Mhlogiatros Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Fair ειναι οταν η αξια πεφτει ο φιδεμπορας να πληρωθει σε ειδος
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Spyros7 είπε Η φόρτιση δεν είναι τσαμπα Αναφορά σε κείμενο Generally, electric vehicles (EVs) offer significant annual cost savings compared to gasoline cars, primarily due to lower fuel and maintenance expenses. While EV purchase prices can be higher initially, the long-term cost of ownership can be considerably less, with savings ranging from $1,000 to $2,200 or even $5,000 for high-mileage Υπερεχουν σχεδον στα παντα σε σχεση με τα ICE, τα σημεια ανεφοδιασμου και ο χρονος φορτισης τα εχει φαει, ευτυχως βελτιωνονται τα πραγματα... Επεξ/σία 5 Αυγούστου από ScorpioX777
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Γλιτώνεις τα πάγια έξοδα συντήρησης : Μπουζί, φίλτρα, λάδια, ιμάντες, πολλαπλασιαστές, ρε συ ντινάρα ρε μπρο ρε, πάγιο έξοδο ιμάντας/πολλαπλασιαστής; το ξώγαμο της ρενώ με το λάντα οδηγούσες; γιατί μισείτε τόσο τη φλόγα στο πιστόνι μας;;; 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ξεχασες τα καυσιμα, στις 150000miles(240000km) θελεις 24000 δολλαρια... Και το ανωτερο κοστος της μπαταριας να βαλεις λιγοτερα θελεις... το οποιο ομως αυτοματως σημαινει οτι αν υπολογισουμε το ανωτερο κοστος της μπαταριας που ειναι για τα premium μοντελα αν παρουμε ενα αντιστοιχο premium μοντελο βενζινοκινητο με πολλα κυβικα δεν θα καιει 10lt/100km με το οποιο υπολογισα τα 24000 δολλαρια αλλα πολυ παραπανω... Δεν είναι έτσι απλά τα μαθηματικά. Ξέχασες το αξία μεταπώλησης, την ασφάλεια, την ευκολία που σε ατύχημα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τις μπαταρίες κτλ. Μόνο αν βγει μια έγκυρη μελέτη θα έχουμε εικόνα και αυτή ίσως λάθος (ενάντια στα EV) μιας και η τεχνολογία ακόμα βελτιώνεται σημαντικά. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, Lucifer είπε ρε συ ντινάρα ρε μπρο ρε, πάγιο έξοδο ιμάντας/πολλαπλασιαστής; το ξώγαμο της ρενώ με το λάντα οδηγούσες; γιατί μισείτε τόσο τη φλόγα στο πιστόνι μας;;; Όσο πάγιο έξοδο είναι και η μπαταρία, που στο 99% των περιπτώσεων ξεπερνάει σε ζωή το ίδιο το αυτοκίνητο. Οι ιμάντες πάντως φθείρονται. Και οι πολλαπλασιαστές είναι στάνταρ βλάβη ειδικά σε κάτι γαλλικά...
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Όσο πάγιο έξοδο είναι και η μπαταρία, που στο 99% των περιπτώσεων ξεπερνάει σε ζωή το ίδιο το αυτοκίνητο. Οι ιμάντες πάντως φθείρονται. Και οι πολλαπλασιαστές είναι στάνταρ βλάβη ειδικά σε κάτι γαλλικά... Φέτος άλλαξα πολλαπλασιαστή στα 10-15 χρόνια. ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΖΙ
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Lucifer είπε Φέτος άλλαξα πολλαπλασιαστή στα 10-15 χρόνια. ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΖΙ Αν αλλάζεις και μπουζί καθε 10-15 χρόνια, τότε σου έχουν μείνει κάπου 12 άλογα 1
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν αλλάζεις και μπουζί καθε 10-15 χρόνια, τότε σου έχουν μείνει κάπου 12 άλογα Δεν τα είχα αλλάξει ποτέ, είμαι τέτοιος μύστης. Κάνε εσύ απντέητ στο λογισμικό για να δουλεύουν τα φρένα σωστά και άσε το πάνζερ να τρώει χώμα, τζίνα και αντρίλα.
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lucifer είπε γιατί μισείτε τόσο τη φλόγα στο πιστόνι μας;;; τσικαμπουμ πηραν φωτια τα μηχανακια μου φαση? Επεξ/σία 5 Αυγούστου από ScorpioX777
d4mage Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 20 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ξεχασες τα καυσιμα, στις 150000miles(240000km) θελεις 24000 δολλαρια... αν παρουμε ενα αντιστοιχο premium μοντελο βενζινοκινητο με πολλα κυβικα δεν θα καιει 10lt/100km με το οποιο υπολογισα τα 24000 δολλαρια αλλα πολυ παραπανω... Ξέχασες την αναμονή για να γεμίσεις το αυτοκίνητο + τα περιττά έξοδα πίνοντας καφέδες και τρώγοντας εκεί που θα είσαι. Ο χρόνος είναι χρήμα! Επίσης εχω με τον πετρελαιοκινητήρα με δεξαμενή 60 λίτρων με ένα γέμισμα βγάζω 800 χιλιόμετρα, εκτός πόλης 5.5 εντός 6.4 Όχι ένα αυτοκίνητο πλέον με πολλά κυβικά βενζινοκίνητο δεν καίει απαράτητα 10 λίτρα στα 100 και μια τέτοια κατανάωση την βλέπεις εύκολα σε ένα Audi Q3 1.4 160 άλογα. Ειδικά τα υβριδικά άστο και από κατανάλωση και από τέλη κυκλοφορίας. Είχα πριν κάνα δυο χρόνια έναν πελάτη με ένα BMW X5 Diesel και είχε κατανάλωση 8,5 λίτρα στα 100 κάτι που δεν περιμένα με βάση το σκάφος και το βάρος που έχει. Συγγενικό μου πρόσωπο έχει το E-Class Coupe 2010 3500 κυβικά με σχεδόν 300 άλογα ατμόσφαιρα (μιλάμε για αμάξι 15 χρόνων, σκέψου τα πιο σύγχρονα) και όταν το πηγαίνει νορμάλ η κατανάλωση που έχει είναι πολύ φυσιολογική, τώρα αν το ανοίξει ε το ίδιο με το ηλεκτρικό θα είναι, πάνε τάπα εσύ εγνατία με κλίμα και θα σου πω πως πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας.
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, d4mage είπε Ξέχασες την αναμονή για να γεμίσεις το αυτοκίνητο + τα περιττά έξοδα πίνοντας καφέδες και τρώγοντας εκεί που θα είσαι. Ο χρόνος είναι χρήμα! Και εγω με πιστονια ειμαι ακομα ΑΛΛΑ μου εχει μπει αρκετες φορες ο πειρασμος να παω σε EV και ο μοναδικος λογος που το τρεναρω ειναι αυτος που εγραψες... Ο καφες δεν ειναι ποτε περριτο εξοδο... Επεξ/σία 6 Αυγούστου από ScorpioX777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα