Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 419
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η συνέχεια είναι ότι έχει χαθεί η κοινή λογική και μέχρι και το AI << νιώθει >> πιο πολύ... η καλύτερα έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ να την αλλάξουν με νέα δεδομένα.

Δημοσ.
On 13/08/2025 at 19:14, JiovanniGeorgeo said:

Πως δεν έφτασε και το ινσόμνια να μας "μπλοκάρει" της συζητήσεις, οι οποίες παλεύουν για bypass του "νόμου".. πάλι καλά να λέμε.

Και να χασει την πελατεία;

Δημοσ.

Περιμένω πως και πως να βγάλουν εφαρμογή στα πλαίσια του MyCoast/MyStreet, για να μπορείς να κάνεις επιτέλους report τον Γιώργο που σου έφαγε το γκομενάκι όταν πηγαίνατε Γυμνάσιο και ξέρεις ότι μαζεύονται παρεάκι κάθε ΣΚ που παίζει ο ΠΑΟΚ για να δούνε το ματς στο boxάκι!

• Haha 4
Δημοσ.

Διαβάζω εδώ και μήνες τα περι τουτου και λόγω και ηλικίας ομολογώ εχω πάθει vertigo,αντε ρε παλληκάρια για πείτε μου εγω που κατεβαζω ΜΟΝΟ torrent απο ιδιωτικο τρακερ στον οποιο πληρώνω συνδρομή, τι στον γι@υτσο πρέπει να κανω ,?

να βαλω vpn ?ποιον για τορεντ

να μπω απο torr?

να βαλω ενα free που δοκίμασα ?? cloudfare καπως ετσι?

δεν μπορώ να τα κόψω τα ρημαδια μιας και τόσες δεκαετίες απο εποχες γαματο και πιο πριν πάντα έβρισκα αυτά που ηθελα και δεν ήμουνα υποχείριο της ΣΑΒΟΥΡΑΣ που κυκλοφορεί σε πλατφόρμες netflix ktl

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackhill66 είπε

Διαβάζω εδώ και μήνες τα περι τουτου και λόγω και ηλικίας ομολογώ εχω πάθει vertigo,αντε ρε παλληκάρια για πείτε μου εγω που κατεβαζω ΜΟΝΟ torrent απο ιδιωτικο τρακερ στον οποιο πληρώνω συνδρομή, τι στον γι@υτσο πρέπει να κανω ,?

να μπω απο torr?

δεν μπορώ να τα κόψω τα ρημαδια μιας και τόσες δεκαετίες απο εποχες γαματο και πιο πριν πάντα έβρισκα αυτά που ηθελα και δεν ήμουνα υποχείριο της ΣΑΒΟΥΡΑΣ που κυκλοφορεί σε πλατφόρμες netflix ktl

Το καλό ειναι πως, με την σαβουρα που βγαίνει σήμερα, το οτι θα σταματήσουμε να κατεβάζουμε δεν χάθηκε και τίποτα, τα τελευταία χρόνια ότι ταινία κατέβασα, με του που άρχιζαν τα γράμματα τέλους, απλά μοιραζόμασταν και λέγαμε "τελείωσε", τίποτα ενδιαφέρον με ουσία.

Απο μουσική, το πράγμα όσο αφορά το download είχε τελειώσει χρόνια, τουλάχιστον 6-7 χρόνια ήταν που περιορίστηκε πολύ η εύρεση μουσική, οπότε όσοι πρόλαβαν να κατεβάσουν, πρόλαβαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, blackhill66 said:

να μπω απο torr?

Θες κάτι που να πιάνει τον torrent client π.χ. qbittorrent, αρα τον tor τον ξεχνας διότι είναι browser όπως επίσης ξεχνας και το cloudflare το οποίο είναι dns.

VPN χρειάζεσαι, και κανένα δωρεάν (από τα αξιόπιστα) δεν υποστηρίζει torrenting πάνω από 5-10gb.

Απο τα φθηνότερα αξιόπιστα είναι το windscribe με custom plan στα 3 ευρώ το μήνα ή το mullvad με 5 ευρώ το μήνα.

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackhill66 είπε

να μπω απο torr?

nord vpn βαλε φίλε. Αν και συμφωνω δυστυχως κυκλοφορει πολυ σαβουρα

Δημοσ.

Για συνδρομές, ταινίες - σειρές , μουσική , αθλητικές μεταδόσεις αναφέρει ότι θα υπάρξει πρόστιμο, για download video games αναφέρει τίποτα, γιατί δεν είδα κάτι, μόνο για οπτικοακουστικό υλικό, και τα video games μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία???????????

Δημοσ.
3 minutes ago, ChristosG82 said:

Για συνδρομές, ταινίες - σειρές , μουσική , αθλητικές μεταδόσεις αναφέρει ότι θα υπάρξει πρόστιμο, για download video games αναφέρει τίποτα, γιατί δεν είδα κάτι, μόνο για οπτικοακουστικό υλικό, και τα video games μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία???????????

Λογικά μπαίνουν και αυτά σε αυτήν την κατηγορία μιας και έχουν και εικόνα και ήχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Λογικά μπαίνουν και αυτά σε αυτήν την κατηγορία μιας και έχουν και εικόνα και ήχο.

Τώρα έκανα μια αναζήτηση/ερωτήσεις στο ChatGPT, αυτό μου λέει ότι, τα video games δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά μπαίνουν στην κατηγορία του προγράμματος (software) υπολογιστή, και μου έδωσε μόλις τώρα το κομμάτι που το αναφέρει, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο ότι μέσα εκεί πιάνει τα software/ROMs:

«Όποιος χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των διατάξεων του παρόντος νόμου αναπαράγει, παρουσιάζει, πωλεί ή κατ' άλλον τρόπο διανέμει στο κοινό ή κατέχει με σκοπό διανομής πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ανεξαρτήτως άλλων κυρώσεων, υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο ίσο με χίλια (1.000) ευρώ για κάθε παράνομο αντίτυπο προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.»

Απλά δεν ξέρω σε περίπτωση προστίμου, μήπως στο ότι δεν είναι ξεκάθαρο, μήπως υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσει κάποιος.

Και το roms μου λέει ότι είναι στην κατηγορία του software 

Επεξ/σία από ChristosG82
Δημοσ.
Στις 6/8/2025 στις 2:02 ΜΜ, Hal9000 είπε

Η απόφαση διευκρινίζει ότι ως πειρατεία νοούνται:

• Η χρήση παράνομων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Η διανομή παράνομων υλικών φορέων ήχου
  • Η αποθήκευση μουσικών συνθέσεων χωρίς άδεια
  • Η παράνομη αναμετάδοση, εγγραφή ή διανομή οπτικοακουστικών έργων
  • Η πρόσβαση σε προστατευόμενο περιεχόμενο μέσω παράνομων συσκευών ή υπηρεσιών

Από αυτά προκύπτει ότι δεν απαγορεύεται το live streaming ταινιών, σωστά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Λογικά το streaming πάει στην πρόσβαση παράνομου περιεχομένου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kalahaan είπε

Η πρόσβαση σε προστατευόμενο περιεχόμενο μέσω παράνομων συσκευών ή υπηρεσιών

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...