jkr21 Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ 1 ώρα πριν, Noteven είπε ποιο vpn θα πρότεινες; Δεν μπορώ να σου πω εγώ που θα δώσεις τα λεφτά σου. Nord, proton και surfshark έχω δοκιμάσει. Και το 3 κομπλέ. Για stremio δεν έχω εμπειρία, δεν χρησιμοποιώ. Αν και σίγουρα θα βρεις tutorials πως να το σεταρεις για να είσαι καλυμμένος. Όποιο και να επιλέξεις. Αν παραμείνεις μόνο σε taniomania ή παρόμοια με το surfshark που είναι ίσως το οικονομικότερο και χωρίς όριο ταυτόχρονων συσκευών είσαι οκ.
iliata2410 Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ 40 λεπτά πριν, aypnia είπε H πιο εύκολη επιλογή για tv box είναι το real debrid. Αν και με το real debrid ,και το all debrid νομίζω υπήρχαν θέματα με τις Γαλλικές αρχές.μου κάνει εντύπωση πάντως πως οι Γαλλικές αρχές δεν το κλείσανε εντελώς για πάντα.υποτιθεται συμμόρφωθηκε.στο τι συμμορφώθηκε όμως ποτέ δεν το κατάλαβα.
bep1995 Δημοσ. Κυριακή στις 06:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:14 μμ 4 hours ago, kokotas kokos said: Καλησπέρα. Ως άσχετος να ρωτήσω τι σημασία έχει αν βάλει κάποιος vpn αφού η τοποθεσία σου ανιχνεύεται από όποιον ενδιαφερθεί; Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο βαζεις vpn, για να μην ανιχνεύεται η τοποθεσία σου. Που διάβασες ότι δεν ισχύει αυτό ;;
kokotas kokos Δημοσ. Κυριακή στις 08:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:37 μμ Με ανοιχτό VPN στους χάρτες δείχνει με ακρίβεια που βρίσκομαι! Σύμφωνα με whatismyip είμαι εκτός Ελλάδος ταυτόχρονα
balrongos Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ Για ddl εγώ με Proton που λένε ότι είναι logless θα είμαι οκ? Χρησιμοποιώ το free version. Μέχρι και τα 2 ευρώ το μήνα του surfshark τα σκέφτομαι αλλά καλύτερο από πρόστιμο είναι και αυτό σίγουρα. 1
dchristo81 Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ Διάβασα όσα γράφονται εδώ και πραγματικά απορώ πώς σκέφτονται κάποιοι. Το πράγμα είναι απλό, το κράτος με κάποιον τρόπο θα εντοπίζει όσους κατεβάζουν ή βλέπουν παράνομα. Η λύση; Βάλτε ένα spotify, apple music με 10€ ή αν δεν έχετε ακούστε από το youtube που είναι δωρεάν. Μπορείτε ακόμη και ν’ αγοράσετε cd ή δίσκους! Θέλετε ταινίες; netflix ή άλλη πλατφόρμα και την ανοιγοκλείνετε αναλόγως του αν θέλετε να δείτε κάτι ή BluRays. Υπάρχει ακόμη και ο κινηματογράφος. Θέλετε αγώνες; Πάτε για καφέ με δυό φίλους σας και βλέπετε το ματς. Θες office? 10€ τον μήνα στη microsoft. Θες άλλο software, θα πρέπει να το πληρώσεις. Κατανοώ ειλικρινά κάποιος να μην έχει χρήματα (ούτε εμένα μου τρέχουν από τα μπατζάκια) αλλά το να είναι η χώρα «άγρια δύση» δεν είναι σωστό. Ορθώς μπήκε νομοθεσία και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ως προγραμματιστής με ενοχλεί που οι περισσότεροι στην Ελλάδα θεωρούν το διαδίκτυο δωρεάν και το software τσάμπα. Δεν είναι, όπως όταν πεινάσεις θα πληρώσεις για να φας ένα σουβλάκι ή όταν σου χαλάσει η βρύση θα πληρώσεις έναν υδραυλικό έτσι και για τις ταινίες/μουσική/λογισμικό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις τον τραγουδιστή/δημιουργό/κλπ. Αυτό που δέχομαι και ακούω είναι ότι όντως οι πλατφόρμες streaming είναι ακριβές και πως το νομικό πλαίσιο στη χώρα θα έπρεπε να έχει άλλες προτεραιότητες υψηλότερα αντί της πειρατίας. Αυτό εξοργίζει τον κόσμο και το καταλαβαίνω πλήρως. Όπως ακόμη αντιλαμβάνομαι ότι ο Έλληνας δεν έχει πολλά χρήματα και πως η καθημερινότητά του είναι πολύ ακριβότερη από του μέσου Ευρωπαίου. Τεχνικά ό,τι και να κάνει κάποιος δεν θα είναι 100% safe αν επιλέξει να κατεβάσει/δει πειρατικά. Ακόμα και με τα routers που τα σετάρεις εκεί (απευθείας). Επίσης, το vpn σου ρίχνει πάρα πολύ την ταχύτητα και σου δημιουργεί ασυμβατότητες με αποτέλεσματα κάποιες εφαρμογές ή σελίδες να μην τρέχουν. 2 2 12
Noteven Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 μμ 43 λεπτά πριν, dchristo81 είπε Η λύση; Βάλτε ένα spotify, apple music με 10€ ή αν δεν έχετε ακούστε από το youtube που είναι δωρεάν. Μπορείτε ακόμη και ν’ αγοράσετε cd ή δίσκους! Θέλετε ταινίες; netflix ή άλλη πλατφόρμα και την ανοιγοκλείνετε αναλόγως του αν θέλετε να δείτε κάτι ή BluRays. If only. Όταν σειρές είναι μοιρασμένες σε 5 διαφορετικές πλατφόρμες δεν γίνεται με μισθό βασικό να δίνει κάποιος γύρω στα 50 ευρώ τον μήνα για θέαση. Ούτε και το πρόστιμο είναι λύση. Γι' αυτό και ψάχνουμε τα ενδιάμεσα. 7 1
Jay_r Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ Συμπέρασμα; Τι καθόμαστε και σπάμε το κεφάλι μας και γράφουμε σελίδες επί σελίδων επί μήνες τώρα, αφού θα μας πιάσουν όλους βάσει του φίλτατου σχολιαστή από πάνω. Σωστά; 1
takjar Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ Στις 6/8/2025 στις 3:55 ΜΜ, AGENT47ist είπε 10-13 ευρώ τον μήνα στο ProtonVPN που έχει έδρα την Ελβετία με no-logs policy+zero access encryption. Αφήστε τους να σκούζουν όσο θέλουν, πλέον η τεχνολογία είναι στα χέρια του κόσμου, και αυτό τους ενοχλεί. Παραθέτω και screenshot με το πρόγραμμα στον υπολογιστή, έχοντας ενεργοποιημένη την λειτουργία "Secure Core". Σημαντική η λειτουργία, πως η κάθε συνεδρία είναι διαφορετική, που σημαίνει όταν ένας χρήστης κάνει logout/disconnect από το ProtonVPN, διαγράφονται τα logs και το μόνο που μένει στον σερβερ είναι ένα timestamp και ο χρόνος συνεδρίας. Λειτουργία Secure Core: Proton VPN's Secure Core is an advanced security feature designed to enhance user privacy and data security by mitigating risks associated with compromised or monitored VPN servers. It functions as a double VPN implementation, routing user traffic through two servers: first through a highly secure, dedicated Secure Core server located in a privacy-friendly country, and then through a standard exit server in the user's chosen destination country. This multi-server routing is specifically intended to protect against sophisticated network attacks, such as timing or correlation attacks, where an adversary could potentially link a user's identity to their online activity by monitoring a single server. The Secure Core servers are strategically located in Iceland, Switzerland, and Sweden—countries known for their strong data protection laws and robust privacy regulations. These servers are housed in high-security, hardened data centers, such as an underground facility in Sweden and a former military base in Iceland, to ensure strong physical security. Proton VPN owns and operates these servers directly, shipping them on-site and managing them through their own dedicated network with IP addresses controlled by their Local Internet Registry (LIR), which minimizes the risk of tampering or compromise. All Secure Core servers are equipped with full-disk encryption to secure the software and certificates. Εκτός από αυτό, η Proton διαθέτει και dedicated servers για streaming/torrenting και άλλους παρόμοιους σκοπούς. Η εταιρεία έχει ανοίξει και σέρβερ στην Ελλάδα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Προσωπικά δίνω 13 ευρώ/μήνα γιατί έχω το Proton Unlimited σε συνδυασμό με το Proton Mail, που είναι εξίσου φοβερό. Με κλειστά μάτια, ProtonVPN και αφήστε τους να ψάχνουν να βρουν(ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις). Ερώτηση, μπορώ θεωρητικά να το μοιράζομαι με 1-2 φίλους; Τι περιορισμός υπάρχει στις συσκευές κλπ; 1
uniquegr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 πμ 10 λεπτά πριν, takjar είπε Ερώτηση, μπορώ θεωρητικά να το μοιράζομαι με 1-2 φίλους; Τι περιορισμός υπάρχει στις συσκευές κλπ; Αν περνάς όλο σου το δίκτυο μέσα απο το VPN, τότε χρησιμοποιείς μία IP, ακόμα και αν χρησιμοποιούν τη σύνδεση π.χ. 100 clients. Αυτό προϋποθέτει τη χρήση ενός vpn friendly router ή κάτι παρομοιου, π.χ. εγώ χρησιμοποιώ pfSense firewall στο οποίο έχω δημιουργήσει τον openvpn client και στη συνέχεια στέλνω ethernet ( trunk ) στο router μου, πάνω στο οποίο συνδέονται οι clients. Εν ολίγοις λοιπόν, ναι, μπορείς με τρόπο που ο κάθε φίλος να χρησιμοποιεί ακόμα και μία μόνο ip, αλλά χρειάζεται να αγοράσει ο καθένας απο εσάς ειδικό εξοπλισμό. 2
dchristo81 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Noteven είπε If only. Όταν σειρές είναι μοιρασμένες σε 5 διαφορετικές πλατφόρμες δεν γίνεται με μισθό βασικό να δίνει κάποιος γύρω στα 50 ευρώ τον μήνα για θέαση. Ούτε και το πρόστιμο είναι λύση. Γι' αυτό και ψάχνουμε τα ενδιάμεσα. Έχεις δίκιο. Προσωπικά, αν θέλω να δω μία σειρά βάζω για έναν μήνα πχ amazon μετά το σταματώ. Και δεν έχω ταυτόχρονα 2-3 συνδρομές, 1 κάθε μήνα. 9 ώρες πριν, Jay_r είπε Συμπέρασμα; Τι καθόμαστε και σπάμε το κεφάλι μας και γράφουμε σελίδες επί σελίδων επί μήνες τώρα, αφού θα μας πιάσουν όλους βάσει του φίλτατου σχολιαστή από πάνω. Σωστά; Δεν θα πιάσουν τους πάντες, θα πιάσουν αρκετούς ως παραδειγματισμό. Θα πληρωθούν αρκετά πρόστιμα, θα τρομάξουν οι υπόλοιποι. Τα σχόλια μου δεν είναι για να προβοκάρω κανέναν. Απλά εξηγώ με λογική πως η πειρατεία δεν είναι σωστή καθώς ζημειώνει τους δημιουργούς. Πχ. το αγαπημένο σου συγκρότημα που πληρώνεται με 0,03 ευρώ κάθε φορά που πατάς play στο Spotify, λίγα αλλά βγάζουν χρήματα έναντι του 0 ευρώ από κατεβασμένο mp3. Ακόμα και στο YouTube, εσύ δεν πληρώνεις αλλά ο καλλιτέχνης πληρώνεται από τις διαφημίσεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:33 πμ από dchristo81
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ 14 λεπτά πριν, dchristo81 είπε Δεν θα πιάσουν τους πάντες, θα πιάσουν αρκετούς ως παραδειγματισμό. Θα πληρωθούν αρκετά πρόστιμα, θα τρομάξουν οι υπόλοιποι. Αν κρίνω από δω μέσα δεν χρειάζεται να γίνει το παραπάνω. Με την δημοσίευση και μόνο του ΦΕΚ και της ΚΥΑ υπήρξε ο απόλυτος πανικός.
AGENT47ist Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ 10 ώρες πριν, takjar είπε Ερώτηση, μπορώ θεωρητικά να το μοιράζομαι με 1-2 φίλους; Τι περιορισμός υπάρχει στις συσκευές κλπ; Αν εχεις συνδρομη στο VPN, μπορουν να το χρησιμοποιουν ταυτοχρονα ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10, σε οποιαδηποτε δεδομενη στιγμη, αλλα αυτο ισχυει στα προγραμματα ProtonVPN Plus η Proton Unlimited. Ψαξε λιγο τι σε βολευει, και αναλογα διαλεγεις. Παντως κατα την αποψη μου, για αυτα που προσφερει η Proton με υπηρεσια email & vpn, 10 με 13 ευρω το μηνα ειναι σχεδον τζαμπα. 1
jkr21 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 πμ 6 λεπτά πριν, AGENT47ist είπε Αν εχεις συνδρομη στο VPN, μπορουν να το χρησιμοποιουν ταυτοχρονα ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10, σε οποιαδηποτε δεδομενη στιγμη, αλλα αυτο ισχυει στα προγραμματα ProtonVPN Plus η Proton Unlimited. Ψαξε λιγο τι σε βολευει, και αναλογα διαλεγεις. Παντως κατα την αποψη μου, για αυτα που προσφερει η Proton με υπηρεσια email & vpn, 10 με 13 ευρω το μηνα ειναι σχεδον τζαμπα. Συγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα, αλλά γιατί να πας σε μηνιαίο πλάνο και όχι σε μακροχρόνιο που βγαίνει ένας καφές το μήνα (και λιγότερο ίσως) ; 1
AGENT47ist Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:22 πμ 11 λεπτά πριν, jkr21 είπε Συγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα, αλλά γιατί να πας σε μηνιαίο πλάνο και όχι σε μακροχρόνιο που βγαίνει ένας καφές το μήνα (και λιγότερο ίσως) ; Καμια συγνωμη, ευπροσδεκτος ο καθενας να συμμετεχει στην συζητηση. Εμενα προσωπικα με βολευει μηναια συνδρομη, αλλα ναι η ετησια συνδρομη βγαινει φθηνοτερα. Αναλογα πως μπορει ο καθενας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα