yannis888 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Ολοι οι γέροι εδω μαζεύτηκαν 5
Sablj Δημοσ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Ετοιμάζω εκδρομή στα ιαματικά της Αιδηψού όποιος ενδιαφέρεται... 5
Retromaniac Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ 3 ώρες πριν, raid_av είπε Παντως ενας θειος μου πηγε και αλλαξε τους φυσικους φακους (επεμβαση καταρρακτη) και βλεπει τελεια μακρυα και κοντα οποτε λυση υπαρχει, οπως εγραψε ο @Bigi444444 , απλα αμα δεν εχει εχεις καταρρακτη και θελεις πολυεστιακο φακο θα πρεπει να τα σκασεις αλλιως στην περιπτωση του θειου μου που ειχε του κανανε monovision για να βλεπει μακρυα και κοντα και δεν πληρωσε τιποτα. 5 ώρες πριν, james01gr είπε Δεν μπορεί να λυθεί γιατί είναι εξελικτικό φαινόμενο. Και να την θεραπεύσεις μέσω επέμβασης, θα ξαναεμφανιστει με την πάροδο του χρόνου. Μιλάμε για γονιδιακή θεραπεία, αλλιώς το ξεχναμε 5 ώρες πριν, raid_av είπε Δεν καταλαβα γιατι αποτελει καποιο νεο αυτο, εχουν βγει και εχουν παρει fda approval απο το 2021 τετοιες σταγονες απλα απο αλλη εταιρεια. 15 ώρες πριν, Retromaniac είπε Καλά αμά τις βάζουμε πρωί θα βλέπουμε όλη μέρα και μέχρι το βράδυ θα έχει φύγει. Οπότε δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Θα υπάρξει θεραπεία μέσω χειρουργείου για καταρράκτη. Το 2027 θα βγουν από το πιλοτικό οι νέοι φακοί για καταρράκτη που θα μπορούν να αλλαζουν σχήμα/μέγεθος όπως ο φυσικός φακός και θα "δένουν" πάνω στους μυς του ματιού. Αυτό λύνει 2 προβλήματα, το πρόβλημα του καταρράκτη προφανώς, καθώς και το πρόβλημα της πρεσβυωπιας. Μπορείς και τώρα να βάλεις σε εγχείρηση καταρράκτη πολυεστιακους (δεν αλλάζουν σχήμα αλλά έχουν πολλά σημεία εστίασης για την απόσταση) οι οποίοι όμως έχουν διαφορές παρενέργειες και ατέλειες. Αυτοί που θα βγουν θα σου δίνουν όραση 20/20 σε κάθε απόσταση. Έρχεται και καλύτερη λύση από τους πολυεστιακους. Για δείτε αυτό το post που είχα κάνει.
Psyber Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ 41 εδώ και αρχίζω να μη βλέπω κοντά... Ήταν ένα σοκ η έλευση του γήρατος.
likoyrgos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ 19 ώρες πριν, Retromaniac είπε Καλά αμά τις βάζουμε πρωί θα βλέπουμε όλη μέρα και μέχρι το βράδυ θα έχει φύγει. Οπότε δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Θα υπάρξει θεραπεία μέσω χειρουργείου για καταρράκτη. Το 2027 θα βγουν από το πιλοτικό οι νέοι φακοί για καταρράκτη που θα μπορούν να αλλαζουν σχήμα/μέγεθος όπως ο φυσικός φακός και θα "δένουν" πάνω στους μυς του ματιού. Αυτό λύνει 2 προβλήματα, το πρόβλημα του καταρράκτη προφανώς, καθώς και το πρόβλημα της πρεσβυωπιας. Μπορείς και τώρα να βάλεις σε εγχείρηση καταρράκτη πολυεστιακους (δεν αλλάζουν σχήμα αλλά έχουν πολλά σημεία εστίασης για την απόσταση) οι οποίοι όμως έχουν διαφορές παρενέργειες και ατέλειες. Αυτοί που θα βγουν θα σου δίνουν όραση 20/20 σε κάθε απόσταση. Μπορείς να αναφέρεις τι παρενέργειες ή ατέλειες υπάρχουν σε περίπτωση πολυεστιακων σε εγχείρηση καταρράκτη ? Προσωπικά προς το παρόν δεν έχω καταρράκτη αλλά η πρεσβυωπία δεν παλεύεται μαζί με την υπερμετρωπία ! Ξέρεις κάτι περισσότερο για τους νέους πολυεστιακούς φακούς ? ευχαριστώ !
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ 21 hours ago, Retromaniac said: Καλά αμά τις βάζουμε πρωί θα βλέπουμε όλη μέρα και μέχρι το βράδυ θα έχει φύγει. Οπότε δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Θα υπάρξει θεραπεία μέσω χειρουργείου για καταρράκτη. Το 2027 θα βγουν από το πιλοτικό οι νέοι φακοί για καταρράκτη που θα μπορούν να αλλαζουν σχήμα/μέγεθος όπως ο φυσικός φακός και θα "δένουν" πάνω στους μυς του ματιού. Αυτό λύνει 2 προβλήματα, το πρόβλημα του καταρράκτη προφανώς, καθώς και το πρόβλημα της πρεσβυωπιας. Μπορείς και τώρα να βάλεις σε εγχείρηση καταρράκτη πολυεστιακους (δεν αλλάζουν σχήμα αλλά έχουν πολλά σημεία εστίασης για την απόσταση) οι οποίοι όμως έχουν διαφορές παρενέργειες και ατέλειες. Αυτοί που θα βγουν θα σου δίνουν όραση 20/20 σε κάθε απόσταση. ενταξει αν ειναι για μετα το 2027 ολα μια χαρα.δεν θα τους εχω χρειαστει ακομα 😛 δεν ηξερα καν οτι στο καταρρακτη βαζεις φακο.δεν το ειχα ψαξει γιατι εχω μελλον. thanx για τα info 21 hours ago, logistoulis said: Εγώ πρόσφατα μπήκα στο club μην έχοντας βάλει ποτέ γυαλιά στη ζωή μου και συνεχίζω έτσι. Ίσως κάτι τέτοιο να βοηθούσε, απλά προς το παρόν επιλέγω να το αγνοώ γιατί δεν έχω συνηθίσει ούτε γυαλιά ούτε φακούς. Βέβαια το απλά να αποφεύγω να διαβάζω ψιλά γράμματα ή να τα ζουμαρω με το κινητό δεν είναι και η πιο ιδεατή λύση. Στο λάπτοπ ευτυχώς δε με απασχολεί γιατί τα ζουμαρω όλα και με κοροϊδεύουν οι πιο μικροί (ειδικά όταν μου κάνουν present) ή το μετακινώ ολόκληρο πολύ πιο εύκολα από μια σταθερή οθόνη Εκεί που ουσιαστικά με ενοχλεί είναι στο gaming σε φορητό, όπου απλά υποθέτω από εμπειρία τι λέει το κείμενο, στο κινητό έτσι κι έτσι αλλά και πάλι από εμπειρία αναγνωρίζω τις περισσότερες λέξεις. Κάποιες φορές σε νούμερα όμως θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο, θα μου πεις για αυτό κάνεις τσεκακια στα excel όσο καλά και να βλέπεις To να βάζω κάποιες σταγόνες πάντως εφόσον δεν θα υπάρχουν παρενέργειες μου φαίνεται καλή λύση.. σιγουρα ειναι μια λυση απλα θα ειναι και μπελας αν το θες για καθημερινη χρηση. δεν εχω φτασει στο σημειο να μην βλεπω ακομα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη αν αυτο που κανεις ειναι λυση ή οχι.λογικα σε μερικα χρονακια θα πρεπει να αρχισω να μην βλεπω καλα. για την ωρα 44 χρονων μπορω να διαβασω μια χαρα τα γραμματα ακομα και τα πολυ μικρα. και υπαρχει ενα inside joke που εγραψα παραπανω για τα ατομα του τομεα μας. οσο μπορεις να διαβασεις το serial number πανω σε ενα sfp(ειδικα στα καινουρια που τα γραμματα ειναι μικρα)τοτε σημαινει οτι βλεπεις οχι απλα καλα αλλα τελεια. αν και θα ειμαι off topic καποια στιγμη που πηγα για τεστ πριν μερικα χρονια μου ειχε βρει ελαχιστο αστιγματισμο και μου δωσε να βαλω καποια γυαλια.αν καταλαβα καλα και δεν ηταν placebo με βοηθησε στην διαυγεια.τα εβλεπα ολα πιο sharp ή να το πω καλυτερα ακομα πιο sharp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα