Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; 

• Haha 9
Δημοσ.

Δε τα ψωνίζουμε απ' αυτό το μαγαζί. Η διαφορά τιμής δε δικαιολογείται. Είναι απάτη . - 

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; 

Απλά κλείνουμε την σελίδα γιατί ειναι απάτη.

Βάλε το λινκ αν θες ,είναι του τύπου ΝΙΚΕgreece.com ? 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

ερωτηση και απαντηση στην ιδια πρόταση. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, stelios_2809 said:

πες το site μην ντρεπεσαι.

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios_2809 είπε

Εγώ θα περίμενα να πέσει και άλλο και ύστερα θα αγόραζα. 

• Haha 5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο 

Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως ειναι legit.
Αν ειναι απο αυτο και οχι καποιο παρομοιο,τα τσιμπας.

Παιρνεις και ενα τηλ στο μαγαζι στην ερμου να ρωτησεις αν οντως τα εχουν στο eshop  τοσο.
Παντα μου την εδινε αυτο το brandname,μιας και το "ποδι του αθλητη" ειναι μυκητιαση.

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.
7 hours ago, stelios_2809 said:

Χαχα ! Μάλλον θέλω πολύ αυτό το πατουμενο 

IMG_0379.png

IMG_0380.png

ειναι legit και ειναι προσφορα γιατι εχει συγκεκριμενα νουμερα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως ειναι legit.
Αν ειναι απο αυτο και οχι καποιο παρομοιο,τα τσιμπας.

Παιρνεις και ενα τηλ στο μαγαζι στην ερμου να ρωτησεις αν οντως τα εχουν στο eshop  τοσο.
Παντα μου την εδινε αυτο το brandname,μιας και το "ποδι του αθλητη" ειναι μυκητιαση.

Το ίδιο σχόλιο κάνει και η γυναίκα μου ΚΑΘΕ φορά που περνάμε από μπροστά :lol: (έχουμε ένα πάνω σε διαδρομή που κάνουμε αρκετά συχνά)

• Haha 1
Δημοσ.
12 minutes ago, haris_216 said:

Το ίδιο σχόλιο κάνει και η γυναίκα μου ΚΑΘΕ φορά που περνάμε από μπροστά :lol: (έχουμε ένα πάνω σε διαδρομή που κάνουμε αρκετά συχνά)

Είναι γιατρός; Το λέω γιατί και εγώ έχω συγγενή που το λέει ΚΑΘΕ φορά και είναι γιατρός 

• Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Είναι γιατρός; Το λέω γιατί και εγώ έχω συγγενή που το λέει ΚΑΘΕ φορά και είναι γιατρός 

Όχι καμία σχέση. Αν και μερικές φορές, με τη βοήθεια των google/youtube/κλπ, νομίζει ότι είναι :P (αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση :P και πηγή προστριβών)

• Haha 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Σοφος ανθρωπος,εισαι τυχερος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...