Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση 50Mbps στη Nova με 23€/μήνα. Έληξε το 24μηνο και με ενημέρωσαν ότι η ανανέωση θα είναι 25€, αλλιώς αν μείνω όπως είμαι η τιμή θα πάει στα 26€.
Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το σταθερό τηλέφωνο (δεν έχω καν συνδέσει συσκευή) και με ενδιαφέρει αποκλειστικά το internet. Με τα 50Mbps είμαι καλυμμένος.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ υπερβολικό να πληρώνεις τόσα χρήματα για 50άρα όταν, π.χ., η ΔΕΗ δίνει 500Mbps με 18€. Δυστυχώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα FTTH, αν και έχουν γίνει έργα σε πολλά σημεία του Δήμου. Βλέπω διαθεσιμότητα Inalan σε άλλες οδούς του ίδιου Δήμου, αλλά όχι στον δικό μου δρόμο.

Θα ήθελα ιδέες για κάποια οικονομική λύση, αρκεί να πιάνει τουλάχιστον 50Mbps. Έχει περάσει και οπτική ίνα της ΔΕΗ από τον δρόμο, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η διαθεσιμότητα. Είδα προσφορά της Vodafone στα 22€, αλλά διστάζω να δεσμευτώ για 24 μήνες, γιατί ίσως στο ενδιάμεσο ενεργοποιηθεί FTTH από Inalan ή ΔΕΗ και θέλω να έχω τη δυνατότητα να αλλάξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην έχεις δέσμευση, σου προτείνω να μείνεις στη Nova, κι ας είναι αυξημένη η χρέωση. 

Έτσι, μόλις βγει διαθεσιμότητα ΔΕΗ (αφού δε σε νοιάζει και το σταθερό), κάνεις αίτηση και σε περίπου ένα με ενάμιση μήνα θα είσαι συνδεδεμένος. 

Εναλλακτικά, Starlink ή FWA αλλά δεν θα τα πρότεινα στην περίπτωσή σου, εφόσον θα υπάρξει διαθεσιμότητα οπτικής. Αυτά είναι πιο "μόνιμες" λύσεις και άρα πιο ακριβές.

Στην περίπτωσή σου, με 50αρα που σε ικανοποιεί και με οπτική στον ορίζοντα, θεωρώ ξεκάθαρη λύση την αναμονή για ΔΕΗ.

Επεξ/σία από THe_onE10
  • Like 1
Δημοσ.

μπορεις να δεις και για 5g

13 hours ago, ATmega said:

Έχω σύνδεση 50Mbps στη Nova με 23€/μήνα. Έληξε το 24μηνο και με ενημέρωσαν ότι η ανανέωση θα είναι 25€, αλλιώς αν μείνω όπως είμαι η τιμή θα πάει στα 26€.
Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το σταθερό τηλέφωνο (δεν έχω καν συνδέσει συσκευή) και με ενδιαφέρει αποκλειστικά το internet. Με τα 50Mbps είμαι καλυμμένος.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ υπερβολικό να πληρώνεις τόσα χρήματα για 50άρα όταν, π.χ., η ΔΕΗ δίνει 500Mbps με 18€. Δυστυχώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα FTTH, αν και έχουν γίνει έργα σε πολλά σημεία του Δήμου. Βλέπω διαθεσιμότητα Inalan σε άλλες οδούς του ίδιου Δήμου, αλλά όχι στον δικό μου δρόμο.

Θα ήθελα ιδέες για κάποια οικονομική λύση, αρκεί να πιάνει τουλάχιστον 50Mbps. Έχει περάσει και οπτική ίνα της ΔΕΗ από τον δρόμο, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η διαθεσιμότητα. Είδα προσφορά της Vodafone στα 22€, αλλά διστάζω να δεσμευτώ για 24 μήνες, γιατί ίσως στο ενδιάμεσο ενεργοποιηθεί FTTH από Inalan ή ΔΕΗ και θέλω να έχω τη δυνατότητα να αλλάξω.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια λύση με 5G κάτω από 23€ με απεριόριστα data ώστε να μπει σε κάποιο router? Επίσης η βασική προϋπόθεση για λύση με sim κάρτα είναι να έχεις ικανοποιητικό σήμα. 

Δημοσ.
1 hour ago, ATmega said:

Υπάρχει κάποια λύση με 5G κάτω από 23€ με απεριόριστα data ώστε να μπει σε κάποιο router? Επίσης η βασική προϋπόθεση για λύση με sim κάρτα είναι να έχεις ικανοποιητικό σήμα. 

τιμες δυστυχως δεν ξερω. βεβαια να ξερεις οτι τα 5g router δεν ειναι φτηνα.και προσοχη .πολλα προγραμματα σου δινουν δωρο το 5g αλλα εχουν κοφτη μετα απο καποια gigabyte.οποτε ειναι προτιμοτερο να παρεις απλα sim με απεριοριστα και να την βαλεις εσυ σε router.ολα αυτα αν καποιος εχει καλο 4g ή 5g σημα. ειδικα για 5g.

Δημοσ.

Καλημερα. Ξεκινας πρωτα να δεις τι πιανει η περιοχη σου στο θεμα της κινητης κανοντας ελεγχο και στις 3 εταιριες. Αμεσως μετα αν και εφοσον η COSMOTE σε καλυπτει επιλεγεις την FROG (Συνεργαζεται με την COSMOTE) με απεριοριστα DATA χωρις κόφτη πουθενα οσα ΤΒ και να κατεβασεις με 144€ τον χρονο. Τα πληρωνεις προκαταβολικα σε 1 απο τα 2 καταστηματα τους σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη και αγοραζεις απο εκει την SIM. Καταλαβαινεις λοιπον οτι σου βγαινει 12€ τον μηνα. Θα πρεπει να αγορασεις ομως τον εξοπλισμο. Επισης απο όσο γνωριζω και η Q (Εταιρια που συνεργαζεται με την NOVA) εχει με 99€ ολο τον χρονο και αυτη ολα απεριοριστα. Ενημερωσου απο εδω: 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, villasg said:

144€ η καρτα της frog πραγματικα unlimited data .
Αυτο εχω εδω επαρχια 2 χρονια τωρα με ενα 5g router Mc801a 

ωραιο router και normal τιμη πλεον

Δημοσ.

Οι γονείς μου βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Το συμβόλαιο με τη Vodafone λήγει στις 30/09/2025 και τους πρότειναν το ίδιο πακέτο (50άρα, απεριόριστα σταθερά και κάτι λεπτά σε κινητά) με ακριβότερη τιμή.

Οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την ταχύτητα και δεν θέλουν πολλά πολλά. 

Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση για φορητότητα στην Cosmote να δούμε τι τιμή θα τους προτείνουν; Να μην φάνε και καμία ποινή για αναχώρηση πριν τη λήξη του συμβολαίου. 

Δημοσ.
26 minutes ago, Sherlock_7 said:

Οι γονείς μου βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Το συμβόλαιο με τη Vodafone λήγει στις 30/09/2025 και τους πρότειναν το ίδιο πακέτο (50άρα, απεριόριστα σταθερά και κάτι λεπτά σε κινητά) με ακριβότερη τιμή.

Οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την ταχύτητα και δεν θέλουν πολλά πολλά. 

Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση για φορητότητα στην Cosmote να δούμε τι τιμή θα τους προτείνουν; Να μην φάνε και καμία ποινή για αναχώρηση πριν τη λήξη του συμβολαίου. 

αν εννοεις να παρουν αντιπροσφορα απο  vodafone παιζει να μην παρουν ποτε και σε πολλες περιπτωσεις δεν υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης.

Δημοσ.
Just now, Sherlock_7 said:

Αυτό που ρώτησα είναι από πότε μπορούν να κάνουν αίτηση φορητότητας στην Cosmote. 

μπορεις να κανεις και αφου ληξει το συμβολαιο.εφοσον ληξει το συμβολαιο η συνδεση γινεται επ οριστου με μεγαλυτερη τιμη.αν εσυ διακοψεις 3-4 μερες θα βγει λογαριασμος και μετα θα βγει ο εκκαθαριστικος που στην ουσια θα σε χρεωσει για αυτες τις 3-4 μερες. νομια οτι ηθελαν να παιξουν με υπαναχωρηση. απλα πρεπει να δεις πρωτα τι δινει η Cosmote.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...