stelios_2809 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; 9
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Δε τα ψωνίζουμε απ' αυτό το μαγαζί. Η διαφορά τιμής δε δικαιολογείται. Είναι απάτη . - 3
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; Απλά κλείνουμε την σελίδα γιατί ειναι απάτη. Βάλε το λινκ αν θες ,είναι του τύπου ΝΙΚΕgreece.com ? 1 2
gorge18 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; ερωτηση και απαντηση στην ιδια πρόταση. 1
HALF EVIL Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Τι βήματα ακολουθείτε ; Μεταβολή, εμπρός μαρς 1 2 8
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 hour ago, stelios_2809 said: Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; πες το site μην ντρεπεσαι. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, stelios_2809 είπε Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; Εγώ θα περίμενα να πέσει και άλλο και ύστερα θα αγόραζα. 5
stelios_2809 Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο Επεξ/σία 6 Αυγούστου από stelios_2809 1
StamTheMan Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 27 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως ειναι legit. Αν ειναι απο αυτο και οχι καποιο παρομοιο,τα τσιμπας. Παιρνεις και ενα τηλ στο μαγαζι στην ερμου να ρωτησεις αν οντως τα εχουν στο eshop τοσο. Παντα μου την εδινε αυτο το brandname,μιας και το "ποδι του αθλητη" ειναι μυκητιαση. 2 5
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 7 hours ago, stelios_2809 said: Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο ειναι legit και ειναι προσφορα γιατι εχει συγκεκριμενα νουμερα. 1 1
haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως ειναι legit. Αν ειναι απο αυτο και οχι καποιο παρομοιο,τα τσιμπας. Παιρνεις και ενα τηλ στο μαγαζι στην ερμου να ρωτησεις αν οντως τα εχουν στο eshop τοσο. Παντα μου την εδινε αυτο το brandname,μιας και το "ποδι του αθλητη" ειναι μυκητιαση. Το ίδιο σχόλιο κάνει και η γυναίκα μου ΚΑΘΕ φορά που περνάμε από μπροστά (έχουμε ένα πάνω σε διαδρομή που κάνουμε αρκετά συχνά) 1
JakeKaufman Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 12 minutes ago, haris_216 said: Το ίδιο σχόλιο κάνει και η γυναίκα μου ΚΑΘΕ φορά που περνάμε από μπροστά (έχουμε ένα πάνω σε διαδρομή που κάνουμε αρκετά συχνά) Είναι γιατρός; Το λέω γιατί και εγώ έχω συγγενή που το λέει ΚΑΘΕ φορά και είναι γιατρός 3
haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Είναι γιατρός; Το λέω γιατί και εγώ έχω συγγενή που το λέει ΚΑΘΕ φορά και είναι γιατρός Όχι καμία σχέση. Αν και μερικές φορές, με τη βοήθεια των google/youtube/κλπ, νομίζει ότι είναι (αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και πηγή προστριβών) 5
StamTheMan Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Το ίδιο σχόλιο κάνει και η γυναίκα μου ΚΑΘΕ φορά που περνάμε από μπροστά (έχουμε ένα πάνω σε διαδρομή που κάνουμε αρκετά συχνά) Σοφος ανθρωπος,εισαι τυχερος. 1
mountains1 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Εχω ψωνισει κι εγω απο το συγκεκριμενο, ειναι εγκυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα