Torch21 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ρε παιδιά γιατί να τιμωρήσουν εμάς που μπαίνουμε στο voody και βλέπουμε μια ταινία... και να μη κλείσουν το voody (τυχαίο το ονομα του site) που φιλοξενεί όλο το παράνομο περιεχόμενο? Αν η γιαγιά μου μπει τυχαία στο voody και δει... θα φάω εγω πρόστιμο που δεν γνωρίζει καθόλου απο αυτά? Δε μιλάω για tv boxes και τέτοια. Για τα site λέω. 1
Nik35 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 16/8/2025 στις 8:30 ΜΜ, andreaspapp είπε Περιμένω πως και πως να βγάλουν εφαρμογή στα πλαίσια του MyCoast/MyStreet, για να μπορείς να κάνεις επιτέλους report τον Γιώργο που σου έφαγε το γκομενάκι όταν πηγαίνατε Γυμνάσιο και ξέρεις ότι μαζεύονται παρεάκι κάθε ΣΚ που παίζει ο ΠΑΟΚ για να δούνε το ματς στο boxάκι! Παίζει να δούμε τηλεφωνήματα και mail του τύπου "έχω τα δικαιώματα της τάδε τσόντας που είδες online. Σκάσε μου 500 για να μη σε καρφώσω" ή "είμαι από τη vodafone/cosmote/nova και ξέρω ότι είδες 10 ταινίες online. Δώσε 1000 για να σβήσω τα logs και να μην φας πρόστιμο (που θα πάει 2000 στην καλύτερη)." Όσο κυκλοφορεί παραπληροφόρηση , είτε για λόγους κλικ μπέιτ, είτε από αδυναμία κατανόησης των νόμων, οι απατεώνες θα βρίσκουν κορόιδα.... Θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά , οι πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα ούτε να παρακολουθούν τους χρήστες (χωρίς άρση απορρήτου), ούτε να δίνουν τα στοιχεία του χρήστη μιας ip σε οποιονδήποτε ιδιώτη. 2
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Nik35 είπε Παίζει να δούμε τηλεφωνήματα και mail του τύπου "έχω τα δικαιώματα της τάδε τσόντας που είδες online. Σκάσε μου 500 για να μη σε καρφώσω" ή "είμαι από τη vodafone/cosmote/nova και ξέρω ότι είδες 10 ταινίες online. Δώσε 1000 για να σβήσω τα logs και να μην φας πρόστιμο (που θα πάει 2000 στην καλύτερη)." Όσο κυκλοφορεί παραπληροφόρηση , είτε για λόγους κλικ μπέιτ, είτε από αδυναμία κατανόησης των νόμων, οι απατεώνες θα βρίσκουν κορόιδα.... Θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά , οι πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα ούτε να παρακολουθούν τους χρήστες (χωρίς άρση απορρήτου), ούτε να δίνουν τα στοιχεία του χρήστη μιας ip σε οποιονδήποτε ιδιώτη. Κάτι τέτοιο γινόταν με κάποια ransomeware τύπου Ελληνική αστυνομία που σου έλεγαν ότι βλέπει παιδικό πορνό και άλλα τέτοια. Θα υπάρχουν πάντα. Δεν είναι θέμα το πως λειτουργούν οι νόμοι εδώ αλλά το Internet. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι ο καθημερινός άανθρωπος να γνωρίζει τις λεπτομέρειες που γνωρίζω εγώ αρκετοί άλλοι που ασχολούμαστε επαγγελματικά. Το μόνο που θα γινόταν είναι να δίνεται βήμα σε ανθρώπους να εξηγήσουν όσο πιο απλά γίνεται και να ενημερώσουν. Όμως η αλήθεια δεν πουλάει, ενώ ότι δημιουργεί αγωνία και απορίες βοηθάει στο να φτιάξεις το επόμενο και το επόμενο άρθρο και το επόμενο και το επόμενο ρεπορτάζ.
ASFE Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Γυρισα απο εξοχικο και βρεθηκα με 3-4 γνωστους. Ολοι με μποξακια. Δεν τους ειδα και πολυ ζεστους για να διακοψουν κλπ. 1
polakis21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ναι γιατι ολοι οι πειρατες τους λενε μην αγχωνεστε ειμαστε καλυμμενοι δεν σας βρισκουν την ip. Οταν τους πιασουν θα ειναι αργα…
ASFE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Βασικα εγω ειδα οτι τους γεμιζει φουλ τον χρονο. Μικρο χωριο λιγων κατοικων με λιγες εναλλακτικες. Τι να πω. Δεν μπηκα σε πιο βαθιες συζητησεις γιατι ηξερα τι θα ακουσω.
user2163 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 hours ago, ASFE said: Γυρισα απο εξοχικο και βρεθηκα με 3-4 γνωστους. Ολοι με μποξακια. Δεν τους ειδα και πολυ ζεστους για να διακοψουν κλπ. Και γιατί να διακόψουν; Αν φάνε πρόστιμο (που δεν το βλέπω) θα διακόψουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 59 λεπτά Super Moderators Δημοσ. πριν από 59 λεπτά 4 hours ago, ASFE said: Γυρισα απο εξοχικο και βρεθηκα με 3-4 γνωστους. Ολοι με μποξακια. Δεν τους ειδα και πολυ ζεστους για να διακοψουν κλπ. Είτε συμβεί κάτι είτε όχι, όπως είναι προφανές δεν μας επηρεάζει, οπότε ας κάνουν ό,τι θέλουν. To ερώτημα τι θα γίνει αν κάποιος αντίστοιχος θεωρήσει καλή ιδέα το να ανοίξει topic για να γκρινιάξει/ζητήσει "υποστήριξη"/κτλπ. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα