vamvakoolas Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 31 minutes ago, Haldol said: Θεωρητικά, οι κινητήρες βενζίνης ΕΑ211 δεν αλλάζουν τακτικά ιμάντα, παρά μόνο αν υπάρξουν σημάδια φθοράς (κάτι το οποίο φαίνεται με οπτικό έλεγχο). Στο επίσημο service manual για τη χώρα μας δεν έχει καν διάστημα αλλαγής (δεν ήμαστε στις χώρες με υψηλή σκόνη): Η φώτο είναι από service manual του T-ROC, αλλά οι κινητήρες είναι οι ίδιοι. Πρακτικά, οι περισσότεροι προτιμούν να τον αντικαταστήσουν προληπτικά μετά τις 150.000 χλμ, ή στα 7-8 χρόνια, διότι αν γίνει το κακό, η ζημιά είναι μεγάλη. ειναι ηδη στα 7 χρονια γιαυτο εγω του εγραψα οτι εγω θα τον αλλαζα 1
salss Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Ίσως να έχεις δίκιο, μιλώντας γενικά. Αλλά αυτό που λέμε "αντιπροσωπεία" (ειδικά οι μεγάλες), καλώς ή κακώς, δεν είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Μπορεί να έχουν το αρχείο των εργασιών που έχουν γίνει (το οποίο φυσικά το κρατάω κι εγώ στα δικά μου αρχεία) αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η φάση που λες "χέρι βάζει μόνο ένας". Εκεί υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός τεχνικών που ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα το "πιάσει". Άσε που αλλάζουν (έρχονται/φεύγουν). Ακόμα και αυτός με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή (καταγράφει το αμάξι, αυτό που του λες ότι είναι το θέμα, σε ενημερώνει για το τι πρέπει να γίνει και αν τελικά έγινε, κλπ) αλλάζει αρκετά συχνά. Συνεπώς μπορεί όλοι να τελούν υπό την ίδια "διοίκηση" αλλά δύσκολα το βλέπεις σαν "μόνο ένας βάζει χέρι και ξέρει το αμάξι" με τη μόνη διαφορά ότι αν δε το φτιάξει όπως πρέπει, του το φέρνεις στο κεφάλι μιας και τα κολλητιλικια που συνήθως αναπτύσσονται μεταξύ πελάτη μαστορα στα πιο μικρά συνεργεια κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη ειδικά αν δεν υπάρχει διαφάνεια στην έκδοση των παραστατικών. οι πολλές οικιοτητες πρέπει να αποφεύγονται. Γνώμη μου. Πας, το αφήνεις φεύγεις και γυρνάς να το πάρεις έλεγχοντας σχολαστικά τι εργασίες έκανε... Επεξ/σία 7 Αυγούστου από salss
panos spain Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 μμ Αν θες κάνε και μια βόλτα από Βαλεντίνο στο Π.Φαληρο. Σωστος μάστορας, και σχετικά ΟΚ τιμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα