TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Κάποια καταστήματα εμφανίζονται στο Skroutz αλλά δεν επιτρέπουν αγορά μέσα από την πλατφόρμα. Η αγορά γίνεται μόνο από το δικό τους site, γνωρίζει κανείς τι φταίει και συμβαίνει αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Κάποια καταστήματα εμφανίζονται στο Skroutz αλλά δεν επιτρέπουν αγορά μέσα από την πλατφόρμα. Η αγορά γίνεται μόνο από το δικό τους site, γνωρίζει κανείς τι φταίει και συμβαίνει αυτό; Απόφαση/δικαίωμα τους.Αγόρασε απο αλλού. 1 1
Nabuko Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Κάποια καταστήματα εμφανίζονται στο Skroutz αλλά δεν επιτρέπουν αγορά μέσα από την πλατφόρμα. Η αγορά γίνεται μόνο από το δικό τους site, γνωρίζει κανείς τι φταίει και συμβαίνει αυτό; Δώσε 2-3 παραδείγματα από αυτά τα καταστήματα
Metal_Head Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Πάντα υπήρχαν τέτοια καταστήματα. Η αγόρασε κατευθείαν από αυτά ή από τα επόμενα μέσω skroutz, αναλόγως τι σε συμφέρει. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. 1 2
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Δώσε 2-3 παραδείγματα από αυτά τα καταστήματα Γιατί να είναι στο σκρουτζ τότε ρε παιδιά; πχ κάποια προϊόντα τα παραγγέλνεις μέσω σκρουτζ, ενώ άλλα όχι. Αυτό που θέλω να πάρω δεν υπάρχει καθόλου για να το παραγγείλεις στο σκρουτζ. Δεν πειράζει.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, TechWeirdo είπε Γιατί να είναι στο σκρουτζ τότε ρε παιδιά; πχ κάποια προϊόντα τα παραγγέλνεις μέσω σκρουτζ, ενώ άλλα όχι. Αυτό που θέλω να πάρω δεν υπάρχει καθόλου για να το παραγγείλεις στο σκρουτζ. Δεν πειράζει. Ατυχία.Ελπίζω να το ξεπεράσεις. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Βλέπεις το προϊόν που θες από κάποιο κατάστημα μέσα στο σκρουτζ, και μετά μπαίνεις στην σελίδα του ίδιου του καταστήματος και παραγγέλνεις από εκεί. Καλό κάνει στο κατάστημα και μακροπρόθεσμα σε όλους. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος έτσι ωραία που τα περιγράφεις και θες το ανάποδο 1
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Βλέπεις το προϊόν που θες από κάποιο κατάστημα μέσα στο σκρουτζ, και μετά μπαίνεις στην σελίδα του ίδιου του καταστήματος και παραγγέλνεις από εκεί. Καλό κάνει στο κατάστημα και μακροπρόθεσμα σε όλους. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος έτσι ωραία που τα περιγράφεις και θες το ανάποδο Γιατί το κατάστημα διαθέτει κάποια προϊόντα από το Σκρουτζ ενώ κάποια άλλα δεν έχει προσθήκη στο καλάθι και πρέπει να τα παραγγείλεις από το σάιτ του καταστήματος; Οποία προϊόντα θέλουν βάζουν στο Σκρουτζ και οπότε θέλουν τα κάνουν να μην τα αγοράζεις από το Σκρουτζ αλλά από το κατάστημα τους. Για ποιόν λόγο τότε να υπάρχουν στο Σκρουτζ, για διαφήμιση μόνο;
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Κάποια καταστήματα εμφανίζονται στο Skroutz αλλά δεν επιτρέπουν αγορά μέσα από την πλατφόρμα. Η αγορά γίνεται μόνο από το δικό τους site, γνωρίζει κανείς τι φταίει και συμβαίνει αυτό; Επειδή αυτή η συμφωνία έγινε μεταξύ της επιχείρησης και του Skroutz. Άλλο το κόστος της διαφήμισης (κι ίσως μιας μικρής προμήθειας ανά πώληση) και άλλο η συμμετοχή στο marketplace, που συνεπάγεται ετήσια συνδρομή, προμήθεια κτλ. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από chvnce 1
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Τι σε μπερδεύει; Όλα πάνε βάσει οικονομικών συμφερόντων. Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, και κλίνεις εκεί που σε συμφέρει καλύτερα.
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, chvnce είπε Τι σε μπερδεύει; Όλα πάνε βάσει οικονομικών συμφερόντων. Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, και κλίνεις εκεί που σε συμφέρει καλύτερα. Για ποιον λόγο να έχουν τα προϊόντα τους στο Σκρουτζ τότε.. ίσως φταίει και το Σκρουτζ κάπου που τους αφήνει, γιατί να μην έμπαινα κατευθείαν στο σάιτ τους; Συμφέροντα υπάρχουν αλλά εδώ μάλλον το Σκρουτζ είναι χαμένο.. 3
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, TechWeirdo είπε Για ποιον λόγο να έχουν τα προϊόντα τους στο Σκρουτζ τότε.. ίσως φταίει και το Σκρουτζ κάπου που τους αφήνει, γιατί να μην έμπαινα κατευθείαν στο σάιτ τους; Συμφέροντα υπάρχουν αλλά εδώ μάλλον το Σκρουτζ είναι χαμένο.. Για λόγους διαφήμισης. Το Skroutz πληρώνεται γι' αυτό. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να επιλέξει πώς θ' αγοράσει το προϊόν.
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chvnce είπε Για λόγους διαφήμισης. Το Skroutz πληρώνεται γι' αυτό. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να επιλέξει πώς θ' αγοράσει το προϊόν. Το ξέρω ότι πληρώνεται αλλά αφού διαφημίζονται γιατί να μην έχουν τα προϊόντα τους όλα αυτά που διαθέτουν στο Σκρουτζ. Το Σκρουτζ χρεώνει κάθε προϊόν στο κατάστημα; Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα, και το κατάστημα και το Σκρουτζ μαύρο αφού δεν παρέχουν το προϊόν που θέλω. @chvnce να είσαι καλά Επεξ/σία 4 Αυγούστου από TechWeirdo 1
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, TechWeirdo είπε Το ξέρω ότι πληρώνεται αλλά αφού διαφημίζονται γιατί να μην έχουν τα προϊόντα τους όλα αυτά που διαθέτουν στο Σκρουτζ. Το Σκρουτζ χρεώνει κάθε προϊόν στο κατάστημα; Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα, και το κατάστημα και το Σκρουτζ μαύρο αφού δεν παρέχουν το προϊόν που θέλω. @chvnce να είσαι καλά Μα αυτό σου εξηγώ. Δεν επιλέγουν το marketplace για θέμα κόστους. Γλιτώνουν την ετήσια συνδρομή, τη προμήθεια που είναι ανάλογη κατηγορίας προϊόντος και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχει διαφορά στο κόστος μεταξύ των δύο τρόπων συνεργασίας. Γι' αυτό κάποιοι κρατάνε μόνο το κομμάτι τής προβολής των προϊόντων τους.
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, chvnce είπε Μα αυτό σου εξηγώ. Δεν επιλέγουν το marketplace για θέμα κόστους. Γλιτώνουν την ετήσια συνδρομή, τη προμήθεια που είναι ανάλογη κατηγορίας προϊόντος και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχει διαφορά στο κόστος μεταξύ των δύο τρόπων συνεργασίας. Γι' αυτό κάποιοι κρατάνε μόνο το κομμάτι τής προβολής των προϊόντων τους. Το κομμάτι της προβολής τι να το κάνω; Το προϊόν θέλω να αγοράσω, δεν με ενδιαφέρει η συνεργασία του καταστήματος με το Σκρουτζ αλλά ούτε η συνδρομή, προμήθεια. Πάντως όσοι θέλουν να αγοράσουν το προϊόν και απλά τους πετάει στο κατάστημα, είναι λίγο χαζό για εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα