Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, TechWeirdo είπε Το κομμάτι της προβολής τι να το κάνω; Το προϊόν θέλω να αγοράσω, δεν με ενδιαφέρει η συνεργασία του καταστήματος με το Σκρουτζ αλλά ούτε η συνδρομή, προμήθεια. Πάντως όσοι θέλουν να αγοράσουν το προϊόν και απλά τους πετάει στο κατάστημα, είναι λίγο χαζό για εμένα. Αγόρασε το τότε.Τι ψάχνεις για σκρουντζ και για ντόναλντ ; 1
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αγόρασε το τότε.Τι ψάχνεις για σκρουντζ και για ντόναλντ ;
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε do it. Δεν το παραγγέλνω ούτε από skroutz ούτε από το κατάστημα, θα περιμένω μήπως το βγάλει κανένα άλλο κατάστημα. Έχετε υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση, τι κάνατε; 2
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Δεν το παραγγέλνω ούτε από skroutz ούτε από το κατάστημα, θα περιμένω μήπως το βγάλει κανένα άλλο κατάστημα. Έχετε υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση, τι κάνατε; Εχω βρεθεί αλλά δεν το γυρόφερνα τόσες ώρες.Γιατί το ένα; Γιατί το άλλο; Δεν αξίζει να χαλάς τον χρόνο σου για τέτοια πράγματα. 3
Nabuko Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχω βρεθεί αλλά δεν το γυρόφερνα τόσες ώρες.Γιατί το ένα; Γιατί το άλλο; Δεν αξίζει να χαλάς τον χρόνο σου για τέτοια πράγματα. Μην ξεχνάς το δεύτερο συνθετικό του νικνέημ του 7
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Δεν το παραγγέλνω ούτε από skroutz ούτε από το κατάστημα, θα περιμένω μήπως το βγάλει κανένα άλλο κατάστημα. Έχετε υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση, τι κάνατε; Μη παραγγείλεις από πουθενά. Save your money. Save your sanity. Problem solved. 😛 3
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μην ξεχνάς το δεύτερο συνθετικό του νικνέημ του Τελείως τυχαία έβλεπα χθες το Αυστηρώς κατάλληλο. Το έχεις δει;Εκεί που ο Αντωνόπουλος λεει μια μεγάλη ατάκα;;;; 3
SabotazNic Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Γιατί να είναι στο σκρουτζ τότε ρε παιδιά; Το σκρουτζ παντως ξεκινησε ως πλατφορμα ευρεσης χαμηλοτερης τιμης Αμα δεν μπορεις μεσω σκρουτζ, δεν θες και απο το eshop των καταστηματων, τωρα ξερεις ποσο τους καιει Επεξ/σία 4 Αυγούστου από SabotazNic 1
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Roflmao… από τα πιο άκυρα post, ή από τα πιο άκυρα troll που έχουν εμφανιστεί! Αδερφέ εδώ στο χωριό μας τα topics αυτά τα κρατάμε για παρασκευές να ξέρεις! Το βάζω στα favorites μήπως επιστρέψω σε 4 μέρες εγώ! Χαράς το κουράγιο στους υπόλοιπους που απαντάτε και σοβαρά! 😂😂😂😂😂 2 1
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχω βρεθεί αλλά δεν το γυρόφερνα τόσες ώρες.Γιατί το ένα; Γιατί το άλλο; Δεν αξίζει να χαλάς τον χρόνο σου για τέτοια πράγματα. Εντάξει, από πού το αγόρασες; Μόνο από skroutz μπορούμε να βρούμε διάφορα προϊόντα; Μονοπώλιο είναι; 😂
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Εντάξει, από πού το αγόρασες; Μόνο από skroutz μπορούμε να βρούμε διάφορα προϊόντα; Μονοπώλιο είναι; 😂 Απο το μαγαζί κατευθείαν.Σιγά μην έκλαιγα στα φόρουμ για το έτσι και το αλλιώς. Εσύ έχει κολλήσει και ρωτας τα ίδια και τα ίδια.Πάρε το απο όπου θες ,ή μην το παίρνεις και καθόλου. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 6 Αυγούστου από cthulhucarbide 1
teoqq Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 9:53 ΜΜ, TechWeirdo είπε Το κομμάτι της προβολής τι να το κάνω; Το προϊόν θέλω να αγοράσω, δεν με ενδιαφέρει η συνεργασία του καταστήματος με το Σκρουτζ αλλά ούτε η συνδρομή, προμήθεια. Πάντως όσοι θέλουν να αγοράσουν το προϊόν και απλά τους πετάει στο κατάστημα, είναι λίγο χαζό για εμένα. Φίλε μου αυτό που αναφέρεις εδώ είναι έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε και δούλευε ο Skroutz τόσα χρόνια. Δηλαδή τα καταστήματα έβαζαν τα προϊόντα στη σελίδα τους και ο Skroutz αντλούσε τα προϊόντα από τις σελίδες των καταστημάτων και τις έβαζε στη σελίδα του. Εσύ μετά έψαχνες το προϊόν και έβλεπες τις τιμές των καταστημάτων. Από εκεί και κατά 90% έκανες επιλογή το πιο οικονομικό κατάστημα και έμπαινες στη σελίδα του καταστήματος για να κάνεις την αγορά σου. Μετά από κάποια χρόνια ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλέον τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται για αγορά και από εμένα (marketplace) αλλά θα αφήσω την επιλογή στον πελάτη να βλέπει και το κατάστημά σας" Μετά από 1-2 χρόνια ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλεον ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξετε αν τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται είτε στο Marketplace είτε στη σελίδα σας" Και τέλος μετά από 6 μήνες ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάποια προϊόντα σας θα εμφανίζονται ΜΟΝΟ στο Marketplace. Αν δεν συμφωνείτε τότε θα δουλεύετε μόνο μέσω redirection ΑΛΛΑ στις κατηγορίες που σας επιτρέπω" Για να σου δωσω ενα παράδειγμα αν ψάχνεις πχ Playmobil θα δείς εμφανίζονται καταστήματα μόνο για αγορά μέσω Skroutz. Αν ένα κατάστημα δεν το θέλει αυτό τότε είναι εκτός Skroutz, ή τουλάχιστον δεν εμφανίζονται τα Playmobil που έχει στο Skroutz.
TechWeirdo Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 54 λεπτά πριν, teoqq είπε Φίλε μου αυτό που αναφέρεις εδώ είναι έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε και δούλευε ο Skroutz τόσα χρόνια. Δηλαδή τα καταστήματα έβαζαν τα προϊόντα στη σελίδα τους και ο Skroutz αντλούσε τα προϊόντα από τις σελίδες των καταστημάτων και τις έβαζε στη σελίδα του. Εσύ μετά έψαχνες το προϊόν και έβλεπες τις τιμές των καταστημάτων. Από εκεί και κατά 90% έκανες επιλογή το πιο οικονομικό κατάστημα και έμπαινες στη σελίδα του καταστήματος για να κάνεις την αγορά σου. Μετά από κάποια χρόνια ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλέον τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται για αγορά και από εμένα (marketplace) αλλά θα αφήσω την επιλογή στον πελάτη να βλέπει και το κατάστημά σας" Μετά από 1-2 χρόνια ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλεον ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξετε αν τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται είτε στο Marketplace είτε στη σελίδα σας" Και τέλος μετά από 6 μήνες ο Skroutz είπε στα καταστήματα "Πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάποια προϊόντα σας θα εμφανίζονται ΜΟΝΟ στο Marketplace. Αν δεν συμφωνείτε τότε θα δουλεύετε μόνο μέσω redirection ΑΛΛΑ στις κατηγορίες που σας επιτρέπω" Για να σου δωσω ενα παράδειγμα αν ψάχνεις πχ Playmobil θα δείς εμφανίζονται καταστήματα μόνο για αγορά μέσω Skroutz. Αν ένα κατάστημα δεν το θέλει αυτό τότε είναι εκτός Skroutz, ή τουλάχιστον δεν εμφανίζονται τα Playmobil που έχει στο Skroutz. Οπότε στην αρχή το Σκρουτζ και που υπήρχε δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρει, αλλά μετά έγινε ολόκληρο marketplace όπως λες. Η συμφωνία καταστημάτων και Σκρουτζ ποια είναι; Τα καταστήματα αυτά για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο Σκρουτζ, να διαφημιστούν σε κανένα πανηγύρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα