Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 419
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, polakis21 said:

Kodi, real debrid και nordvpn ειμαστε καλυμενοι; Ή οχι;

Πολύ αμφιβάλω εάν το ψάξουν ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ. Ούτε κρατικά μυστικά να μεταφέρονταν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, george668 said:

Καλησπερα σε ολους ..Επειδη δεν ειμαστε ολοι γνωστες  και αν μπορει καποιος ας απαντησει .Ας πουμε εχω ενα vpn που λεει οτι ακολουθει no logs πολιτικη κατι που επιβεβαιωνει και η deloit στους ελεγχους το 2018 και το 2022(επομενος μαλλον το 2026) .Πως μπορουν να με βρουν ?

Αν έχει γίνει audit από κάποια έμπιστη εταιρία (Deloitte, PwC, KPMG, ή Securitum) τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορείς να δεις την έκθεση τους στη σελίδα τους σχετικά με server infrastructure, configuration και operations.

VPN όπως τα NordVPN, PIA, ExpressVPN, Proton, Windscribe, Mullvad είναι safe.

Μακριά από free.

Το PIA είναι στη Αμερική αλλά έχει no logs policy οπότε επειδή είναι στην Αμερική μπορεί να του ζητήσουν να δώσει στοιχεία αλλά αφού δεν έχει και δεν έχει υποχρέωσει νομικά να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα το προτιμούσα αλλά για αυτό που το θες δεν έχεις θέμα.

Τώρα αν μιλάμε για πιο privacy focused λύση για VPN τότε κανονικά πας σε Mullvad με πληρωμή μέσω crypto (Μόνο με Monero) με 4.5€/μήνα.

Εγώ αν ήθελα VPN για streaming ή IPTV θα πήγαινα σε Mullvad, Proton, Express ή Nord όποιο βρεις πιο φθηνό.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, user2163 είπε

Αν έχει γίνει audit από κάποια έμπιστη εταιρία (Deloitte, PwC, KPMG, ή Securitum) τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορείς να δεις την έκθεση τους στη σελίδα τους σχετικά με server infrastructure, configuration και operations.

Μακριά από free.

Το PIA είναι στη Αμερική αλλά έχει no logs policy οπότε επειδή είναι στην Αμερική μπορεί να του ζητήσουν να δώσει στοιχεία αλλά αφού δεν έχει και δεν έχει υποχρέωσει νομικά να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα το προτιμούσα αλλά για αυτό που το θες δεν έχεις θέμα.

Τώρα αν μιλάμε για πιο privacy focused λύση για VPN τότε κανονικά πας σε Mullvad με πληρωμή μέσω crypto (Μόνο με Monero) με 4.5€/μήνα.

Εγώ αν ήθελα VPN για streaming ή IPTV θα πήγαινα σε Mullvad, Proton, Express ή Nord όποιο βρεις πιο φθηνό.

αυτό ακριβώς nordvpn είναι πολύ τίμιο. 

Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 3:40 ΜΜ, billdanos είπε

Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε λοιπόν ή να το παίζουμε επαναστάτες, ας παραδεχτούμε πως όλοι γνωρίζουμε τι είναι παράνομο και τι όχι και από κει και πέρα σαν μεγάλα παιδιά που είμαστε, ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του! :) 

Σύμφωνο απόλυτα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν 😉. Ούτος η άλλος καιρός ήταν να αλλάξουν κάποια πράγματα έτσι για να προωθήθη και η καινοτομία 😁😁 και η μεταδώσει γνώσης. Εγώ παράδειγμα έχω γίνει expert των τελευταίο καιρό σχετικά με τα p2p δίκτυα. Όχι ότι δεν ήξερα αλλά τόρα μιλάμε για άλλο επίπεδο.🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷

• Haha 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά ειλικρινά πιστεύετε ότι θα κυνηγήσουν τορρεντ? Στο εξωτερικό αφού γίνει η καταγγελία στον πάροχο ότι ο τάδε κατεβάζει ερχετε το μπιλετακι από αυτούς. Όχι από το κράτος. Λέτε να δώσει μετά το κράτος τα χρήματα? Μη τρελάνουμε. Σιγά να μη τα δώσει. Οπότε γιατί να ασχοληθεί πχ η warner και κάθε Warner αφου στη δε θα πάρει φραγκο? 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ptoma07 είπε

Σύμφωνο απόλυτα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν 😉. Ούτος η άλλος καιρός ήταν να αλλάξουν κάποια πράγματα έτσι για να προωθήθη και η καινοτομία 😁😁 και η μεταδώσει γνώσης. Εγώ παράδειγμα έχω γίνει expert των τελευταίο καιρό σχετικά με τα p2p δίκτυα. Όχι ότι δεν ήξερα αλλά τόρα μιλάμε για άλλο επίπεδο.🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Ptoma όνομα και πράγμα

Την σκότωσες την ελληνική γραμματική

:lol:

Υ.Γ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Βάλτε ένα καλό VPN και ξεμπερδεύεται 

• Like 2
Δημοσ.
10 hours ago, user2163 said:

Μακριά από free.

Ωραίος..

Το PIA έχει και port forwarding για όποιον το θέλει κυρίως για p2p, με πολλούς servers να το υποστηρίζουν συμπεριλαμβανόμενου και του ελληνικού. Το πήρα πρόσφατα και οι ταχύτητες που δίνει είναι συγκρίσιμες με nord.

Επίσης να προσθέσω ότι μπορείτε να πάρετε vpn με cashback από quidco η topcashback, συχνά παίζουν και deals με 100% επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για το surfshark vpn? Αν το βάλω για να κατεβάζω κανένα torrent  είμαι θεωρητικά ασφαλής; ποιες χώρες είναι προτιμοτερες να επιλέγω ως σύνδεση; 

Δημοσ.
31 minutes ago, mannikos said:

Ποια είναι η γνώμη σας για το surfshark vpn? Αν το βάλω για να κατεβάζω κανένα torrent  είμαι θεωρητικά ασφαλής; ποιες χώρες είναι προτιμοτερες να επιλέγω ως σύνδεση; 

Μια χαρά είναι το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mannikos said:

Γενικά ναι θα είσαι ασφαλής αν και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ καλύτερα θα ήταν να διαλέξεις ενα που να έχει always on kill switch/firewall ώστε σε περίπτωση που κρασάρει να μην μείνεις ακάλυπτος.

Όσων αφορά τις χώρες θεωρητικά δεν έχει σημασία αλλά θα προτιμούσα κοντινές χώρες (εκτός Ελλάδος) οι οποίες είναι κάπως πιο χαλαρές στο θέμα της πειρατείας όπως πχ. Ρουμανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβακία, Κροατία και Ελβετία.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/8/2025 στις 4:31 ΜΜ, imvrios είπε

Το τι θα κάνουν και μέχρι σε ποιο βαθμό θα εφαρμόσουν το νόμο μένει να το δούμε.

welcome to greece 

Δημοσ.

Ή εσείς δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε και ψάχνεστε με VPNs ή εγώ είμαι χαζός.

ΟΚ, αν έχεις επιχείρηση μπορεί να σκάσει έλεγχος από ΣΔΟΕ ή καμία καταγγελία από «φιλικό» γειτονικό μαγαζί.

Μέσα στο σπίτι σου ποιος θα σε καταγγείλει ακριβώς για παράνομα προγράμματα, MP3 ή torrents?

Γιατί εγώ δεν είδα καμία νέα διαδικασία να περιγράφεται, όπως αυτές που ακούγαμε τόσους μήνες, ότι θα παρακολουθούν torrent swarms και θα ζητάνε στοιχεία από τον ISP, ότι θα έρχεται απροειδοποίητα η οφειλή στην ΑΑΔΕ (κοινοποιείται κανονικά το πρόστιμο στον παραλήπτη πρώτα) ή ότι θα διώκεται με κάποιο τρόπο η θέαση παράνομων site για τα οποία οι πάροχοι έχουν ήδη αποκλείσει την πρόσβαση μέσω DNS.

Όλες οι περιπτώσεις που διάβασα αφορούν καταγγελία ή εμπλοκή σε δικαστική υπόθεση με κάποιο τρόπο.

Και ρωτάω ξανά: ποιος θα καταγγείλει έναν χρήστη στο σπίτι του για να επιβληθεί το πρόστιμο;

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Και ρωτάω ξανά: ποιος θα καταγγείλει έναν χρήστη στο σπίτι του για να επιβληθεί το πρόστιμο;

Ο ίδιος ο πάροχος όταν κλέβεις υλικό του παρόχου. Έχει το ΑΦΜ σου, έχει την ΙΡ σου, ξέρει τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...