Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, ardi21 said:

Παντα το ειχα απορια. Αντε και εχεις διαθεσιμο τετοιον ηχο.

Ποσοι εχουν ακουστικα που μπορουν να τον εκμεταλλευτουν?

Το Spotify έχει ένα συγκεκριμένο compression που κάνει με όλα του τα κομμάτια το οποίο είναι χαμηλότερης ποιότητας από του tidal. Οπότε και μέσω Bluetooth με σχετικά μέτρια ακουστικά μπορεί να καταλάβει κάποιος την διαφορά. Αν δε το συνδέσεις στο αυτοκίνητο σου μέσω car play/ android auto ή με USB σε πιο παλιά ηχοσυστήματα καταλαβαίνεις φουλ διαφορά ακόμα και με ένα μέτριο ηχοσύστημα. Εν ολίγοις δεν χρειάζεται να έχεις Dolby atmos setup για να καταλάβεις την διαφορά. Το flac δεν είναι απαραίτητα Dolby atmos, απλά αν έχεις Dolby atmos και το κομμάτι που ακούς υπάρχει σε Dolby atmos τότε θα παίξει αυτή την version. Αλλιώς κάνει "fallback" σε flac που είναι uncompressed master ήχος.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, cghera said:

έχει αναφερθεί λανθασμένα η τιμή 10,99 που αφορά το Duo. Η τιμή για απλό χρήστη είναι πια 8,99€, φοιτητές 4,99€, Duo 11,99€ και οικογενειακό 14,99€

Έλεγα κ εγώ, 7.99 το είχα αφήσει, ποτέ πήγε 11. Αν δεν κάνω λάθος πάντως υπάρχουν οδηγοί για ινδικό με εξαιρετικές τιμές, ενώ για εντός ευρωπης το ρουμανικό χρεώνει κάτι λιγότερο απο 5 ευρώ το μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14.99 family στο Spotify, 17.99 YouTube premium family 

Και πάλι είναι φθηνότερο αν σε ενδιαφέρει για μουσική μόνο για οικογένεια 

Αν με paid subscription στο google είχα κάποιο privacy θα τα έδινα 20ρικο για να έχω google one 

Με τους όρους που έχει τώρα δίνω Φράγκο στη google 

Κατά τα άλλα κάποτε αγοράζαμε ένα CD 15€ δεν το θεωρώ τραγικό το κόστος αν ακούμε/ κατεβάζουμε μουσική 4 άτομα τον μήνα 

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν με paid subscription στο google είχα κάποιο privacy θα τα έδινα 20ρικο για να έχω google one 

Κατά τα άλλα κάποτε αγοράζαμε ένα CD 15€ δεν το θεωρώ τραγικό το κόστος αν ακούμε/ κατεβάζουμε μουσική 4 άτομα τον μήνα 

Αγόραζες cd , δεν αγοράζαμε . Εμείς πειρατικά ακούγαμε και τότε και τώρα.

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Δυστυχώς έτσι ξεκινάνε όλες οι εταιρίες. Στην αρχή πολύ φθηνά ή τζάμπα και μόλις αποκτήσουν πελατία σταθερή, μπαμ. Μετα θα ψάχνονται στα δικαστήρια για αντιμονοπωλειακές πρακτικές.

Ας το αρχίσει όποτε θέλει η epic, πάλι 0 θα πάρει από εμένα. 🤣

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, fidepab982 είπε

Αγόραζες cd , δεν αγοράζαμε . Εμείς πειρατικά ακούγαμε και τότε και τώρα.

Μπράβο σου φίλε μου, και εμένα φίλοι μου έκλεβαν τσίχλες και εγώ τις πλήρωνα 

Ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Καμία απολύτως σύγκριση του CD με τα Σποτιφάει κλπ. Το CD  το πληρώναμε 15 ευρουλάκια η όσο κόστιζε τέλοςπαντων ,και το ακουγάμε για όσο και όποτε θέλαμε.

Σποτιφάει και γενικά οτι απαιτεί συνδρομή δεν έχω και χλωμό το βλέπω κιόλας για το προσεχές μέλλον, αλλά δε νομίζω να μπορεί καποιος να ακούσει το ίδιο κομμάτι απο τη στιγμή που λήξει η συνδρομή και δε πληρωθεί το επόμενο νοίκι (και δεν βάζω σε καμία περίπτωση το ''free with ads plan'').

Πάντα σε αντίθεση με το Βινύλιο, Κασσέτα, CD. 😊

Επεξ/σία από tanuki88
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, filip123go said:

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει κάποιο κατάστημα από το οποίο μπορώ να αγοράσω mp3 και να μπορώ να κάνω αναπαραγωγή από οποία συσκευή θέλω;(ναι ξέρω, τι ζητάω και εγώ τώρα, αλλά σε μέρη που δεν έχεις το κινητό σου μαζί, βολεύει.! )

Έχει https://www.qobuz.com/us-en/shop

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε αυτές τις πλατφόρμες έπρεπε να ισχύει τιμολόγηση βάση ωρών ή κομματιών αναπαραγωγής.Δεν είναι δίκαιη η οριζόντια τιμολόγηση, ένα καφέ που παίζει Spotify όλη μέρα με εμένα που θα βάλω μια ώρα , ίσως και καθόλου για μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, polaki είπε

Γιατί ο "πόνος" της αλλαγής, του ξεβολέματος και της συνήθειας είναι μεγαλύτερος από το να γλιτώσει κάποιος χρήματα. 

Κάντε το bold και sticky αυτό να το κάνουμε copy paste ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που ανεβαίνει νέο για αύξηση τιμής. 

Όσον αφορά το YT Premium, έχω ξαναδηλώσει και παλιότερα ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη συνδρομή που έχω. Όχι μόνο γιατί δε μπλέκω με adblockers, vanced ή όπως λέγεται και λοιπές ιστορίες, ή γιατί μπορώ να κάνω και download ότι βίντεο θέλω και να το βλέπω όπου δεν έχω σήμα, αλλά γιατί όπως έγραψες και εσύ περιλαμβάνει το YouTube Music που έχει άπειρο υλικό ακόμα και από διασκευές τις "πλάκας" που το spotify δε βρίσκει. 

By the way έχω και Spotify family με τη φαμίλια (πραγματική, όχι απ'τη θεία απ'το Σικάγο) επειδή τους βολεύει και δεν πάνε προς YouTube Music για το λόγο που ανέλυσα στην πρώτη πρόταση.....

Εγώ τη φαμίλια την πήγα υποχρεωτικά yt music και τώρα με ευγνωμονούν, το Spotify πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης 

Και να πεις ότι είχε κάποια φοβερή ποιότητα σε σχέση με το yt να το καταλάβω, επίσης για εμένα προσωπικά πέρα από τα βίντεο χωρίς διαφημίσεις (γιατί για εμένα η τηλεόραση είναι το yt, έκοψα ήδη Disney και ψήνομαι και το Netflixνα το βάζω ανά τρίμηνο) το yt έχει δεδομένα για τα γούστα μου στη μουσική από "πάντα" οπότε πολύ πιο συχνά μου βάζει αυτό που θέλω να ακούσω σε σχέση με το Spotify (συν ότι μπορεί να βρεις καμμένες άκυρες διασκευές, συναυλίες κτλ) 

Το μόνο που θα ήθελα είναι να έβγαζε η google κάποιο μεγάλο πακέτο που να είχε και cloud και ai ενδεχομένως, να είχε δηλαδή όλες τις υπηρεσίες της μαζί και όχι ξεχωριστά (εννοείται σε μια καλύτερη τιμή όλο αυτό το πακέτο). Δε βλέπω βέβαια να το έχει κάνει και μάλλον δε θα το κάνει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερετε υπαρχει εναλακτικη. Οποιος δεν εχει ορεξη να ψαχνει πληρωνει το σποτιφαι και τελος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, filip123go είπε

Ειδικά μετά την αύξηση, δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος χρήστης να πληρώσει Spotify και να μην πάρει YouTube premium που έχει δώρο το YouTube music... Πλέον η διαφορά είναι αστεία.

Εγω προσωπικα θα εφευγα χτες και οχι λογω τιμης αλλά γιατι το ΥΤ Music εχει πολύ μεγαλυτερο κατάλογο απο την μουσική που με ενδιαφέρει.Το πρόβλημα είναι οτι εχω απειρες λιστες στο spotify

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MetroStar είπε

Αυξάνει και τα ποσά που δίνει στους καλλιτέχνες;

Αυτο αφορα του καλλιτεχνες, οχι εμας :) 

Και ενημερωτικα οσοι ειστε σε οικογενειακη συνδρομη μεσω spliiit, απο οτι φαινεται οι τιμες εγιναν αυτοματα Updated. Βεβαια, εγω αυριο θα χρεωθω με την παλια τιμη, αλλα θα εισπραξω....με την νεα :P

image.png.be14a95b10753e2765424e8693dd272c.png

image.png.8b22e29cb317d6f4647fb3eb47ecd420.png

image.png.c0194f0205de5e4586c6999769103f5c.png

Δημοσ.

Ενδιάφερομαι να μπω σε κάποιο family πακέτο. Άν είναι κάποιος, και χρειάζεται ένα άτομο ακόμη ας μου στείλει ένα μνμ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...