lector Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 34 λεπτά πριν, DragonFun είπε Ρε παιδιά ειλικρινά μέχρι και αστυνομικούς ξέρω με boxakia Μακαρι να περιοριζονταν ολοι σε τετοιες "παρανομιες".
ChristosG82 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 34 λεπτά πριν, DragonFun είπε Ρε παιδιά ειλικρινά μέχρι και αστυνομικούς ξέρω με boxakia και εγώ πατέρας με 4 μικρα κορίτσια πληρώνω Netflix , Disney , prime , συνδρομητικη τηλεόραση και 3 κινητά που θα γίνουν 6 κάποια στιγμή από 30€ έκαστο μη ξεχνάμε πάγια έξοδα όπως ενοίκιο 800€ μέσο όρο ρεύμα 100€ μέσο όρο κ.α πολλά.. πραγματικά είχαμε μια μικρή διέξοδο κανά streamarisma τη μουσική τη παράτησα γιατί δε μπορούσα να πληρώσω Spotify το YouTube έχει γίνει δύσχρηστο με τόσες διαφημίσεις όπως η παλιά κρατική τηλεόραση με τα 20 λεπτά διαφημίσεις... Και οι μισθοί πάτος δεν έχω φτάσει να παίρνω πάνω από 1000€ καθαρά μετά από 12 χρόνια εργασίας και όλοι ξέρουν μόνο να ζητάνε και μόνιμα... Δε βγαίνουμε ρε παιδιά.. Αν το λες έτσι, θα μπορούσα και εγώ να σου απαντήσω, πως και όσοι δούλεψαν για τις ταινίες, και οι εταιρείες, έχουν δώσει πολλά χρήματα, είναι η δουλειά τούς, όπως είναι και η δουλειά που κάνεις, αυτοί τι θα γίνουν αν όλοι βλέπουν το έργο τους δωρεάν?? Αυτοί πως θα βγούνε?? Η πειρατεία, είναι πειρατεία, δεν θέλουμε να πληρώνουμε, έχει κάνει πολύ ζημιά αυτό σε θέσεις εργασίας από video club, από πωλήσεις blu ray/dvd, από δισκοπωλεία, από πωλήσεις CD/LP κλπ, το δεν βγαίνω, αν είναι έτσι ας γίνουμε και κλέφτες, για τα καθημερινές ανάγκες, ότι ότι βλέπεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε ζημιά, ή κλέψεις κάποιο αγαθό ή δεις ταινία, και τα δύο έχουν γίνει με δουλειά κάποιων, και οι δύο έχουν πληρώσεις υλικά για να τα φτιάξουν. Και εγώ κατεβάζω, και βλέπω ταινίες δωρεάν, αλλά το να λέμε δεν βγαίνω το πράγμα πάει αλλιώς, εξάλλου δεν είναι κάτι αναγκαίο.
psof Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε Αν το λες έτσι, θα μπορούσα και εγώ να σου απαντήσω, πως και όσοι δούλεψαν για τις ταινίες, και οι εταιρείες, έχουν δώσει πολλά χρήματα, είναι η δουλειά τούς, όπως είναι και η δουλειά που κάνεις, αυτοί τι θα γίνουν αν όλοι βλέπουν το έργο τους δωρεάν?? Αυτοί πως θα βγούνε?? Η πειρατεία, είναι πειρατεία, δεν θέλουμε να πληρώνουμε, έχει κάνει πολύ ζημιά αυτό σε θέσεις εργασίας από video club, από πωλήσεις blu ray/dvd, από δισκοπωλεία, από πωλήσεις CD/LP κλπ, το δεν βγαίνω, αν είναι έτσι ας γίνουμε και κλέφτες, για τα καθημερινές ανάγκες, ότι ότι βλέπεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε ζημιά, ή κλέψεις κάποιο αγαθό ή δεις ταινία, και τα δύο έχουν γίνει με δουλειά κάποιων, και οι δύο έχουν πληρώσεις υλικά για να τα φτιάξουν. Και εγώ κατεβάζω, και βλέπω ταινίες δωρεάν, αλλά το να λέμε δεν βγαίνω το πράγμα πάει αλλιώς, εξάλλου δεν είναι κάτι αναγκαίο. Τι μ...ες γράφετε μερικοί εδώ μέσα... Πια πειρατεία μωρέ; Αυτές οι δουλειές πέθαναν ξεκάθαρα απο το γρήγορο ίντερνετ και τα streaming sites όπως χιλιάδες άλλες(εφημερίδες κ.α). Μια χαρά πειρατεία υπήρχε και σε εκείνα τα χρόνια και καλοπερνούσαν τότε. Για την ακρίβεια πειρατές ήταν και οι ίδιοι αφού θυμάμαι σχεδόν όλα τα videoclub αντέγραφαν βιντεοκασέτες/παιχνίδια, νοίκιαζαν κονσόλες, πουλούσαν κάθε λογής cd κλπ.
panosholmer Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Jay_r είπε Ορίστε; Δηλαδή να υποθέσω πως βάζετε και στο YouTube vpn, σωστά; Τι εννοεις; Αμα εισαι απο ελλαδα, μπρορεις να δεις youtube χωρις vpn ανετα. Οσον αφορα τα +18 βιντεο, εκει το εχουν κανονα να ζητανε google mail συνδεση και εκει βαλεις δεν βαλεις vpn ειναι το ιδιο. Απο την αλλη, με vpn μπορεις να κανεις bypass to censorship του xitter, εφ' οσον εισαι συνδεδεμενος με unverified λογαριασμο, αν μπεις απο server εκτος ευρωπης Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από panosholmer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα