Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 03/08/2025 at 18:02, Dante80 said:

Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. 

Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ και τα πλεκτά στα 49€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. 

Μέχρι large φτάνει στο πλεκτό. Πάμε καλά;

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, tzotzo said:

Μέχρι large φτάνει στο πλεκτό. Πάμε καλά;

Να κάνεις δίαιτα. 😋

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Πάντως 41,50 Ευρώ για πόλο DUR (πόσο μάλλον στην αρχική τιμή) νομίζω είναι πολλά. <<Τοπική>> βιοτεχνία που αν δεν κάνω λάθος πλέον όλα τα εισάγει από Πακισταν και Μπαγκλαντες και για κάποιο λόγω έχουν πάρει υπεραξία σε τιμές που πλησιάζουν Tommy κτλ. Ειδικά όταν έχουμε πάρει GAP στα 20 ευρώ σε εκπτώσεις.....

• Like 2
Δημοσ.

Για navy&green έχει κανείς εικόνα? 

Σκέφτομαι να πάρω 2 μπλουζάκια μέχρι 40-50 και είμαι μεταξύ navy green η Gant που τώρα στις εκπτώσεις παίζουν κάπου εκει

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...κοίτα και στο bestsecret. Ενίοτε βγάζει καλές προσφορές

+1 για το BestSecret. To καλο ειναι πως εχει και δωρεαν επιστροφη, οποτε δεν χανεις τιποτα, αν και ειναι αναλυτικοι στις περιγραφες τους. Το κακο ειναι πως θελει invite για να μπεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ge-lyk είπε

2 ώρες πριν, ge-lyk είπε

Εχετε καμιά ιδέα για το πώς να καταφέρω να βρω πρόσκληση; Αν έχει κανείς; παραπανίσιες θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

2 ώρες πριν, stormrain είπε

+1 για το BestSecret. To καλο ειναι πως εχει και δωρεαν επιστροφη, οποτε δεν χανεις τιποτα, αν και ειναι αναλυτικοι στις περιγραφες τους. Το κακο ειναι πως θελει invite για να μπεις.

Αν τύχει και βρεθεί καμιά προσκληηση; Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Εχετε καμιά ιδέα για το πώς να καταφέρω να βρω πρόσκληση; Αν έχει κανείς; παραπανίσιες θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

Αν τύχει και βρεθεί καμιά προσκληηση; Ευχαριστώ.

Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία, αλλά θεωρώ ένα mail αρκεί. Στείλτε μου, εάν είναι, για να κάνω μια απόπειρα...

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά σε Hollister. Είναι θυγατρική της Abercrombie με ποιότητα A&F και το πιο σημαντικό σε τιμή όχι A&F. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ge-lyk είπε

Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία, αλλά θεωρώ ένα mail αρκεί. Στείλτε μου, εάν είναι, για να κάνω μια απόπειρα...

Φίλε μου σ ευχαριστώ τέρμα για την πρόθεση, μ έστειλε εδώ ένα παλικάρι χθες, έκανα  και την εγγραφή, εξαιρετκά. Σ ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Επειδη αναφερετε μαρκες, εμενα μου αρεσουν παρα πολυ οι fred perry, ειδικα αυτες με το tipping στον γιακα, οποτε ριξε μια ματια αν σου αρεσουν.. εγω τις βρισκω σε καλες τιμες (50-60) στο plutosport, αλλα και με εκπτωσεις στο suitable...

Επισης μια ερωτηση,
Αν και παλιοτερα δεν τις κοιταζα, τον τελευταιο καιρο μου αρεσουν οι πλεκτες (κοντομανικες) πολο οπως https://shop.mango.com/gr/el/p/αντρας/πολο/πολο-πλεκτο-πλεξιδα-100-βαμβακι_87034411

Spoiler

spacer.png

η/και σε αυτο το στυλ https://shop.mango.com/gr/el/p/αντρας/πολο/πλεκτα/πολο-πλεκτο-βαμβακερο-με-δομη_17012906?c=02

Spoiler

spacer.png

Εχετε αποψη; Βολευουν (απο θεμα ζεστης) η βγαζεις την μπεμπελη? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια κάποιες Dur και βγήκαν απίστευτες σε ποιότητα. Ξέρει κανείς αν έχουν αλλάξει με τον καιρό; Από περιέργεια χάζευα, αλλά δε βρήκα την ίδια ποικιλία χρωμάτων με παλιά. Φυσικά καταστήματα υπάρχουν νομίζω λίγα πια, ε;

Στις 3/8/2025 στις 6:02 ΜΜ, Dante80 είπε

Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. 

Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ και τα πλεκτά στα 49€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. 

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.
19 hours ago, Morosana said:

Ρίξε και μια ματιά σε Hollister. Είναι θυγατρική της Abercrombie με ποιότητα A&F και το πιο σημαντικό σε τιμή όχι A&F. 

πλέον οι Ambercrombie δεν έχουν καμια σχεση σε ποιοτητα.με αυτο που ήταν το 2010. Χωρια οτι έχουν φαληρισει κανα δυο τρεις φορες.

τίμια για τα λεφτά τους παντως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...