συγκρινω βερμουδες, απο οικονομικες μεχρι πολυ ακριβες. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από 11osmikrosmhtsos
Trevor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μια εταιρεία που δεν έχει αρκετή προβολή στην Ελλάδα και ευρύτερα στην Ευρώπη είναι η Lyle & Scott. Την θεωρώ ποιοτική μιας και έχω ένα softshell jacket από τη συγκεκριμένη εταιρεία και είναι πάρα πολύ ωραίο και ποιοτικό. Δυστυχώς από όσο έχω ψάξει και από όσο έχω ακούσει δεν υπάρχει επίσημος reseller στην Ελλάδα. Όμως υπάρχουν πολλές γνωστές πλατφόρμες οι οποίες διαθέτουν προσόντα από αυτή τη μάρκα και έχουν και συχνά και προωθητικές ενέργειες. Πέρα από τη Lyle & Scott, είναι και η prince oliver που παρατηρώ συχνά στο εμπορικό που πάω και έχει καλές τιμές. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, όποιος θέλει ας ψάξει και να μας πει!
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Trevor είπε τη Lyle & Scott, είναι και η prince oliver Την Lyle & Scott δεν την γνωρίζω, την prince Oliver την γνωρίζω. Πάντως νομίζω ότι αυτή την στιγμή μιλάμε πως πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι. Εννοώ ότι ψάχνουμε για ποιότητα σε ρούχα που δεν είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, θα εινσι μόνο από τύχη 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ωρα για βερμουδες. Λοιπον παμε, φωτο παντα το σταυρωμα στον καβαλο και το γυρισμα στο μπαταζακι. Περιμενω γνωμη σας να δω τι θα θεωρουσατε εσεις αποδεκτο για το καθε price point Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από 11osmikrosmhtsos
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, 11osmikrosmhtsos said: Την Lyle & Scott δεν την γνωρίζω, την prince Oliver την γνωρίζω. Πάντως νομίζω ότι αυτή την στιγμή μιλάμε πως πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξίγκι. Εννοώ ότι ψάχνουμε για ποιότητα σε ρούχα που δεν είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, θα εινσι μόνο από τύχη Ποια μάρκα είναι «ευρωπαϊκής» προέλευσης; Γιατί και κάτι original Polo που έχω κάτι Βιετνάμ και κάτι Δομινικάνες Δημοκρατίες γράφουν επάνω. 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποια μάρκα είναι «ευρωπαϊκής» προέλευσης στα ποσα φραγκια?
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: στα ποσα φραγκια? Δεν έχει σημασία. Εκτός κι αν μιλάμε για Luis Vuitton ή Gucci, οπότε όταν φτιάχνεται κάτι στην Γαλλία ή στην Ιταλία το πληρώνεις και στα αντίστοιχα χρήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενδυμάτων που φοράμε στην Ευρώπη κατασκευάζονται σε ασιατικές χώρες και ούτως ή άλλως έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να διακινηθούν εδώ.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν έχει σημασία. Εκτός κι αν μιλάμε για Luis Vuitton ή Gucci, οπότε όταν φτιάχνεται κάτι στην Γαλλία ή στην Ιταλία το πληρώνεις και στα αντίστοιχα χρήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενδυμάτων που φοράμε στην Ευρώπη κατασκευάζονται σε ασιατικές χώρες και ούτως ή άλλως έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να διακινηθούν εδώ. Η Δανεζικη ELSK πχ ειναι ενα οικονομικο παραδειγμα, made in E.C. δηλαδη και τουρκια Η ISTO ειναι αλλη μια made in portugal Οσο για τους "γιγαντες" του ειδους που ανεφερες, ναι ειναι τρομερη η ποιοτητα τους οπως μπορεις να διακρινεις στις φωτο, αλλα το κοστος δεν προκυπτει απο την ποιοτητα τους. Προκυπτει δυστυχως απο την φιρμα τους... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από 11osmikrosmhtsos
chill Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Προσωπικά παίρνω Aber και Holister σε προσφορά. Δεν έχω δει έκπτωση σε ποιότητα στην Aber. Θα δείξει βέβαια και ο χρόνος για τα τελευταία. Έχω ρούχα 15 ετών από A & F τα οποία φοράω ακόμη. Μόνο ένα μπουφάν μου χάλασε, αφού το φόρεσα για 16 ,δεξαέξι ναι δ ε κ α ε ξ ι ολοκληρούς χειμώνες, που το λες και φυσιολογικό :p. Όλες οι μάρκες είναι - σχετικά - affordable αν αγοράσεις την στιγμή που πρέπει. 1
rallistas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Και η Prince Oliver βγαζει κατι "πακετα" τυπου 3 τεμαχια στο 100αρικο περιπου. Παντελονια που εχω παρει ετσι, 2 φορες, εμεινα πολυ χαπης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα