Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε

Οπότε στην αρχή το Σκρουτζ και που υπήρχε δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρει, αλλά μετά έγινε ολόκληρο marketplace όπως λες. Η συμφωνία καταστημάτων και Σκρουτζ ποια είναι; Τα καταστήματα αυτά για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο Σκρουτζ, να διαφημιστούν σε κανένα πανηγύρι..

Ξέρεις ,υπάρχει ζωή και εκτός Σκρουτζ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε,πραγματικα δηλαδή γιατι το ενα και γιατι το αλλο και γιατι οχι το τρίτο...
Ημαρτον πια που θα έλεγε και μια  ψυχή!
Κάθε κατάστημα επιλέγει τον τρόπο που θέλει να συνεργαστεί με το skroutz μέσα απο τις επιλογές που του δίνονται και σύμφωνα με αυτήν που πιστεύει οτι θα του αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος!
Μην αγοράσεις απο κανέναν και πήγαινε φαε τα λεφτά σε σουβλάκια να ησυχάσουμε!

ΥΓ.Κάποια σουβλατζίδικα υπάρχουν και στο box...απλα στο αναφέρω να το ξέρεις!

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechWeirdo είπε

Οπότε στην αρχή το Σκρουτζ και που υπήρχε δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρει, αλλά μετά έγινε ολόκληρο marketplace όπως λες. Η συμφωνία καταστημάτων και Σκρουτζ ποια είναι; Τα καταστήματα αυτά για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο Σκρουτζ, να διαφημιστούν σε κανένα πανηγύρι..

Μα στο πανηγύρι διαφημιζόμαστε, στο μεγαλύτερο πανηγύρι τιμών της Ελλάδας. Εσύ νομίζεις ότι μας κάνει χάρη ο Skroutz?
Τον πληρώνουμε κανονικά, άλλοι σε κάθε παραγγελία (redirection) και άλλοι σε προμήθεια ανά παραγγελία + ετήσια συνδρομή (marketplace).

Εσύ που θέλεις να αγοράζεις μέσα από το Skroutz και όχι από το κατάστημα καλά το κάνεις αν συμφέρει πάντα την τσέπη σου. Εσύ πληρώνεις το Skroutz που αυτός πληρώνει εμένα και εγώ σου στέλνω το προϊον μέσω του Skroutz.
Τέλειο πρέπει λογικά να σου ακούγεται το παραπάνω σωστά? Και είναι, αν δεν σε ενδιαφέρει η τιμή, διότι σε αυτό το κομμάτι δυστυχώς σου έχω κακά νέα, αυτό που αγοράζεις από το marketplace δεν είναι 8/10 το πιο οικονομικό.

Τώρα στο κομμάτι που λές ότι δεν θα έπρεπε στην αρχή να μας ενδιαφέρει, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Πριν 15 χρόνια υπήρχε μια σελίδα (o skroutz) που είχε όλα τα καταστήματα και σου έδειχνε το πιο οικονομικό. Τι πιο ξεκάθαρο, κατανοητό από αυτό...

Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 11:29 ΜΜ, teoqq είπε

Μα στο πανηγύρι διαφημιζόμαστε, στο μεγαλύτερο πανηγύρι τιμών της Ελλάδας. Εσύ νομίζεις ότι μας κάνει χάρη ο Skroutz?
Τον πληρώνουμε κανονικά, άλλοι σε κάθε παραγγελία (redirection) και άλλοι σε προμήθεια ανά παραγγελία + ετήσια συνδρομή (marketplace).

Εσύ που θέλεις να αγοράζεις μέσα από το Skroutz και όχι από το κατάστημα καλά το κάνεις αν συμφέρει πάντα την τσέπη σου. Εσύ πληρώνεις το Skroutz που αυτός πληρώνει εμένα και εγώ σου στέλνω το προϊον μέσω του Skroutz.
Τέλειο πρέπει λογικά να σου ακούγεται το παραπάνω σωστά? Και είναι, αν δεν σε ενδιαφέρει η τιμή, διότι σε αυτό το κομμάτι δυστυχώς σου έχω κακά νέα, αυτό που αγοράζεις από το marketplace δεν είναι 8/10 το πιο οικονομικό.

Τώρα στο κομμάτι που λές ότι δεν θα έπρεπε στην αρχή να μας ενδιαφέρει, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Πριν 15 χρόνια υπήρχε μια σελίδα (o skroutz) που είχε όλα τα καταστήματα και σου έδειχνε το πιο οικονομικό. Τι πιο ξεκάθαρο, κατανοητό από αυτό...

Καλά όλα αυτά, αλλά που γνωρίζεις ότι δεν είναι το πιο οικονομικό; Ναι δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει γιατί πριν 15αρία χρόνια θα πήγαινες να ψωνίσεις σε κανένα μαγαζί που να ήξερες και δεν θα κοιτούσες σκρουτζ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...