Salonica7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Τι κάνουμε ρε παιδιά για kodi να βάλω proton vpn free ; Το θέμα είναι ότι δεν παίζει το stremio στην free έκδοση .. 1
Desrand Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Παιδιά εγώ στο PC δεν έχω θέμα αλλά έχω βάλει Stremio στο TV box της EON και δίνω πόνο από εκεί . Τώρα στην συσκευή του TV box τι επιλογές έχω ;
kokotas kokos Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλησπέρα. Ως άσχετος να ρωτήσω τι σημασία έχει αν βάλει κάποιος vpn αφού η τοποθεσία σου ανιχνεύεται από όποιον ενδιαφερθεί;
jkr21 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Desrand είπε Παιδιά εγώ στο PC δεν έχω θέμα αλλά έχω βάλει Stremio στο TV box της EON και δίνω πόνο από εκεί . Τώρα στην συσκευή του TV box τι επιλογές έχω ; vpn πάνω σε router (του παρόχου μάλλον απίθανο, οπότε σε aftermarket) για να περνάει όλη η γραμμή σου από το vpn. Εκτός αν ρυθμίσεις να περνάει μόνο το box μέσα από το vpn και με kill switch. Με συγκεκριμένο rule στις ρυθμίσεις στο router. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα, αυτή είναι η πιο ας πούμε ενδεδειγμένη λύση. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με συγκεκριμένη πρόταση για router οι πως να το ρυθμίσεις. Και νομίζω είναι και off topic τόσο λεπτομέρεια. Λογικά υπάρχει άλλο σχετικό topic εδώ μέσα για να σε βοηθήσουν να σεταρεις μια τέτοια κατάσταση. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από jkr21
k_w_t Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Desrand είπε Παιδιά εγώ στο PC δεν έχω θέμα αλλά έχω βάλει Stremio στο TV box της EON και δίνω πόνο από εκεί . Τώρα στην συσκευή του TV box τι επιλογές έχω ; Εσυ και vpn να βαλεις χαμενος εισαι. Αμα ανοιξεις το EonTV με ip απο VPN θα δει η Nova oτι ο χρηστης Desrand εχει VPN με ταδε ip. Θα πρεπει να το ανοιγεις πριν ανοιξεις το stremio και να το κλεινεις πριν μπεις στο EonTV , εκτος και δεν εχεις εναργη συνδρομη και απλα στου εμεινε το android Tv box ...
doomnx Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Lucifer είπε Ο ίδιος ο πάροχος όταν κλέβεις υλικό του παρόχου. Έχει το ΑΦΜ σου, έχει την ΙΡ σου, ξέρει τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι. Άμα ήταν έτσι θα σου έστελνε ήδη warnings και θα σου έκοβε το internet όπως κάνει το Starlink και οι πάροχοι στο εξωτερικό. Βάσει νομοθεσίας δεν υφίστανται DMCA complaints για τελικούς χρήστες στην Ελλάδα. Άσε που σύμφωνα με το ΦΕΚ η διαδικασία εντοπισμού παραβατών ξεκινά από τις αρχές όχι από τους παρόχους. Κάπου όπα με τον πανικό και τις πωλήσεις VPN όμως. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από doomnx
Noteven Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Tα free VPNs δεν προστατεύουν καθόλου; Έχω stremio και το παράτησα. Θέλω να μπω teniεsonlinε. Είναι επίφοβο;
jkr21 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Noteven είπε Tα free VPNs δεν προστατεύουν καθόλου; Έχω stremio και το παράτησα. Θέλω να μπω teniεsonlinε. Είναι επίφοβο; Μια φράση μόνο... Μακριά από free! Το logging πάει σύννεφο. Καλύτερα καθόλου αν όχι πληρωμένο. 1
Noteven Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, jkr21 είπε Μια φράση μόνο... Μακριά από free! Το logging πάει σύννεφο. Καλύτερα καθόλου αν όχι πληρωμένο. Ένα παλικάρι στο tiktok έλεγε για sites όπως αυτό που έγραψα παραπάνω πως είναι οκ. Ισχύει;
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, doomnx είπε Άμα ήταν έτσι θα σου έστελνε ήδη warnings και θα σου έκοβε το internet όπως κάνει το Starlink και οι πάροχοι στο εξωτερικό. Βάσει νομοθεσίας δεν υφίστανται DMCA complaints για τελικούς χρήστες στην Ελλάδα. Άσε που σύμφωνα με το ΦΕΚ η διαδικασία εντοπισμού παραβατών ξεκινά από τις αρχές όχι από τους παρόχους. Στις 6/8/2025 στις 2:02 ΜΜ, Hal9000 είπε Πώς εντοπίζονται οι παραβάτες Η διαδικασία εντοπισμού των παραβατών ξεκινά είτε αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, είτε κατόπιν έγγραφης καταγγελίας. Σημαντική καινοτομία αποτελεί η δυνατότητα των αρχών να ζητούν στοιχεία από δικαστικές αρχές που έχουν συλλεχθεί σε ποινικές δικογραφίες, καθώς και από παρόχους υπηρεσιών για την ταυτοποίηση των παραβατών. Όπως νομίζεις.
Salonica7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, jkr21 είπε Μια φράση μόνο... Μακριά από free! Το logging πάει σύννεφο. Καλύτερα καθόλου αν όχι πληρωμένο. Φίλε το proton VPN free δεν κρατεί logs και δουλεύει κομπλέ σε smartphone / tv box και έχει και killswitch όπως και σέρβερ καλούς πιστεύω αξίζει αλλά δεν κάνει για torrent δλδ stremio δεν δουλεύει μόνο για το kodi κάνει ! 1
jkr21 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Noteven είπε Ένα παλικάρι στο tiktok έλεγε για sites όπως αυτό που έγραψα παραπάνω πως είναι οκ. Ισχύει; Σου απάντησα. Και εγώ χωρίς καμία ειρωνεία είμαι ένα παλικάρι στο insomnia. Καμία δηλαδή διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο τρέμεις το 750αρι και μπορεί να διαθέσεις 50 60 ευρώ για κάθε 2 χρόνια για ένα πληρωμένο. 4 λεπτά πριν, Salonica7 είπε Φίλε το proton VPN free δεν κρατεί logs και δουλεύει κομπλέ σε smartphone / tv box και έχει και killswitch όπως και σέρβερ καλούς πιστεύω αξίζει αλλά δεν κάνει για torrent δλδ stremio δεν δουλεύει μόνο για το kodi κάνει ! Σωστά είναι όλα αυτά που έγραψες αλλά είναι μόνο για μια συσκευή τη φορά. Και με λίγους free servers. Για χρήση αραιά και που μια χαρά είναι το free (Το έχω βάλει για να υπάρχει) Για συστηματική χρήση ενδεχομένως να σε παιδεύει. 1
Noteven Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, jkr21 είπε Σου απάντησα. Και εγώ χωρίς καμία ειρωνεία είμαι ένα παλικάρι στο insomnia. Καμία δηλαδή διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο τρέμεις το 750αρι και μπορεί να διαθέσεις 50 60 ευρώ για κάθε 2 χρόνια για ένα πληρωμένο. Σωστά είναι όλα αυτά που έγραψες αλλά είναι μόνο για μια συσκευή τη φορά. Και με λίγους free servers. Για χρήση αραιά και που μια χαρά είναι το free (Το έχω βάλει για να υπάρχει) Για συστηματική χρήση ενδεχομένως να σε παιδεύει. ποιο vpn θα πρότεινες;
Salonica7 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, jkr21 είπε Σου απάντησα. Και εγώ χωρίς καμία ειρωνεία είμαι ένα παλικάρι στο insomnia. Καμία δηλαδή διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο τρέμεις το 750αρι και μπορεί να διαθέσεις 50 60 ευρώ για κάθε 2 χρόνια για ένα πληρωμένο. Σωστά είναι όλα αυτά που έγραψες αλλά είναι μόνο για μια συσκευή τη φορά. Και με λίγους free servers. Για χρήση αραιά και που μια χαρά είναι το free (Το έχω βάλει για να υπάρχει) Για συστηματική χρήση ενδεχομένως να σε παιδεύει. Ναι δίκιο έχεις εγώ παντός που το δουλεύω με σέρβερ ρουμανιας στο xiaomi tv box το kodi δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τόσο όσο στις λίστες iptv και στα tainiomania/xrysoi μέσα από το build πάντα ! Το έχω και στο κινητό μου με άλλο λογαριασμό γίνεται και αυτό ! 1
aypnia Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Noteven είπε Tα free VPNs δεν προστατεύουν καθόλου; Έχω stremio και το παράτησα. Θέλω να μπω teniεsonlinε. Είναι επίφοβο; Τα free VPN δεν περιλαμβάνουν p2p προστασία. Το έχεις δεν το έχεις ανοικτό δεν προστατεύει τίποτα στο Stremio. 4 ώρες πριν, Desrand είπε Παιδιά εγώ στο PC δεν έχω θέμα αλλά έχω βάλει Stremio στο TV box της EON και δίνω πόνο από εκεί . Τώρα στην συσκευή του TV box τι επιλογές έχω ; H πιο εύκολη επιλογή για tv box είναι το real debrid. 32 ευρώ το χρόνο θα σου βγει (16 ευρώ το κάθε 6μηνο), δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα στο box της eon κλπ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις κάποιες αλλαγές στο stremio extension για να μην κάνει απευθείας stream από torrents. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από aypnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα