tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 03/08/2025 at 18:02, Dante80 said: Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ και τα πλεκτά στα 49€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. Μέχρι large φτάνει στο πλεκτό. Πάμε καλά;
Dante80 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, tzotzo said: Μέχρι large φτάνει στο πλεκτό. Πάμε καλά; Να κάνεις δίαιτα. 😋 Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Dante80
tutuyo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Marks and Spencer Συνδυασμός καλής ποιότητας και τιμής Οκει είναι λίγο πιο μεγαληστικα
VonLoutsos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Πάντως 41,50 Ευρώ για πόλο DUR (πόσο μάλλον στην αρχική τιμή) νομίζω είναι πολλά. <<Τοπική>> βιοτεχνία που αν δεν κάνω λάθος πλέον όλα τα εισάγει από Πακισταν και Μπαγκλαντες και για κάποιο λόγω έχουν πάρει υπεραξία σε τιμές που πλησιάζουν Tommy κτλ. Ειδικά όταν έχουμε πάρει GAP στα 20 ευρώ σε εκπτώσεις..... 2
gpapadakis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Οι περισσοτερες "ελληνικες" εταιρειες με franchise υποκαταστηματα, αν οχι ολες, τουρκια ραβουν.
imr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Για navy&green έχει κανείς εικόνα? Σκέφτομαι να πάρω 2 μπλουζάκια μέχρι 40-50 και είμαι μεταξύ navy green η Gant που τώρα στις εκπτώσεις παίζουν κάπου εκει
ge-lyk Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου ...κοίτα και στο bestsecret. Ενίοτε βγάζει καλές προσφορές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε ...κοίτα και στο bestsecret. Ενίοτε βγάζει καλές προσφορές +1 για το BestSecret. To καλο ειναι πως εχει και δωρεαν επιστροφη, οποτε δεν χανεις τιποτα, αν και ειναι αναλυτικοι στις περιγραφες τους. Το κακο ειναι πως θελει invite για να μπεις.
trelaras22 Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, ge-lyk είπε ...κοίτα και στο bestsecret. Ενίοτε βγάζει καλές προσφορές 2 ώρες πριν, ge-lyk είπε ...κοίτα και στο bestsecret. Ενίοτε βγάζει καλές προσφορές Εχετε καμιά ιδέα για το πώς να καταφέρω να βρω πρόσκληση; Αν έχει κανείς; παραπανίσιες θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. 2 ώρες πριν, stormrain είπε +1 για το BestSecret. To καλο ειναι πως εχει και δωρεαν επιστροφη, οποτε δεν χανεις τιποτα, αν και ειναι αναλυτικοι στις περιγραφες τους. Το κακο ειναι πως θελει invite για να μπεις. Αν τύχει και βρεθεί καμιά προσκληηση; Ευχαριστώ. 1
ge-lyk Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 12 ώρες πριν, trelaras22 είπε Εχετε καμιά ιδέα για το πώς να καταφέρω να βρω πρόσκληση; Αν έχει κανείς; παραπανίσιες θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Αν τύχει και βρεθεί καμιά προσκληηση; Ευχαριστώ. Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία, αλλά θεωρώ ένα mail αρκεί. Στείλτε μου, εάν είναι, για να κάνω μια απόπειρα...
Morosana Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Ρίξε και μια ματιά σε Hollister. Είναι θυγατρική της Abercrombie με ποιότητα A&F και το πιο σημαντικό σε τιμή όχι A&F.
trelaras22 Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 8 ώρες πριν, ge-lyk είπε Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία, αλλά θεωρώ ένα mail αρκεί. Στείλτε μου, εάν είναι, για να κάνω μια απόπειρα... Φίλε μου σ ευχαριστώ τέρμα για την πρόθεση, μ έστειλε εδώ ένα παλικάρι χθες, έκανα και την εγγραφή, εξαιρετκά. Σ ευχαριστώ και πάλι.
fotios86 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Επειδη αναφερετε μαρκες, εμενα μου αρεσουν παρα πολυ οι fred perry, ειδικα αυτες με το tipping στον γιακα, οποτε ριξε μια ματια αν σου αρεσουν.. εγω τις βρισκω σε καλες τιμες (50-60) στο plutosport, αλλα και με εκπτωσεις στο suitable... Επισης μια ερωτηση, Αν και παλιοτερα δεν τις κοιταζα, τον τελευταιο καιρο μου αρεσουν οι πλεκτες (κοντομανικες) πολο οπως https://shop.mango.com/gr/el/p/αντρας/πολο/πολο-πλεκτο-πλεξιδα-100-βαμβακι_87034411 Spoiler η/και σε αυτο το στυλ https://shop.mango.com/gr/el/p/αντρας/πολο/πλεκτα/πολο-πλεκτο-βαμβακερο-με-δομη_17012906?c=02 Spoiler Εχετε αποψη; Βολευουν (απο θεμα ζεστης) η βγαζεις την μπεμπελη? 1
satsok2 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια κάποιες Dur και βγήκαν απίστευτες σε ποιότητα. Ξέρει κανείς αν έχουν αλλάξει με τον καιρό; Από περιέργεια χάζευα, αλλά δε βρήκα την ίδια ποικιλία χρωμάτων με παλιά. Φυσικά καταστήματα υπάρχουν νομίζω λίγα πια, ε; Στις 3/8/2025 στις 6:02 ΜΜ, Dante80 είπε Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ και τα πλεκτά στα 49€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από satsok2
tzotzo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 19 hours ago, Morosana said: Ρίξε και μια ματιά σε Hollister. Είναι θυγατρική της Abercrombie με ποιότητα A&F και το πιο σημαντικό σε τιμή όχι A&F. πλέον οι Ambercrombie δεν έχουν καμια σχεση σε ποιοτητα.με αυτο που ήταν το 2010. Χωρια οτι έχουν φαληρισει κανα δυο τρεις φορες. τίμια για τα λεφτά τους παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα