Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Θα πει ότι είχε κανονικά και ότι ο ενοικιαστής για λόγους εκδίκησης το απεγκατέστησε…

Από την στιγμή που στο συμβόλαιο ενοικίασης δεν γράφτηκε ότι δεν υπάρχει ρελέ…..

Σε παρόμοια περίπτωση, ενημέρωσα τον ιδιοκτήτη ότι προχωρώ σε τοποθέτηση ρελε…

Το αγόρασα μονός μου στα 30 ευρώ. Κόστος τοποθέτησης 20 ευρώ.

Τα χρήματα τα κράτησα από το ενοίκιο.

Δεν συνηθίζεται να αναγράφεται στο συμβόλαιο η ύπαρξη ρελέ διαρροής. Εννοείται οτι υπάρχει και πλέον βάσει νόμου. Οπως ειπώθηκε , εγκαθιστάς έναν για την ασφάλειά σας, και το αφαιρείς απλά απο το ενοίκιο. Αστον να γαυγίζει μετα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι που δεν αναφέρθηκε έως τώρα, βάζοντας ένα ρελέ διαφυγής, δεν τελείωσες.

Αν το βάλεις και δεν πέσει, τότε τελείωσες.  Γιατί αν πέσει, αρχίζεις το ψάξιμο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, warewolf είπε

Κάτι που δεν αναφέρθηκε έως τώρα, βάζοντας ένα ρελέ διαφυγής, δεν τελείωσες.

Αν το βάλεις και δεν πέσει, τότε τελείωσες.  Γιατί αν πέσει, αρχίζεις το ψάξιμο.

Σωστός, και προφανώς χρειάζεται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου μετα για να διαπιστώσει αυτο που είπες. Κατι που ο λαμόγιο-ιδιοκτήτης προφανώς και δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πεις εσυ οτι το παιδι το χτυπησε το ρευμα και επεσε κατω και ζαλιστικε και του ζητας 100.000 ευρω και να δεις ποτε βαζει μυαλό.. Εγω που νοικιαζω σε αλλον δεν διανουμαι να βαλω ανθρωπο μεσα χωρις ρελε να βρω το μπελα μου. Τι ακουμε τι χαιβανια υπαρχουν.

Επεξ/σία από cpavlidi
  • Like 3
Δημοσ.

Είναι υποχρεωτικό πλέον, αν έχει κανα παλιό πίνακα με τις πορσελάνινες ασφάλειες πρέπει να τα αλλάξει όλα,ίσως και για αυτό να κάνει την πάπια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι υποχρεωτικο αλλα πολλοι ηλεκτρολόγοι υπογραφουν πιστοποιητικό χωρίς να υπαρχει...

Εγώ επειδή εχω χαμηλό ενοικιο δεν μπήκα σε διαμαχη και το χρεωθηκα μονος μου (50 ευρώ). 

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Πες του εξυπνιδη ότι δεν γίνεται σπίτι χωρίς ρελέ,αφού όταν μπήκες μέσα θέλει επίκαιροποίηση από Ηλεκτρολογο η εγκατάσταση. Ο ηλεκτρολόγος δε βάζει υπογραφή σε πίνακα χωρίς ρελέ. Κ ο πίνακας για να μην έχει θαναι του πάλαι ποτέ. Κάνα 300αρι πάει αλλαγή σε νέο πίνακα με ρελέ μέσα κ καινούρια υλικά.

Ξεκαθάρισε του ότι θα φέρεις ηλεκτρολόγο κ θα τα ισοφαρίσεις με το ενοίκιο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα το ρελέ κ σώζει ζωές. Ότι θα τον πάνε μέσα αυτόν κ όποιον υπόγραψε χωρίς,είναι περιτο να το αναφέρουμε αν ω μη γεννετω γίνει κάτι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλε αν θές φωτό του πίνακα να δουμε πως είναι για να ξέρεις τι κοστουμάκι θα ζητήσεις απο τον αθλιο ιδιοκτήτη. ;)  Οπως ειπώθηκε οπωσδήποτε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, και πως ξερεις αν εχει ήδη καμμια διαρροή - ελάττωμα το σπίτι ;   Μεχρι τότε ας προσέχει το παιδί σου λίγο παραπάνω....  Πλέον ΚΑΝΕΝΑΣ ηλεκτρολόγος δεν βάζει υπογραφή, σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε πρώτα αυτόν θα ψάξουν. Δεν ρισκάρουν την άδειά τους. 

Επεξ/σία από CONAN_
Δημοσ.

Αν δίνεις φθηνό ενοίκιο και δεν θέλεις να χαλάσεις τίποτα σχέσεις, βαλτο μόνος σου. Αν όχι, βάλτο και πες ότι θα του βάλεις λιγότερα χρήματα βάσει αποδείξεις του ηλεκτρολόγου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Κανε του εξωδικο να υποχρεωθει να απαντησει αμεσα

Δεν συμφέρει να πληρώσει 45€ (στην φθηνότερη περιοχή) τον δικαστικό επιμελητή + πόσα θα πάρει ο δικηγόρος για να συντάξει το εξώδικο, για ένα ρελέ που κάνει 40€ και κάνα 20ρικο που θα πάρει ο ηλεκτρολόγος.

Βάλ'το και κράτα το απο το ενοίκιο.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Silverage είπε

Δεν συμφέρει να πληρώσει 45€ (στην φθηνότερη περιοχή) τον δικαστικό επιμελητή + πόσα θα πάρει ο δικηγόρος για να συντάξει το εξώδικο, για ένα ρελέ που κάνει 40€ και κάνα 20ρικο που θα πάρει ο ηλεκτρολόγος.

Βάλ'το και κράτα το απο το ενοίκιο.

Αξίζει γιατι θα καθισει σίγουρα για χρονια το παιδι του και θα ξέρει ο ιδιοκτήτης οτι δεν αστειεύεται ο γονιός. Το να το κρατήσει απο το ενοίκιο μόνος του ειναι παρανομο και παρατυπο και θα χάσει το δίκιο του ειδικά αν δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο που κανανε(σιγά μην το γράφει)

Καλύτερα να τα πληρώσει ολα απο τσέπη και ειναι χαλάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...