Sherlock_7 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα. Μπορώ να κατεβάσω βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας online ή πρέπει να πάω από κατάστημα ΕΦΚΑ; Μπαίνω και στο ΑΤΛΑΣ, αλλά δεν βρίσκω πουθενά λήψη.
tasoe Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 minutes ago, Sherlock_7 said: Καλησπέρα. Μπορώ να κατεβάσω βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας online ή πρέπει να πάω από κατάστημα ΕΦΚΑ; Μπαίνω και στο ΑΤΛΑΣ, αλλά δεν βρίσκω πουθενά λήψη. Μου είχε σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα με τον ΟΑΕΔ κάποτε γιατί και γω δε μπορούσα να την εχτυπώσω και απλά τους έστειλα printscreen από το pc την καρτέλα από το ΑΤΛΑΣ που φαίνονταν τα στοιχεία μου και ότι είμαι ασφαλισμένος. Το δέχτηκαν κανονικότατα. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Καλησπέρα. Μπορώ να κατεβάσω βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας online ή πρέπει να πάω από κατάστημα ΕΦΚΑ; Μπαίνω και στο ΑΤΛΑΣ, αλλά δεν βρίσκω πουθενά λήψη. Χρειάζομαι βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας ή θέλω να εκτυπώσω την ασφαλιστική μου ικανότητα. Επί του παρόντος δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ή χορήγηση βεβαίωσης Ασφαλιστικής Ικανότητας μέσω του συστήματος ΑΤΛΑΣ. Για βεβαίωση ασφαλιστικής ικανότητας θα πρέπει να απευθυνθείτε στον φορέα σας ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος για να εκδίδει βεβαιώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα