jkr21 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ 2 ώρες πριν, AGENT47ist είπε Καμια συγνωμη, ευπροσδεκτος ο καθενας να συμμετεχει στην συζητηση. Εμενα προσωπικα με βολευει μηναια συνδρομη, αλλα ναι η ετησια συνδρομη βγαινει φθηνοτερα. Αναλογα πως μπορει ο καθενας Χαχαχα. Αποσύρω τη συγνώμη τότε...😅 Εννοείτε ο καθένας τα κουμάντα του. Απλά επειδή νομίζω είπες ότι έχεις το μεγάλο πλάνο με mail κλπ. μου φαίνεται περίεργο αν δεν το χρειάζεται αυστηρά και μόνο 3 αντε 4 μήνες τον χρόνο, να μην πας σε ετήσιο πλάνο ή ακόμα και στα 2 χρόνια αν είναι εργαλείο δουλείας κάνεις καλή απόσβεση.
manolis27 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:56 μμ Η τηλεοραση μου ειναι συνδεδεμενη σε wifi απο ρουτερ με vpn πανω γιατι εχω μποξακι που ειναι για ταινιες καθαρα και μονο (μεσω kodi). εχω θεμα αν μπαινω να βλεπω τηλεοραση απο την πρασινη κατεβασμενη εφαρμογη στην τηλεοραση και οχι μεσα απο το kodi συμφωνα με αυτο που ειπες παραπανω;
jkr21 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manolis27 είπε Η τηλεοραση μου ειναι συνδεδεμενη σε wifi απο ρουτερ με vpn πανω γιατι εχω μποξακι που ειναι για ταινιες καθαρα και μονο (μεσω kodi). εχω θεμα αν μπαινω να βλεπω τηλεοραση απο την πρασινη κατεβασμενη εφαρμογη στην τηλεοραση και οχι μεσα απο το kodi συμφωνα με αυτο που ειπες παραπανω; Για να καταλάβω... έχεις συνδέσει το boxακι για Kodi σε router vpn πολύ σωστά μέχρι εδώ. Θέλεις όμως να βλέπεις τα συνδρομητικά κανάλια από την build in εφαρμογή του παρόχου που έχει η τηλεόραση. Αλλά φοβάσαι κάποιο ban του παρόχου επειδή έχεις συνδέσει και την TV στο router με vpn. Γιατί λοιπόν δεν εξαιρείς μέσα από τις ρυθμίσεις του router την TV να μην περνάει καθόλου από το vpn. Σίγουρα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πιστεύω να κατάλαβα το setup σου και τι θες να κάνεις.😉 Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:08 μμ από jkr21
bep1995 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) 19 hours ago, kokotas kokos said: Με ανοιχτό VPN στους χάρτες δείχνει με ακρίβεια που βρίσκομαι! Σύμφωνα με whatismyip είμαι εκτός Ελλάδος ταυτόχρονα Προφανώς είσαι απο κινητό ή από λάπτοπ και έχεις ανοιχτό το gps. Γενικά δεν παίζει ρόλο το gps, αλλά θα ήταν καλύτερα να το έχεις κλειστό την ωρα που κατεβάζεις. Επιπλέον δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να κατεβάζεις πειρατικά από android συσκευή μιας ακόμη και το ενσωματωμένο always-on kill switch δεν είναι αξιόπιστο σε περίπτωση επανασύνδεσης του vpn server. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Mullvad και το γράφει στο site της. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:26 μμ από bep1995 1
Venia92 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις αλλά ουσιαστικά δεν απαντησε κανένας.Εχει φάει κανένας κλήση?Γιατί εγώ που ρώτησα έναν λογιστή μου είπε ότι ο νόμος υπάρχει αλλά δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία γτ είμαστε πίσω τεχνολογικά και δεν έχουμε τα μέσα
user2163 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:38 μμ 1 minute ago, Venia92 said: Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις αλλά ουσιαστικά δεν απαντησε κανένας.Εχει φάει κανένας κλήση?Γιατί εγώ που ρώτησα έναν λογιστή μου είπε ότι ο νόμος υπάρχει αλλά δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία γτ είμαστε πίσω τεχνολογικά και δεν έχουμε τα μέσα Πρόστιμο δεν έχει μπει ακόμη σε κάποιον τουλάχιστον που να το γνωρίζουμε. Το ότι είμαστε πίσω τεχνολογικά και άρα δεν γίνεται δεν ισχύει
bep1995 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:01 μμ Αυτό δεν το έχω καταλάβει ούτε εγω, δηλαδή πως θα βρίσκουν τους χρήστες που κατεβάζουν torrent, αν δηλαδή υποθέσουμε ότι πιάνουν και αυτούς. Θα πρέπει η κυβέρνηση δηλαδή να μπει σε όλα τα torrent swarms όλων των γνωστών ταινιών και σειρών ελληνικών και ξένων ;; Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Και επίσης δεν νομίζω ότι είναι ικανή να το κάνει αυτό την τωρινή στιγμή.
user2163 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, bep1995 said: Αυτό δεν το έχω καταλάβει ούτε εγω, δηλαδή πως θα βρίσκουν τους χρήστες που κατεβάζουν torrent, αν δηλαδή υποθέσουμε ότι πιάνουν και αυτούς. Θα πρέπει η κυβέρνηση δηλαδή να μπει σε όλα τα torrent swarms όλων των γνωστών ταινιών και σειρών ελληνικών και ξένων ;; Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Και επίσης δεν νομίζω ότι είναι ικανή να το κάνει αυτό την τωρινή στιγμή. Υπάρχουν ήδη deployed αυτόματα συστήματα που κάνουν αυτή την δουλεία όπως το Muso και το MarkMonitor νομίζω της (Rightscorp?) https://www.muso.com/protect-film-tv Δεν ξέρω αν θα το κάνει αλλά το Muso το έχω δει να χρησιμοποείται και στην Γερμανία πολύ όπου copyright holders έχουν δικηγορικά γραφεία και σου στέλνουν σπίτι επιστολή Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:16 μμ από user2163 1
Venia92 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:19 μμ 41 λεπτά πριν, user2163 είπε Πρόστιμο δεν έχει μπει ακόμη σε κάποιον τουλάχιστον που να το γνωρίζουμε. Το ότι είμαστε πίσω τεχνολογικά και άρα δεν γίνεται δεν ισχύει Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση😁❤️
LeoTheAkuma Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Χωρίς ίντερνετ δεν υπάρχει παρακολούθηση. Μηπως είμαστε η αιτία του προβλήματος και δεν το ξέρουμε;
Venia92 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:21 μμ 6 λεπτά πριν, user2163 είπε Υπάρχουν ήδη deployed αυτόματα συστήματα που κάνουν αυτή την δουλεία όπως το Muso και το MarkMonitor νομίζω της (Rightscorp?) https://www.muso.com/protect-film-tv Δεν ξέρω αν θα το κάνει αλλά το Muso το έχω δει να χρησιμοποείται και στην Γερμανία πολύ όπου copyright holders έχουν δικηγορικά γραφεία και σου στέλνουν σπίτι επιστολή Αν το κάνανε εδώ θα είχε η μισή Ελλάδα πρόστιμα. Το έχω ακούσει για τη Γερμανία
LeoTheAkuma Δημοσ. Δευτέρα στις 05:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:28 μμ Επίσης να ρωτήσουμε τον κόσμο εδώ ως γκάλοπ. Εάν τρωγατε πρόστιμο 750 ευρω θα ξανακατεβαζες, ναι η όχι;
Venia92 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ 25 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Επίσης να ρωτήσουμε τον κόσμο εδώ ως γκάλοπ. Εάν τρωγατε πρόστιμο 750 ευρω θα ξανακατεβαζες, ναι η όχι; Δεν κατεβάζω ταινίες τις έβλεπα online αλλά εσύ που έχεις λεφτά για όλα τα συνδρομητικά κανάλια μπράβο σου!😁
user2163 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, LeoTheAkuma said: Επίσης να ρωτήσουμε τον κόσμο εδώ ως γκάλοπ. Εάν τρωγατε πρόστιμο 750 ευρω θα ξανακατεβαζες, ναι η όχι; Θα έψαχνα να βρω πως την έφαγα και πως να μην την ξαναφάω Πληρώνω ήδη netflix, prime(μέσω Πολωνίας με 12€/χρόνο) + cosmote tv, θα ξανακατέβαζα κυρίως γιατί κατεβάζω ταινίες/σειρές που δεν υπάρχουν αλλού και να θες να τις πληρώσεις. Αν κάτι είναι στο netflix ή στην cosmote tv το βλέπω εκεί, αν δεν είναι εκεί τότε το βλέπω στο stremio αλλά όχι από torrent, μέσω debrid. Είμαι σε μία hybrid φάση. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:58 μμ από user2163 1
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ 49 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Επίσης να ρωτήσουμε τον κόσμο εδώ ως γκάλοπ. Εάν τρωγατε πρόστιμο 750 ευρω θα ξανακατεβαζες, ναι η όχι; Ναι, αν ήξερα ότι υπάρχει τρόπος για να μην με πιάσουν την επόμενη. Πχ να με έπιαναν χωρίς VPN και μετά να μάθω ότι πίσω από VPN είμαι ασφαλής. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα