costas_ Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Το σκάφος είναι μια πολύ καλή επιλογή. Υπάρχουν διαθέσιμα σκάφη για κάθε τσέπη και εάν σου αρέσει και το ψάρεμα μπορείς να κάνεις το χαμπυ σου όλο τον χρόνο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Κατ' αρχήν βγάζουμε από τη συζήτηση σπίτια εκτός Αθήνας που είναι κληρονομιές/πατρικά. Μιλάμε για την αγορά εξοχικού. Προσωπικά βλέπω κάποιο νόημα στην κατηγορία "παρκάρω παιδιά με παππούδες το καλοκαίρι για να μη κάθονται στον καύσωνα στην Αθήνα". Αλλιώς είναι too much trouble. Και πέφτεις σε μια λούπα: από τη μια λες να μη ρίχνεις πολλά λεφτά γιατί εξοχικό είναι, όχι το κανονικό σου σπίτι, από την άλλη αν δε το έχεις στα στάνταρ άνεσης του σπιτιού σου, θα πηγαίνεις λίγο γιατί δε θα θες να ξεβολευτείς. Επίσης για να το εκμεταλλεύεσαι αρκετά, τύπου "πηγαίνω τα μισά ΣΚ του καλοκαιριού" πέρα απο τις ανέσεις που πρέπει να έχει, πρέπει να είναι μαξ μια ώρα από την Αθήνα. Είχα πάει μέσα στον Ιούλιο στο χωριό της κοπέλας μου, ~2ω από Αθήνα, φάγαμε και μια ταλαίπα στην Αττική Οδό, κάτι να φύγεις από το γραφείο, κάτι η κίνηση, φτάσαμε σχεδόν 10 το βράδυ. Για μια φορά μεσα στο καλοκαίρι είναι οκ, για συνέχεια δε παλεύεται.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 11/8/2025 στις 9:24 ΜΜ, JakeKaufman είπε Κυκλαδες είμαι ολα αυτα τα πηγαινελα στι κυκλαδες με τα ακτοπλοικα , ειναι μια περιουσια.. και εγω κυκλαδες εχω "εξοχικο" αλλα σε δεσμευει πολυ, οτι θα πας πχ 15 ημερες τον χρονο συνολικα εκει. ειμαστε σε σκεψεις αν αξιζει πλεον μονο γι αυτο, ή να ριξουμε χρημα για αναβαθμιση (κατασκευη 1890) και εκμεταλευση να βγαζει τα εξοδα του (ρευμα, φοροι, βαψιματα κλπ κλπ) Στις 13/8/2025 στις 5:48 ΜΜ, prometheas είπε Eμεις πλεον το νοικιαζουμε κάθε χρόνο για καλοκαιρινή σεζόν (Τήνος / Κιόνια). Με τα χρήματα που παιρνουμε καλύπτουμε ανετα ολα τα εξοδα συντηρησης + εφορια και μας μενουν για να κανουμε τις διακοπές μας σε μέρη που δεν εχουμε ξαναπάει. Οι διακοπές πρέπει να ειναι αυτό που λέει η λέξη. ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Tα κλεινω ολα και γεμιζω μπαταριες. Μυρσινη εδω! 🙋♂️ 1
JakeKaufman Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 hour ago, JailbrokenDiesel said: ολα αυτα τα πηγαινελα στι κυκλαδες με τα ακτοπλοικα , ειναι μια περιουσια.. και εγω κυκλαδες εχω "εξοχικο" αλλα σε δεσμευει πολυ, οτι θα πας πχ 15 ημερες τον χρονο συνολικα εκει. ! 50 euro έχει το εισιτήριο πήγαινε έλα, δεν είναι τιμή-χώμα αλλά μπορώ να το δώσω 6-7 φορές το χρόνο 1
mariosnik_ Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν αξίζει για εμένα να έχεις και να διατηρείς εξοχικό, εκτός αν είσαι τόσο λεφτάς που δεν έχεις αλλα άγχη στην ζωή σου. Ένα 30-40% χονδρικά του κύκλου μου που έχει εξοχικά πάνε να ρημαξουν, αδυναμία ανακαίνισης και συντήρησης σε συνδυασμό με διαρρήξεις βανδαλισμούς και κλοπές από τους οπαδούς της γνωστής μας ομάδας. Άλλοι πάλι τα πούλησαν διότι χτίστηκε πολύ το μέρος που τα είχαν με αποτέλεσμα φασαρία και καμιά σχέση με εξοχή όπως ήταν πριν δεκαετίες. Ακίνητο που δεν μένεις μόνιμα και δεν νοικιάζεται σε κάποιους να το έχουν το νου τους δεν αξίζει, είναι μαύρη τρύπα, μπορεί να σου προσφέρει κάποια πράγματα που νομίζεις ότι σου προσφέρει αλλά σε βάθος χρόνου θα σε γεμίσει με περισσότερους πονοκεφάλους και αγχος. Ασφάλεια διάρρηξης, κλοπής, πλημμύρας και φωτιας θεωρούνται αναγκαία. Πρέπει να βρείτε τι προσφέρουν και να διαβάσετε τα ψηλά γράμματα διότι ενδέχεται να κρύβουν πολλές παγίδες και να βρεθείτε στα κρύα του λουτρού όταν τα χρειαστειτε, οι ζημιές που προκαλουνται πλέον στα σπίτια που εισβάλλουν κλέφτες μετάλλων είναι να τραβάς τα μαλλιά σου κυριολεκτικά, δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα