TechWeirdo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Παιδιά δεν με αφήνουν να βγάλω κάρτα ανεργίας επειδή δεν δούλευα για μήνες. Αν ήταν να βγάλω κάρτα ανεργίας, δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να δούλευα πόσους μήνες πριν. Υπάρχει κάποιος που να έχει έρθει σε τέτοια κατάσταση;
st@kas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Κάρτα ανεργίας μπορείς να βγάλεις. Επίδομα ανεργίας έχει προϋποθέσεις πόσους μήνες εργάστηκες
TechWeirdo Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου Στις 7/8/2025 στις 9:16 ΠΜ, ekrepali είπε Κάρτα ανεργίας βγάζεις ηλεκτρονικά όποτε θες. Δεν μπορείς, οπότε 80 μέρες πρέπει να δουλεύεις τον χρόνο;
chvnce Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Δεν μπορείς, οπότε 80 μέρες πρέπει να δουλεύεις τον χρόνο; Εσύ, αν θες, μπορείς να δουλεύεις 80 μέρες για να βγάλεις. Φαίνεται ότι είσαι ειδική περίπτωση και δεν είσαι σαν εμάς, που μπορούμε να βγάλουμε οποτεδήποτε. 🙂 1
TechWeirdo Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, chvnce είπε Εσύ, αν θες, μπορείς να δουλεύεις 80 μέρες για να βγάλεις. Φαίνεται ότι είσαι ειδική περίπτωση και δεν είσαι σαν εμάς, που μπορούμε να βγάλουμε οποτεδήποτε. 🙂 Δεν είμαι ειδική περίπτωση.... Γιατί να μην μπορώ να βγάλω οποτεδήποτε; Πόσες μέρες έχετε δουλέψει πριν βγάλετε κάρτα; Ο καθένας οφείλει να έχει δουλέψει 80 μέρες όπως είπε ο @micos000 Ούτε κάρτα δεν με άφησαν να βγάλω για επίδομα ούτε λόγος Επεξ/σία 11 Αυγούστου από TechWeirdo
chvnce Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Μόλις τώρα, TechWeirdo είπε Δεν είμαι ειδική περίπτωση.... Γιατί να μην μπορώ να βγάλω οποτεδήποτε; Πόσες μέρες έχετε δουλέψει πριν βγάλετε κάρτα; Ο καθένας οφείλει να έχει δουλέψει 80 μέρες όπως είπε ο @micos000 Αυτό είναι για επίδομα ανεργίας. Κάρτα ανεργίας, εγγραφή στο μητρώο ανέργων δηλαδή, μπορείς να κάνεις οποτεδήποτε. 1 1
NickTG Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 19 minutes ago, TechWeirdo said: Δεν είμαι ειδική περίπτωση.... Γιατί να μην μπορώ να βγάλω οποτεδήποτε; Πόσες μέρες έχετε δουλέψει πριν βγάλετε κάρτα; Ο καθένας οφείλει να έχει δουλέψει 80 μέρες όπως είπε ο @micos000 Ούτε κάρτα δεν με άφησαν να βγάλω για επίδομα ούτε λόγος Ποιος δεν σε άφησε? Μπήκες εδώ να βγάλεις και δεν μπόρεσες? https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikes-asphalises/demosia-uperesia-apaskholeses-d-up/ekdose-deltiou-anergias
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Δεν είμαι ειδική περίπτωση.... Γιατί να μην μπορώ να βγάλω οποτεδήποτε; Πόσες μέρες έχετε δουλέψει πριν βγάλετε κάρτα; Ο καθένας οφείλει να έχει δουλέψει 80 μέρες όπως είπε ο @micos000 Για επίδομα έγραψα, όχι για κάρτα. Νόμιζα ότι αυτό ήθελες. Εσύ γενικώς, έχεις καθόλου ένσημα; Ρώτησες οαεδ; Οι οδηγίες είναι εδώ... https://www.dypa.gov.gr/storage/syzefksis-symbuleftkh/nees-odhgies-ekdoshs-pshfiakhs-kartas-dypa-dhmiurgia-pshfiaku-atomiku-sxediu-drashs.pdf 1
TechWeirdo Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, micos000 είπε Για επίδομα έγραψα, όχι για κάρτα. Νόμιζα ότι αυτό ήθελες. Εσύ γενικώς, έχεις καθόλου ένσημα; Ρώτησες οαεδ; Οι οδηγίες είναι εδώ... https://www.dypa.gov.gr/storage/syzefksis-symbuleftkh/nees-odhgies-ekdoshs-pshfiakhs-kartas-dypa-dhmiurgia-pshfiaku-atomiku-sxediu-drashs.pdf Στον ΟΑΕΔ μου τα μασάνε άσχημα, αλλά δεν πειράζει. Την μια μου είπαν εντάξει για κάρτα ανεργίας την άλλη έλεγαν ότι δεν θα έχεις κάρτα και επίδομα που λες, ενώ μου έλεγαν γιατί να γραφτείς δεν βρίσκεις κατευθείαν δουλειά μόνος σου. Τι να πω ; Ξέρεις που μπορώ να βρω δουλεία, για να κολλήσω τα ένσημα που λες; Επεξ/σία 12 Αυγούστου από TechWeirdo
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Και τι τους νοιάζει τι θα κάνεις εσύ με την κάρτα ανεργίας ή αν μπορείς ή θέλεις να βρεις δουλειά μόνος σου;
TechWeirdo Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 9 ώρες πριν, micos000 είπε Και τι τους νοιάζει τι θα κάνεις εσύ με την κάρτα ανεργίας ή αν μπορείς ή θέλεις να βρεις δουλειά μόνος σου; @micos000 δεν ξέρω έτσι με ενημέρωσαν αν θέλεις να βρεις δουλειά από τον ΟΑΕΔ, πήγαινε να βρεις δουλειά από κάπου αλλού. Όσο για τα ένσημα που λες , κάποιοι ανοίγουν ΟΑΕΔ ενώ έχουν να δουλέψουν καιρό. Αν ξέρεις τίποτα άλλο, σε ευχαριστώ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 6/8/2025 στις 9:31 ΜΜ, TechWeirdo είπε Παιδιά δεν με αφήνουν να βγάλω κάρτα ανεργίας επειδή δεν δούλευα για μήνες. Αν ήταν να βγάλω κάρτα ανεργίας, δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να δούλευα πόσους μήνες πριν. Υπάρχει κάποιος που να έχει έρθει σε τέτοια κατάσταση; Κάπου τα έχεις μπερδέψει Άλλο κάρτα ανεργίας (απλή εγγραφή ότι είσαι άνεργος) Άλλο επίδομα ανεργίας, για το 2ο εννοείτε έχει αρκετές προϋποθέσεις( μια από αυτές είναι ότι θα κάνεις αίτηση εντός 45 ή 60 ημερών από την απόλυση σου) Το πρώτο μπαίνεις με κωδικούς taxis στο site της ΔΥΠΑ και σε 10 Δευτέρα βγάζεις κάρτα ανεργιας Αν τώρα ψάχνεις επίδομα ατύχησες θέλει συγκεκριμένα ένσημα, και απόλυση η να έχει λήξει η ορισμένου χρόνου σύμβαση σου, με παραίτηση δεν βγάζεις Επίσης για αλλά επιδόματα (μακροχρόνια ανέργων, και κάτι άλλα που παίζουν πρέπει πάλι πρώτα να κάνεις εγγραφή ώστε να φαίνεσαι στο μητρώο τους
TechWeirdo Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Κάπου τα έχεις μπερδέψει Άλλο κάρτα ανεργίας (απλή εγγραφή ότι είσαι άνεργος) Άλλο επίδομα ανεργίας, για το 2ο εννοείτε έχει αρκετές προϋποθέσεις( μια από αυτές είναι ότι θα κάνεις αίτηση εντός 45 ή 60 ημερών από την απόλυση σου) Το πρώτο μπαίνεις με κωδικούς taxis στο site της ΔΥΠΑ και σε 10 Δευτέρα βγάζεις κάρτα ανεργιας Αν τώρα ψάχνεις επίδομα ατύχησες θέλει συγκεκριμένα ένσημα, και απόλυση η να έχει λήξει η ορισμένου χρόνου σύμβαση σου, με παραίτηση δεν βγάζεις Επίσης για αλλά επιδόματα (μακροχρόνια ανέργων, και κάτι άλλα που παίζουν πρέπει πάλι πρώτα να κάνεις εγγραφή ώστε να φαίνεσαι στο μητρώο τους Που βρίσκεις ότι έχεις κάρτα ανεργίας; Δεν μου το εμφανίζει, δεν βρίσκω κάποια άκρη με αυτούς. Με επίδομα τι ακριβώς παίζει δεν κατάλαβα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα