Stef78GR Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Γνωρίζετε περί κερατιάτικων (προμήθειες), κόστος συσκευής, συμβατότητεςα κ.α.; Γίνεται να πληρώνομαι χωρίς να χρειάζεται να με σβερκώνει κάποιος τοκογλύφος; Τι επιλογές έχω;
Syntropy Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Λύσεις χωρίς συνδρομή. Εμπορικός λογαριασμός της τράπεζας Πειραιώς. https://www.piraeusbank.gr/el/epixeiriseis-epaggelmaties/trapezika-proionta-upiresies/logariasmoi-katatheseis/epaggelmatikoi-logariasmoi/emporikos-logariasmos POS για αποδοχή πληρωμών με κάρτες. https://www.everypay.gr/gr/softpos
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Stef78GR είπε Γίνεται να πληρώνομαι χωρίς να χρειάζεται να με σβερκώνει κάποιος τοκογλύφος; Οχι. Απο προσωπικη εμπειρια, και απο οσα εχω δει εδω, θα προτεινα Πειραιως μιας και τα λεφτα τα καταθετουν την επομενη ημερολογιακη μερα. Σε αλλες τραπεζες που εχω διαβασει, επομενη εργασιμη (αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω, ας το πουν) Τα πος εχουν φυγει πλεον απο τις τραπεζες. (λογικα μονο τα δινουν στους πελατες που ανοιγουν λογαριασμους). Απο εκει και περα, ειναι η epay, cardlink, everypay κτλ
Stef78GR Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου Με τις προμήθειες που ζητάνε οι τράπεζες με τα υπερκέρδη εκατομμυρίων, μου φαίνεται μονόδρομος η ηλεκτρονική τράπεζα.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, Stef78GR είπε Με τις προμήθειες που ζητάνε οι τράπεζες με τα υπερκέρδη εκατομμυρίων, μου φαίνεται μονόδρομος η ηλεκτρονική τράπεζα. δηλαδή ποια; 1
kostasbm Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου On 04/08/2025 at 10:24, Stef78GR said: Γνωρίζετε περί κερατιάτικων (προμήθειες), κόστος συσκευής, συμβατότητεςα κ.α.; Γίνεται να πληρώνομαι χωρίς να χρειάζεται να με σβερκώνει κάποιος τοκογλύφος; Τι επιλογές έχω; με ποια τραπεζα συνεργαζεσαι ??? τους ρωτησες ???
Stef78GR Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Στις 7/8/2025 στις 10:12 ΠΜ, kostasbm είπε με ποια τραπεζα συνεργαζεσαι ??? τους ρωτησες ??? Ναι, πολλά έξοδα για το τίποτα.
me3ikan Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είμαστε στην eurobank από τότε που έγινε υποχρεωτικό το pos. Συνεχώς κοιτάζω εναλλακτικές αλλά καμία συστημική ή ηλεκτρονική τράπεζα δεν μου προσφέρει καλύτερες χρεώσεις από αυτές που έχω. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από me3ikan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα