giannisg33 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, elnec είπε Είχε λίγους μήνες που είχα σταμάτησα τα τορρεντ γιατί φοβήθηκα τότε, αλλά μετά που διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια εδώ έβαλα Opera που έχει VPN και κατέβαζα από εκεί με direct downloads και εξαιρετικά άθλια ταχύτητα (που έτσι κι αλλιώς η Nova άθλια ταχύτητα μου δίνει και θέλουν και πρόστιμα, τέλος πάντων). Να το σταματήσω κι αυτό; Και δεν έχει καν τελειώσει και ο Dexter...δεν έχει τίποτα άλλο καλοκαιριάτικα και γενικά οι περισσότερες σειρές που βλέπω αμφιβάλλω αν προβάλλονται πουθενά. Του χρόνου που θα λήξει το ελεεινό συμβόλαιό μου με την χάλια NOVA θα ψάξω να βρω καμιά μικρή εταιρεία για να στηρίξω. Χάλια εξυπηρέτηση πελατών έχουν έτσι κι αλλιώς και χειρότερη ταχύτητα κι από τότε με την dial up. Έχω θυμώσει πάρα πολύ! αγορασε ενα vpn. 100% επιστροφή δινει το topcashback. και βαλε stremio + real debrid.
jmirko15 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 28 minutes ago, HateMe said: Όντως δουλεύει αυτό. Τώρα έριξα χριστοπαναγίες στην αδερφή μου επειδή κατέβασε μια ταινία πριν κάτι μέρες και το επιβεβαίωσε πως ήταν αυτή που της είπα. Λέει τα πάντα με λεπτομέρειες. Yy απλώς δεν είναι 100% accurate + πιάνει μόνο public trackers 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 ώρες πριν, ChrisAttart είπε Αναρωτιεμαι αν με το starlink χρειαζομαι VPN ... ΝΑΙ. Ασε τι γινεται στην μπανανια, εξω δεν χαριζουν. Σου ερχεται ενημερωση και αν δεν σταματησεις, σταματανε την συνδρομη σου
despooked Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Εγώ με qbitorrent + mullvad έχω κανονικό download αλλά σχεδόν μηδενικό upload. Ξέρει κανεις γιατί;
tzavardin Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, azuli είπε εντελως ασχετο με το θεμα Το ότι Γερμανία σκάνε αβέρτα τα πρόστιμα με το που ανοίξεις torrent, με την ίδια ακριβώς διαδικασία είναι σχετικό, ή όχι; Με μια λίστα με κάτι χιλιάδες ονόματα θα σκάσουν, όπως σκάνε κι εκεί. 2 ώρες πριν, thecombra14 είπε Ό,τι του φανεί του Λολοστεφάνη. Μπλέξιμο με copyright στο YouTube και torrenting, και distributor από τας Ευρώπας που θα αιτηθεί στην Ελλάδα για να πει στο Υπουργείο: κυνηγήστε τους, γιατί μου κατέβασαν παρανόμως το Naked Gun 2 1/2 κυνηγήστε τους δεν θα πει, σκάστε πρόστιμα θα πει. Όπως το κάνει και σε άλλες χώρες. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από tzavardin
StavrosD Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Η κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων γίνεται ανά χώρα. Υπάρχουν ταινίες από στούντιο τα οποία δεν αντιπροσωπεύονται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε καν στην Ευρώπη ,πχ μη mainstream Ιαπωνικές ταινιες ή manga. Είναι παράνομο να τις κατεβάσει κάποιος στην Ελλάδα και να τις δει; 1
eliasjuve Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Με πακιστανική καρτούλα και 5g router θα έχω πρόβλημα; 1 7
pas2 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ChrisAttart είπε Αναρωτιεμαι αν με το starlink χρειαζομαι VPN ... Nαι ναι! Σε περιπτωση που εντοπίσουν torrent άσχετα με πειρατικό περιεχόμενο ή όχι σου στέλνουν προειδοποιηση απενεργοποίησης σύνδεσης και ban. 55 λεπτά πριν, giannisg33 είπε αγορασε ενα vpn. 100% επιστροφή δινει το topcashback. και βαλε stremio + real debrid. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από pas2 1
george668 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αγαπητοι υποψηφιοι συνδρομηται .......Αρχιζουν τα ποδοσφαιρικα πρωταθληματα ...Ο νομος περι πειρατειας δεν εφερε τις απαραιτητες συνδρομες και χανονται λεφτα -δωσαμε πολλα για να παρουμε το ποδοσφαιρο και να το μεταπωλησουμε σε πλατφορμες πριν σχεδον ενα χρονο-οποτε με την ευκαιρια της εναρξης του πρωταθληματος παραγγειλαμε και την ΚΥΑ και εφτασε ζεστη ζεστη ..Μην ειστε ρε χαιβανια σιγα που τους επιασε ο επιασε ο πονος για τα πνευματικα δικαιωματα ,Πειτε μου οτι δεν περιμενατε οτι με την εναρξη του πρωταθληματος θα σκασει μυτη και η ΚΥΑ .Δειτε ποιοι αγορασανε τα δικαιωματα για το Ελληνικο πρωταθλημα και το μεταπουλανε στις πλατφορμες .Σιγα που δεν θα τους κανανε την δουλεια τα γιουσουφακια της κυβερνησης ........Ειδες ταινια η μπαλα στο ιντερνετ 750 ευρω προστιμο Να γινεται ολοι νομιμοι λοιπον και να ταισετε τα παρασιτα που κανανε το ποδοσφαιρο μπιζνα για την τσεπη τους και τις ομαδες μας επιχειρησεις τους Επεξ/σία 5 Αυγούστου από george668 9 1
Nabuko Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Όλο αυτό έγινε με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης ή υπήρξαν πιέσεις από ΕΕ ή και πιο ψηλά?
koulis1984 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αν το ρούτερ σας δεν υποστηρίζει vpn Πάρτε ενα απο αυτά https://www.amazon.de/-/en/GL-iNet-AXT1800-Gigabit-Router-MU-MIMO/dp/B0B2J7WSDK?c=ts&dib=eyJ2IjoiMSJ9.979b_5lEKUW_ICU3zWZj0TnZXAdrYVAMuTiWDlDIFlHSKhjFOhKfVmVdSvaDZ04C.cKhRWm3B6beuZfC-4sbbYWm9YOhOS5GHgaZmmCKvxLY&dib_tag=se&keywords=Router&qid=1754424418&refinements=p_89%3AGL.iNet&s=computers&sr=1-1&ts_id=430154031 και κουμπώστε το πάνω στο router του πάροχου σας. Aφήστε στο stock ρουτερ ενα wifi δικτυο 1. Αγοράστε μια συνδρομή vpn και σεταρετε το gli router με wifi 2 και αφηστε εκει μονιμα ανοικτο ενα vpn. Αν θέλετε να δουλέψετε η να κάνετε οποιάδηποτε δραστηρίοτητα που δεν γινεται μεσα σε vpn ειστε το Wifi 1. Οταν θελετε stremio,torrent,privacy κτλ wifi 2. Αν είστε πιο tech savvy το router αυτο εχει vpn on/off switch ειτε απο control app ειτε απο physical διακόπτη στην συσκευή οπως κ επισης advanced routing rules ωστε να στελενετε traffic απο συγκεκριμένες συσκευες στο vpn δικτυο αρα μπορειτε να έχετε ενα μόνο wifi network στο σπίτι 7
atrigane Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Όποιος έχει χρήματα πληρώνει και κάνει ό,τι γουστάρει. Όλες οι big corp. παρακολουθούν τους πάντες τρώνε τα πρόστιμα συνεχίζουν. Διαρρεέουν κωδικούς προσωπικά δεδομένα στο dark web πληρώνουν τέλος, συνεχίζουν. Ακολουθεί σύντομη ιστορία επιστημονικής φαντασίας: Πρόσφατα είχα ένα διάλογο με ένα πιτσιρικά. "το ξέρεις ότι μας τράβηξε κάμερα έτσι;" "Ε και έχω να πληρώσω" . "Ρε αγόρι μου με +100 πάνω θα κάνεις κανά εξάμηνο να ξαναπιάσεις τιμόνι ". Για να πάρω την αποστομωτική απάντηση από το αμούστακο . "Δε κατάλαβες κύριε Κώστα, αύριο το μεσημέρι που θα ξυπνήσω θα πάρω τηλέφωνο εκεί που θα πάρω θα μου ζητήσουν και συγγνώμη". Κόκκαλο ο "κ. Κώστας". Που να ήξερα σε ποιανού το αμάξι ήμουν. 2 μήνες μετά ο κατά τα άλλα ευγενικός νέος έχει κανονικά το δίπλωμά του και αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά του. ΥΓ. Επαναλαμβάνω ότι η παραπάνω ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας. 3
1comment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Και πώς ακριβώς να δούμε παλιές ταινίες-σειρές που δεν υπάρχουν πουθενά νόμιμα; Καιρός λοιπόν να φτιάξουν οι εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων δικά τους σαητ και να ανεβάσουν εκεί ταινίες με μια μηνιαία συνδρομή. Ποιός δεν θα πλήρωνε 10-15Ε για απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις παλιές καλές ταινίες που άφησαν εποχή; Περισσότερα λεφτά θα έβγαζαν από το να κυνηγάνε (αν ποτέ κυνηγήσουν) τους χρήστες... 2
TechWeirdo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Atreidis είπε https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/?ip= Να πάτα εδώ να πάρεις μια γεύση. Είναι κάποιο είδος τρολ; Ή αυτή η ιστοσελίδα το βλέπει;
Stamer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 ώρες πριν, elnec είπε Γενικά το βολεύτηκα. Δεν είναι αυτό το ερώτημά μου. Αν μπορούν να με εντοπίσουν, αναρωτιέμαι. Για να πληρώσω, είναι δύσκολο και για οικονομικούς λόγους και για πρακτικούς, γιατί δεν κάνω αγορές με κάρτα μέσω ιντερνετ. Μόνο στην καραντίνα πλήρωνα λογαριασμούς και μετά το σταμάτησα. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ. Δεν είμαι ηλικιωμένη, πες με "αρνήτρια ηλεκτρονικών πληρωμών" για όσο μπορέσω να το καταφέρω. Μπορούν να με εντοπίσουν πιο εύκολα από μια πληρωμένη vpn; Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει. Ευχαριστώ. Θα μπορούσαν. Προσωπικά δεν κατάφερα να βρω ποτέ δωρεάν vpn που να σε καλύπτει 100% και να είναι free. Και λογικό είναι... χαζοί είναι? Γενικά, και να πληρώσεις ενα vpn θα πρέπει να ξέρεις να κάνεις 2-3 ρυθμίσεις. Δεν σημαίνει οτι αμα συνδεθείς στο vpn στην Χ χώρα και σε έναν οποιονδήποτε server της, θα είσαι ok από άποψη torrent. Θα πρέπει να συνδεθείς σε server που να είναι για p2p (να τα κάνει encrypt). Ή μπορει να θες άλλον που να είναι για streaming. Υπάρχουν και άτομα που βάζουν όλες τις ρυθμίσες στο ON νομίζοντας οτι έτσι γίνονται άτρωτοι. Ενώ στην πραγματικότητα η μία ρύθμιση μπορεί να ακυρώνει μια άλλη που πραγματικά σου χρειάζεται γι'αυτό που θες να κάνεις. 2 ώρες πριν, HateMe είπε Όντως δουλεύει αυτό. Τώρα έριξα χριστοπαναγίες στην αδερφή μου επειδή κατέβασε μια ταινία πριν κάτι μέρες και το επιβεβαίωσε πως ήταν αυτή που της είπα. Λέει τα πάντα με λεπτομέρειες. Εγώ δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις