Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 minutes ago, filip123go said:

Μετά αναρωτιούνται γιατί έχει αρχίσει και ανθεί πάλι η πειρατεία... Επίσης το Spotify έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ειδικά μετά την αύξηση, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος χρήστης να πληρώσει Spotify και να μην πάρει YouTube premium που έχει δώρο το YouTube music... Πλέον η διαφορά είναι αστεία.

Γιατί ο "πόνος" της αλλαγής, του ξεβολέματος και της συνήθειας είναι μεγαλύτερος από το να γλιτώσει κάποιος χρήματα. 

Κάντε το bold και sticky αυτό να το κάνουμε copy paste ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που ανεβαίνει νέο για αύξηση τιμής. 

Όσον αφορά το YT Premium, έχω ξαναδηλώσει και παλιότερα ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη συνδρομή που έχω. Όχι μόνο γιατί δε μπλέκω με adblockers, vanced ή όπως λέγεται και λοιπές ιστορίες, ή γιατί μπορώ να κάνω και download ότι βίντεο θέλω και να το βλέπω όπου δεν έχω σήμα, αλλά γιατί όπως έγραψες και εσύ περιλαμβάνει το YouTube Music που έχει άπειρο υλικό ακόμα και από διασκευές τις "πλάκας" που το spotify δε βρίσκει. 

By the way έχω και Spotify family με τη φαμίλια (πραγματική, όχι απ'τη θεία απ'το Σικάγο) επειδή τους βολεύει και δεν πάνε προς YouTube Music για το λόγο που ανέλυσα στην πρώτη πρόταση.....

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, panagiotis1988 said:

Qbittorent με ενεργοποιημενη τη μηχανη αναζητησης is your friend.

Ναι μωρέ από τον θείο ξέρω να βρω. Αλλά θέλω νόμιμα (κυρίως γιατί θέλω να υποστηρίξω συγκεκριμένους καλλιτέχνες)... 

Δημοσ.
20 minutes ago, bezoss said:

Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η μηνιαία χρέωση για το ατομικό πακέτο θα ανέβει από 10,99 ευρώ σε 11,99 ευρώ

Αυτό που παίζει? Πάντως όχι Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 7.99. 
Δηλαδή θα πάει 8.99?

έχει αναφερθεί λανθασμένα η τιμή 10,99 που αφορά το Duo. Η τιμή για απλό χρήστη είναι πια 8,99€, φοιτητές 4,99€, Duo 11,99€ και οικογενειακό 14,99€

• Like 1
Δημοσ.

Πάμε άλλη μία φορά! Ψηφίζετε!!!! με το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ! Μόνο αυτό καταλαβαίνουνε οι εταιρίες στο καπιταλιστικό σύστημα. Αμα δεν σας αρέσει μην το πληρώνετε! μουσική υπήρχε και πριν το Spotify και επίσης ίσως είναι πιο φτηνό να μην ακούς μουσική πλέον! χαχαχ (κλαπς κλουπς για το που πάει ο κόσμος...)

• Like 7
Δημοσ.

Το Spotify ανέβασε τις τιμές για να ακούς μουσική χωρίς διαφημίσεις, κάνοντας σε να αναρωτιέσαι μήπως τελικά οι διαφημίσεις δεν ήταν και τόσο κακές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Όπως και η Epic θα ρίξει τις τιμές της, τι όχι;

Μέχρι τώρα έχω πληρώσει 0 ευρώ στην epic για καμιά πενηταρια παιχνίδια. Δεν έχω προσδοκία να αρχίσει να με πληρώνει. 😁

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η μηνιαία χρέωση για το ατομικό πακέτο θα ανέβει από 10,99 ευρώ σε 11,99 ευρώ

Απο πότε το ατομικό πακέτο εχει 10,99 στην Ελλάδα?

• Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, msrowley said:

Tidal με 7.5€ flac Dolby atmos ήχος(σε όποια κομμάτια album είναι διαθέσιμο) χωρίς έξτρα χρεώσεις κλπ.

Παντα το ειχα απορια. Αντε και εχεις διαθεσιμο τετοιον ηχο.

Ποσοι εχουν ακουστικα που μπορουν να τον εκμεταλλευτουν?

• Thanks 1
Δημοσ.

Ας αυξήσει την τιμή αλλά να βάλει lossless ποιότητα. Έλεος τόσο δύσκολο είναι, όλες οι άλλες πλατφόρμες το έχουν και μάλιστα στη βασική τους έκδοση. 

Δημοσ.
1 hour ago, cr77 said:

Μέχρι τώρα έχω πληρώσει 0 ευρώ στην epic για καμιά πενηταρια παιχνίδια. Δεν έχω προσδοκία να αρχίσει να με πληρώνει. 😁

Δυστυχώς έτσι ξεκινάνε όλες οι εταιρίες. Στην αρχή πολύ φθηνά ή τζάμπα και μόλις αποκτήσουν πελατία σταθερή, μπαμ. Μετα θα ψάχνονται στα δικαστήρια για αντιμονοπωλειακές πρακτικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησε και εδω. Σημερα τον πληρωσα κανονικα και μου βγαζει επομενη πληρωμη  την νεα τιμη. Απο 12.99 το Family σε 14.99. 

Επεξ/σία από Ravager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...