panathatube Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Η Apple έχει μείνει πίσω στο ΑΙ και εδώ δεν είναι σενάριο λαγού και χελώνας γιατί όλοι συνεχίζουν να τρέχουν. Η εξαγορά της perplexity είναι μια καλή λύση αν δεν θέλεις να είσαι εξαρτώμενος από Open AI και Google. Νομίζω ότι ο Τιμ Κουκ μέχρι ενός σημείου έκανε φοβερή δουλειά ως logistics guy αλλά τα τελευταία χρόνια η απουσία οράματος που είχε ο Στιβ Τζομπς είναι εμφανής κι όχι μόνο στην κούρσα του ΑΙ.
dimkord Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Εμενα παντως και να μην ειχε ΑΙ το κινητο, δε θα με πειραζε τοσο. Για δυο τρια πραγματα το χρησιμοποιω. Πρωτον, ως μηχανη αναζητησης, δευτερον για να μου βαζει καποιες υπενθυμισεις στα γρηγορα, αναζητωντας πληροφοριες απο το μεηλ μου, και τριτο και κυριοτερο, ολα αυτα να τα κανω μπροστα σε ενα φιλο μου που εχει iphone. Το βλεμμα του ειναι ολα τα λεφτα.
Giannis_siag Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 10:39 ΠΜ, panathatube είπε Η Apple έχει μείνει πίσω στο ΑΙ και εδώ δεν είναι σενάριο λαγού και χελώνας γιατί όλοι συνεχίζουν να τρέχουν. Η εξαγορά της perplexity είναι μια καλή λύση αν δεν θέλεις να είσαι εξαρτώμενος από Open AI και Google. Νομίζω ότι ο Τιμ Κουκ μέχρι ενός σημείου έκανε φοβερή δουλειά ως logistics guy αλλά τα τελευταία χρόνια η απουσία οράματος που είχε ο Στιβ Τζομπς είναι εμφανής κι όχι μόνο στην κούρσα του ΑΙ. Η samsung θα επένδυσει γερά στην perplexity. Προκειμένου τα Galaxy s26 να έχουν perplexity ai ενσωματωμένο στη Bixby στις αρχές του 2026. Έδιναν μάλιστα και δωρεάν 1 χρόνο perplexity pro στο Αμερικανικό Galaxy Store. Δεν ξέρω αν όντως συνδέονται αυτά αλλά θα δείξει. Επίσης η εξαγορά της perplexity απ την apple βασίζεται σε φήμες μέχρι στιγμής.
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου αν κατι δεν εχει ανακαλυφθει απο την apple δεν εχει ανακαλυφθει ποτε
panathatube Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ 22 ώρες πριν, Giannis_siag είπε Η samsung θα επένδυσει γερά στην perplexity. Προκειμένου τα Galaxy s26 να έχουν perplexity ai ενσωματωμένο στη Bixby στις αρχές του 2026. Έδιναν μάλιστα και δωρεάν 1 χρόνο perplexity pro στο Αμερικανικό Galaxy Store. Δεν ξέρω αν όντως συνδέονται αυτά αλλά θα δείξει. Επίσης η εξαγορά της perplexity απ την apple βασίζεται σε φήμες μέχρι στιγμής. Η εξαγορά μιας εταιρείας τύπου perplexity είναι μια καλή λύση για την Apple
Super Moderators paredwse Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ 31 minutes ago, panathatube said: Η εξαγορά μιας εταιρείας τύπου perplexity είναι μια καλή λύση για την Apple Δεν καταλαβαίνω γιατί η Perplexity είναι τόσο... hot. Από τα λίγα (ομολογουμένως) που αντιλαμβάνομαι, η Perplexity δεν 'δημιουργεί' κάτι, είναι ένα front end που χρησιμοποιεί άλλες μηχανές ΑΙ. Προσωπικά, συμφωνώ με τον Gruber ο οποίος υποστηρίζει ότι η Apple, αν είναι να εξαγοράσει 'έτοιμη' λύση, θα έπρεπε να εξαγοράσει την Anthropic. Διαφωνώ με τον Gruber γιατί αυτός υποστηρίζει ότι η Apple δεν χρειάζεται να εξαγοράσει 'έτοιμη' λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα