adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Τα sites που δειχνουν ταινιες αθλητικα κλπ γιατι δεν τα κλεινουν ? Η Google έχει στο store της προσθετα να κατεβαζεις ταινιες μουσικη κλπ που υποτιθεται ειναι παρανομα Τους εχει κυνηγησει το κρατος αυτους ? Απατεωνες του διαδικτυου κοροιδευουν και κλεβουν χρημα καθημερινα απο πολιτες και δεν τους πιανει κανεις Αν πας στο αστυνομικο τμημα να κανεις καταγγελια σου λενε αστο δε βαριεσαι μη μπλεκεις δε βρισκεις ακρη Ας βαλουν μια ταξη πρωτα σε ολα αυτα και μετα να βγαζουν νομους για το θεαθηναι 1 1
kirmis Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πραγματικά τα σχόλια είναι άκρως διασκεδαστικά! Τραβάτε κορόιδα να αγοράσετε VPN subscription!!! Έχετε χάσει τον ύπνο σας, 1-2 χρόνια παίζουν οι ίδιες ειδήσεις, δημιουργώντας πανικό και ακόμα δεν έχει λάβει ούτε ένας πρόστιμο 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 7 Αυγούστου από kirmis 3 2 1
k_w_t Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Mythodeas είπε Για αρχη Αλλαξτε παροχο ιντερνετ-τηλ και φυγετε απο τα καρτελ προς ιναλαν-ΔΕΗ και ενημερωστε οσους περισσοτερους ξερετε να αλλαξουν απο το UNHOLY TRINITY..Εμενα ηρθε η ιναλαν στην περιοχη μου και θα την κανω μονιμα. Αφου θελουν πολεμο θα τον εχουν. Γελαει το Πανελληνιο με αυτα... Ποια η inalan ? Που εχει οριο χρησης καποια terrabyte.. Που πλεον παιζει σε NAT και δεν μπορεις να κανεις portforward για εφαρμογες ακομα και για καμερες εαν δεν αγορασεις static ip. Οταν η εταιρια παρεχει υπηρεσιες σε μια χωρα ακολουθει τους νομους της κατα γραμμα και θα σε δωσει στεγνα και αυτη !!!! ΥΓ. Για τις εγκαταστασεις με λασο απο διπλανη ταρατσα ή αναμεσα στους αρμους απο τις πλακες πεζοδρομιου θα μιλησουμε σε ενα αλλο επεισοδιο.. 7 1
abbath81 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 20 ώρες πριν, nikos5800 είπε Παίδες καλύτερα φυλακή παρά να πληρώσω πέντε χιλιάρικα,στη φυλακή τουλάχιστον θα έχω τζάμπα φαγητό. ...και τσάμπα ξύλο! 😁 3
led zeppelin Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Παιδιά η φάση έχει γίνει εξωφρενικά ψυχοφθόρα. Στο streaming είμαστε Γερμανία, στους μισθούς Βουλγαρία, στην Υγεία Κογκό και στα τρένα Ινδία. Το κράτος είναι εδώ για να μας καταδυναστεύει και για συντηρεί νοσηρές καταστάσεις. Αν το ποσοστό του κόστους του streaming των νομιμων υπηρεσιών ήταν σε λογικά πλαίσια κατ’ αναλόγια του βασικού κατώτατου νομοθετημένου μισθού κανένας μας δεν θα ασχολούνταν με "πλάγιες" λύσεις. Προσωπικά πληρώνω cosmote tv, debrid και για μουσική spotify. Τώρα αν νομίζουν οι ηγεμόνες μας πως πρέπει να φάω πρόστιμα(και δεν μιλάω μόνων για το streaming, το κακό είναι γενικό πχ οι τελευταίες εξελίξεις για το ελεύθερο camping), όπως κι αλλό bulling επειδή έχω το βίτσιο να ζω στην Ελλάδα, έχω πάρει την απόφαση πως στο παραμικρό που θα κάνει το κράτος εναντίων μου τα μαζεύω και φεύγω! άρα από μένα θα χάσει: ΕΦΚΑ ελευθέρων επαγγελματιών 2x ΕΦΚΑ εργαζομένων 2x μισθούς στους εργαζόμενους(14μισθοί/έτος) στην επιχείρησή μου Φόρο εισοδήματος ΦΠΑ τέλη κυκλοφορίας κλπ, κλπ, κλπ ας πάρει το κράτος επιτέλους κάποιες αποφάσεις για το ποιους θέλει εντός των συνόρων του, εμάς που παράγουμε και πασχίζουμε να κρατηθούμε στην χώρα ή συνταξιούχους, επιδοματίες και ΟΠΕΚΕΠΕδες(τους δεύτερους θέλει επειδή το συντηρούν δεν έχω αυταπάτες -- αλλά και λίγο τα προσχήματα ρε παιδιά). Τα όρια ξεπεράστηκαν προ πολλού! 1 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Που κολλάνε οι συνταξιούχοι και οι εε στο θέμα; Μην λέτε ότι να ναι . 2
psof Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, kirmis είπε Πραγματικά τα σχόλια είναι άκρως διασκεδαστικά! Τραβάτε κορόιδα να αγοράσετε VPN subscription!!! Έχετε χάσει τον ύπνο σας, 1-2 χρόνια παίζουν οι ίδιες ειδήσεις, δημιουργώντας πανικό και ακόμα δεν έχει λάβει κανένας πρόστιμο 🤣🤣🤣 Κάνεις λάθος ένας φίλος είχε φάει σοβαρό πρόστιμο πριν απο 5-6 μήνες γιατί είχε κατεβάσει επεισόδια της Σαββατογεννημένης. Πόσταρε και φωτογραφία απο την ΑΑΔΕ η οποία σίγουρα δεν ήταν photoshop. Όταν βγει απο την φυλακή θα μας πει εντυπώσεις. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από psof 13
k_w_t Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, psof είπε Κάνεις λάθος ένας φίλος είχε φάει σοβαρό πρόστιμο πριν απο 5-6 μήνες γιατί είχε κατεβάσει επεισόδια της Σαββατογεννημένης. Πόσταρε και φωτογραφία απο την ΑΑΔΕ η οποία σίγουρα δεν ήταν photoshop. Όταν βγει απο την φυλακή θα μας πει εντυπώσεις. Ο λάκκος με τα φίδια (Πρωτότυπος τίτλος: The Snake Pit) είναι ένα αμερικανικό ψυχολογικό δράμα του 1948, σε σκηνοθεσία Ανατόλ Λίτβακ. Η ταινία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου διηγήματος της Μαίρη Τζέιν Γουόρντ που κυκλοφόρησε το 1946, η οποία έγινε από τους Φρανκ Πάρτο, Μίλεν Μπραντ και Άρθουρ Λόρεντς.
cumulus Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 30 minutes ago, led zeppelin said: Παιδιά η φάση έχει γίνει εξωφρενικά ψυχοφθόρα. Στο streaming είμαστε Γερμανία, στους μισθούς Βουλγαρία, στην Υγεία Κογκό και στα τρένα Ινδία. Το κράτος είναι εδώ για να μας καταδυναστεύει και για συντηρεί νοσηρές καταστάσεις. Αν το ποσοστό του κόστους του streaming των νομιμων υπηρεσιών ήταν σε λογικά πλαίσια κατ’ αναλόγια του βασικού κατώτατου νομοθετημένου μισθού κανένας μας δεν θα ασχολούνταν με "πλάγιες" λύσεις. Προσωπικά πληρώνω cosmote tv, debrid και για μουσική spotify. Τώρα αν νομίζουν οι ηγεμόνες μας πως πρέπει να φάω πρόστιμα(και δεν μιλάω μόνων για το streaming, το κακό είναι γενικό πχ οι τελευταίες εξελίξεις για το ελεύθερο camping), όπως κι αλλό bulling επειδή έχω το βίτσιο να ζω στην Ελλάδα, έχω πάρει την απόφαση πως στο παραμικρό που θα κάνει το κράτος εναντίων μου τα μαζεύω και φεύγω! άρα από μένα θα χάσει: ΕΦΚΑ ελευθέρων επαγγελματιών 2x ΕΦΚΑ εργαζομένων 2x μισθούς στους εργαζόμενους(14μισθοί/έτος) στην επιχείρησή μου Φόρο εισοδήματος ΦΠΑ τέλη κυκλοφορίας κλπ, κλπ, κλπ ας πάρει το κράτος επιτέλους κάποιες αποφάσεις για το ποιους θέλει εντός των συνόρων του, εμάς που παράγουμε και πασχίζουμε να κρατηθούμε στην χώρα ή συνταξιούχους, επιδοματίες και ΟΠΕΚΕΠΕδες(τους δεύτερους θέλει επειδή το συντηρούν δεν έχω αυταπάτες -- αλλά και λίγο τα προσχήματα ρε παιδιά). Τα όρια ξεπεράστηκαν προ πολλού! Μην μας το κανεις αυτο και φυγεις!!! 1
mariosnik_ Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, led zeppelin είπε Παιδιά η φάση έχει γίνει εξωφρενικά ψυχοφθόρα. Στο streaming είμαστε Γερμανία, στους μισθούς Βουλγαρία, στην Υγεία Κογκό και στα τρένα Ινδία. Το κράτος είναι εδώ για να μας καταδυναστεύει και για συντηρεί νοσηρές καταστάσεις. Αν το ποσοστό του κόστους του streaming των νομιμων υπηρεσιών ήταν σε λογικά πλαίσια κατ’ αναλόγια του βασικού κατώτατου νομοθετημένου μισθού κανένας μας δεν θα ασχολούνταν με "πλάγιες" λύσεις. Προσωπικά πληρώνω cosmote tv, debrid και για μουσική spotify. Τώρα αν νομίζουν οι ηγεμόνες μας πως πρέπει να φάω πρόστιμα(και δεν μιλάω μόνων για το streaming, το κακό είναι γενικό πχ οι τελευταίες εξελίξεις για το ελεύθερο camping), όπως κι αλλό bulling επειδή έχω το βίτσιο να ζω στην Ελλάδα, έχω πάρει την απόφαση πως στο παραμικρό που θα κάνει το κράτος εναντίων μου τα μαζεύω και φεύγω! άρα από μένα θα χάσει: ΕΦΚΑ ελευθέρων επαγγελματιών 2x ΕΦΚΑ εργαζομένων 2x μισθούς στους εργαζόμενους(14μισθοί/έτος) στην επιχείρησή μου Φόρο εισοδήματος ΦΠΑ τέλη κυκλοφορίας κλπ, κλπ, κλπ ας πάρει το κράτος επιτέλους κάποιες αποφάσεις για το ποιους θέλει εντός των συνόρων του, εμάς που παράγουμε και πασχίζουμε να κρατηθούμε στην χώρα ή συνταξιούχους, επιδοματίες και ΟΠΕΚΕΠΕδες(τους δεύτερους θέλει επειδή το συντηρούν δεν έχω αυταπάτες -- αλλά και λίγο τα προσχήματα ρε παιδιά). Τα όρια ξεπεράστηκαν προ πολλού! Άμα έχεις ακίνητο εδώ, μια χαρά πληρώνεις τον ΕΝΦΙΑ. Κατά τα λοιπά χεστηκε το κράτος που θα πας. Άμα μπορέσεις και βρεις ένα μέρος στο εξωτερικό που θα έχεις καλύτερη ζωή, καλώς να το πράξεις, τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν νόημα.
james01gr Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Vikki-Thess είπε Μερικές αυθόρμητες παρατηρήσεις: α. Κατά τα άλλα οι άνθρωποι της τέχνης (ηθοποιοί σκηνοθέτες τραγουδιστές συνθέτες κλπ), "δημιουργούν μόνο για την τέχνη και όχι για το χρήμα". Ανέκαθεν μου προκαλούσε γέλιο κάθε φορά που κάποιος "καλλιτέχνης/δημιουργός" έκανε τέτοια δήλωση (και μετά διαμαρτυρόταν για απουσία επιδοτήσεων, για "πειρατεία" κλπ) β. Το κράτος ως γνωστόν δεν το κάνει για τα λεφτά, αλλά για να βάλει "τάξη" (ή αλλιώς να μας βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι). Και όσο για την έννοια "ελευθερία" απλά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα τη θυμούνται με νοσταλγία κάθε φορά που θα βλέπουν μια πινακίδα "Πλατεία Ελευθερίας" και οι νεώτεροι θα αναρωτιούνται τι στο καλό σημαίνει αυτή λέξη μέχρι που στο τέλος θα συνηθίσουν το "μάντρωμα" και θα θεωρούν φυσιολογικό κάθε περιορισμό. και γ και καλύτερο: Αφού επί 50 χρόνια εκλέγουμε "άρχοντες" που αποδεδειγμένα έχουν στόχο την πλήρη εξάλειψη των ελευθεριών, τότε καλά να πάθουμε. Συμπέρασμα: Τα κεφάλια μέσα και τσιμουδιά. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς έλεγε ο παππούς μου και ο μπαμπάς μου Τώρα να διαχωρίζουμε κάτι. Η ατομική ελευθερία δεν έχει σχέση με το να κατεβάζεις πειρατικές ταινίες και προγράμματα. Είναι παράνομο; Είναι.Εκεί τελειώνει οποιαδήποτε κουβέντα. Δεν μπορεί να θεωρούμε μαντρωμα την παρανομία. Το θέμα είναι τα πρόστιμα και το εάν αυτά είναι υπερβολικά ή όχι. Εάν κάποιος το κάνει συνέχεια τότε... Εάν κάποιος κατεβάσει μια ταινία, στην πρώτη πας προειδοποίηση. Μετά οκ. Αυτοί όμως που βάζουν σπασμένα συνδρομητικά... Ε σόρρυ αλλά ελεος. 2
k_w_t Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Το μεγαλυτερο τους προβλημα ειναι τα σπασμενα συνδρομητικα και ειδικα σε επαγγελματικους χωρους (καφε,εστιατορια κτλ) Εκει η συνδρομη ειναι μα τα τραπεζοκαθισματα της αδειας και ξεκιναει απο 150€ για NOVA και 180€ για cosmote. Στις επαγγελματικες συνδρομες δεν ισχυει το +3€ και βλεπω και του αλλου οπως και δεν υπαρχουν καναλια ταινιων!! 4
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 13 ώρες πριν, eliasbats είπε Ουπς, χτυπήσαμε ευαίσθητη χορδή επειδή θίξαμε τον "καπιταλισμό"? Που μόνο καπιταλισμός δεν είναι? Προσωπικά έχω συνδρομές σε Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV, Youtube Premium, δηλαδή πληρώνω κοντά στα 60-80 ευρώ μηνιαίως (πάνω από 700 ευρώ ετησίως), και όταν θέλω να δω μια κλασική ταινία σπανίως υπάρχει διαθέσιμη... πρέπει να την νοικιάσω. Σε πραγματικό καπιταλισμό - που θα αυτορυθμιζόταν η αγορά, λέμε τώρα - με 700 ευρώ ετησίως όχι μόνο έπρεπε να βρίσκω ανά πασα στιγμή όποια ταινία γουστάρω, έπρεπε κάθε χρόνο να μου στέλνει και προσωπικό αυτόγραφο η αγαπημένη μου ηθοποιός. Και εννοείται δεν θα νοικιάσω, αναγκάζομαι να την κατεβάσω με torrent. Και αν με ρωτήσει ποτέ ο δικαστής γιατί έκανα πειρατεία θα τους ρίξω στη μούρη 10+ χρόνια αποδείξεις από συνδρομές. Οπότε άσε μια χαρά να ειρωνευόμαστε εμείς τον "καπιταλισμό" και εσύ σταμάτα τις ειρωνείες "σύντροφε". Εννοείται ότι δεν θα δικαιωθείς όμως και δεν ξέρω κι αν θα είναι και παράλογο. Επειδή πληρώνεις για κάποιες υπηρεσίες δε σημαίνει ότι για αυτά που δεν σου προσφέρουν (και δεν σου είπαν καν ότι τα προσφέρουν) δικαιολογείσαι από κάπου να τα ψάξεις με άλλους τρόπους. 1
TitanX Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Me Nord vpn κανουμε τιποτα για κατεβασμα απο torrents ή καλυτερα καποιο αλλο?
cd2matheos Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Δηλαδη.....Οσοι κραταμε ακομη αρχεια μουσικης κατεβασμενα απο napster και limewire ξεφορτωμα??? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα