varajohn Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου δεν υπάρχει ένας δικηγόρος μεταξύ μας να μας πει τι γίνεται απο νομικής πλευράς
mariosnik_ Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα ειμαι ενας απο αυτους που εχουν προσβαση στο Proton Visionary. Μπορεις να κατσεις να συλλεγουν τα δεδομενα σου μεχρι να γινουν 100tb και οταν η Ελβετια αλλαξει, θα εισαι εκτεθειμενος σε 100TB. Σε καθε προγραμμα πρεπει να φερεσαι σα να θελει το κακό σου, η εταιρεια και οι προγραμματιστες δεν ειναι φιλαρακια σου και δε δουλευουν για εσενα αλλά για το κερδος, δεν ειναι τι βολευει τον καθε ενα, ενα κουμπακι πατας ολο και ολο σε ολα τα VPN. Αν καποιον βολευει το να βρισκονται οι κωδικοι του, τα πακετα δικτυου, τα email του, οι 2FA κωδικοι του, κατω απο ενα email, εκει πας πάσο. Τι σχέση έχουν τα emails και οι 2FA κωδικοί με το VPN; Δηλαδή άμα έχεις VPN αποφεύγεις την πιθανότητα να σου κάνουν υποκλοπή κωδικούς, emails , στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών κτλ; 1
user2163 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 minute ago, mariosnik_ said: Τι σχέση έχουν τα emails και οι 2FA κωδικοί με το VPN; Δηλαδή άμα έχεις VPN αποφεύγεις την πιθανότητα να σου κάνουν υποκλοπή κωδικούς, emails , στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών κτλ; Νομίζω ο @xaerialtwistx εννοεί να μην τα έχεις όλα κάτω από την ίδια εταιρία, password managers, VPN, email, 2fa κτλ 1
mariosnik_ Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Babtr13 είπε Στο YouTube υπάρχουν ολόκληρες ταινίες, δισκογραφικές δουλειές ή και αποσπάσματα αυτών. Συνεπώς πάμε όλοι μέσα βάσει νομοσχεδίου. Σωστά; Έχω δει άπειρες τέτοιες και έχω δημοσιεύσει στο account μου αποσπάσματα. Είναι κυρίως παλιές κινεζικες και ασιατικές ταινίες από εταιρείες που έχουν κλείσει η δεν έχουν εκπρόσωπο σε κράτη εκτός Κίνας. 3 λεπτά πριν, user2163 είπε Νομίζω ο @xaerialtwistx εννοεί να μην τα έχεις όλα κάτω από την ίδια εταιρία, password managers, VPN, email, 2fa κτλ Οκ! Σε αυτό συμφωνώ.
eliasbats Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Kosmass είπε Μπράβο σύντροφε,συνέχισε τον αγώνα μέσα από το καπιταλιστικό σου κινητό,και τον καπιταλιστικό σου Η/Υ! Ουπς, χτυπήσαμε ευαίσθητη χορδή επειδή θίξαμε τον "καπιταλισμό"? Που μόνο καπιταλισμός δεν είναι? Προσωπικά έχω συνδρομές σε Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV, Youtube Premium, δηλαδή πληρώνω κοντά στα 60-80 ευρώ μηνιαίως (πάνω από 700 ευρώ ετησίως), και όταν θέλω να δω μια κλασική ταινία σπανίως υπάρχει διαθέσιμη... πρέπει να την νοικιάσω. Σε πραγματικό καπιταλισμό - που θα αυτορυθμιζόταν η αγορά, λέμε τώρα - με 700 ευρώ ετησίως όχι μόνο έπρεπε να βρίσκω ανά πασα στιγμή όποια ταινία γουστάρω, έπρεπε κάθε χρόνο να μου στέλνει και προσωπικό αυτόγραφο η αγαπημένη μου ηθοποιός. Και εννοείται δεν θα νοικιάσω, αναγκάζομαι να την κατεβάσω με torrent. Και αν με ρωτήσει ποτέ ο δικαστής γιατί έκανα πειρατεία θα τους ρίξω στη μούρη 10+ χρόνια αποδείξεις από συνδρομές. Οπότε άσε μια χαρά να ειρωνευόμαστε εμείς τον "καπιταλισμό" και εσύ σταμάτα τις ειρωνείες "σύντροφε". Επεξ/σία 6 Αυγούστου από eliasbats 7
Mx10 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, uniquegr είπε Tο εφαρμόζεις σε ολόκληρο το δίκτυό σου, δηλαδή στο router σου ( αν έχει vpn client ). Έτσι, όσοι clients συνδέονται στο router σου, αυτομάτως προστατεύονται απο το vpn, του οποίου μάλιστα χρησιμοποιείς μόνο μια ip. Εχω inalan οπτική δεν μ αφήνει να χρησιμοποιώ άλλο ρουτερ ! Ξέρεις μήπως πως θα το κάνω ; Είμαι στούρνος σ αυτά
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, FarCry είπε Παιδιά το AI δίνει την καλύτερη λύση για να γλυτώσεις από το ελληνικό FBI Ας δούμε αναλυτικά την ακολουθία, όπως την απεικονίζει το γράφημα: * Ξεκίνημα από τον Χρήστη (User Computer): Η κίνηση ξεκινά από τον υπολογιστή σας, κρυπτογραφημένη από τοπικό λογισμικό (όπως το Tails OS ή μια απλή εφαρμογή VPN). * Αλυσίδα VPN (VPN Layer / Chain VPNs): Η κίνηση περνάει από το πρώτο επίπεδο ασφάλειας, που είναι οι διαδοχικές συνδέσεις σε VPN servers. Στο παράδειγμά μας, η κίνηση "μεταπηδά" σε servers σε διαφορετικές χώρες (π.χ., Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία). Κάθε ένας από αυτούς τους servers προσθέτει ένα νέο επίπεδο κρυπτογράφησης και αποκρύπτει την προηγούμενη IP, καθιστώντας την ιχνηλάτηση εξαιρετικά δύσκολη. * Δίκτυο Tor (Tor Network): Αφού περάσει από τους servers του VPN, η κίνηση εισέρχεται στο δίκτυο Tor. Εδώ, αντί για 6 relays, ο κανόνας είναι να περνάει από τρεις διαδοχικούς relays (Entry, Middle, Exit). Το σχήμα δείχνει την έννοια της πολλαπλής δρομολόγησης, όχι απαραίτητα τον αριθμό των relays. Ο κάθε relay κρυπτογραφεί ξανά την κίνηση, κάνοντας την διαδικασία ακόμα πιο περίπλοκη. * Δορυφορική Μετάβαση (Satellite Uplink/Downlink): Από τον τελευταίο κόμβο του Tor, η κίνηση στέλνεται σε έναν επίγειο σταθμό. Από εκεί, εκπέμπεται σε έναν δορυφόρο σε τροχιά (π.χ., Starlink). Ο δορυφόρος μπορεί να τη μεταδώσει σε έναν άλλο δορυφόρο και τελικά να την στείλει σε έναν διαφορετικό επίγειο σταθμό, σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία της Γης. Αυτό το "άλμα" μέσω του διαστήματος κάνει την γεωγραφική ιχνηλάτηση σχεδόν αδύνατη. * Τελικός Προορισμός (Destination Server): Από τον τελευταίο επίγειο σταθμό, η κίνηση φτάνει στον διακομιστή-προορισμό (π.χ., μια ιστοσελίδα), ο οποίος βλέπει μόνο την IP του τελευταίου επίγειου σταθμού, χωρίς να έχει καμία πληροφορία για την πραγματική σας ταυτότητα ή το σημείο εκκίνησης. VPN και Torr δε πάνε μαζί Θέλει 5 λεπτά να ανοίξει μια σελίδα Πόσο μάλλον για streaming ή torrenting 1
Panosss_2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Συνεπώς πάμε 100% με VPN πλέον ? Ένα δια ταύτα παιδιά τα μισά μηνύματα είναι εκτός θέματος 😂 , αρχίζουν τα πρωταθλήματα σύντομα πρέπει να οχυρώσουμε Επίσης σε ταινίες όταν είχα VPN δεν έπαιζαν τα σάιτ , έχουμε κανένα νέο για αυτό ?
Dimitris_1981 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 ώρες πριν, billdanos είπε Αν ένας άνθρωπος γίνει βίαιος επειδή δεν θα μπορεί να βλέπει παράνομα περιεχόμενο, σημαίνει πως ήταν βίαιος και πριν και απλά ψάχνει για άλλοθι... Μου θύμισες το παρακάτω και πόσο τελικά η τεχνολογία τρέχει πιο γρήγορα από την βιολογική/κοινωνική εξέλιξη https://el.m.wikipedia.org/wiki/Δαχτυλίδι_του_Γύγη
EzioMorte Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, digitalarchive είπε για πρωτεινετε κανα καλο vpn σε καλη τιμουλα Κατεληξα κ χρησιμοποιω προτον εδω κ κανενα χρονο μετα απο μερικους μηνες δοκιμων, πολυ ευχαριστήμενος. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από EzioMorte 1
FarCry Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε VPN και Torr δε πάνε μαζί Θέλει 5 λεπτά να ανοίξει μια σελίδα Πόσο μάλλον για streaming ή torrenting Όχι ρε μια χαρά πάνε. Tor over VPN δεν έχεις ακούσει; Προφανώς θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες. Περισσότερο χιουμοριστικό ήταν το ποστ. Σιγά μην περνάς από 10 relay κόμβους σε 3 διαφορετικά δίκτυα λες και έχεις κάνει το έγκλημα του αιώνα 😆
spiros__ Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 ώρες πριν, digitalarchive είπε για πρωτεινετε κανα καλο vpn σε καλη τιμουλα pia vpn
Jay_r Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Συνεπώς πάμε 100% με VPN πλέον ? Για κατέβασμα και στριμινγκ ναι, νομίζω επιβάλλεται. Για YouTube, dailymotion κλπ. δεν γνωρίζω, ας μας πει κάποιος πιο ειδήμονας 😋 Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Jay_r
alexx_bauer Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Τελικά με debrid streaming μόνο server cached περιεχόμενο είμαστε καλυμμένοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα