chrisgav Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, giorgos_76 said: Μπορείς να μου πεις τι παραπάνω έχει η Rev από μια ελληνική τράπεζα ;;.. Εγω θα σου πω την οπτικη μου. Δικαιωμα σου εσενα βεβαια να μην σε ενδιαφερουν (ως χρηστης) αυτα. 1) Το UI / UX τους ειναι 1000 φορες καλυτερο 2) Μπορεις να αγορασεις cryptos, stocks (και αλλα πολλα) πολυ ευκολα 3) Πολυ χαμηλο συναλλαγμα 4) Προσφερουν e-Sim για οταν ταξιδεψεις σε μια χωρα (προφανως εκτος ΕΕ γιατι εντος ΕΕ πλεον σε εξυπηρετουν και οι ελληνικοι τηλεπικοινωνιακοι παροχοι) 5) Με το δωρεαν πλανο, καταθεσεις που τοκιζονται καθημερινα με περιπου ~2.5%, ενω οι ελληνικες τραπεζες σου ζητανε να τα εχεις κλειστα για να σου αποδωσουν το εξωπραγματικο 0.2% 6) Δεν μου ζητανε, εκκαθαριστικο, Ε9, λογαριασμο τηλεφωνου και να παω απο το καταστημα να υπογραψω γιατι απλα "μπορουνε" Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι η Revolut δεν ειναι τραπεζα με οτι αυτο συνεπαγεται. Και δεν εχω θιξει καν το τι λεφτα τρωνε παρεα με την κυβερνηση. Ή μηπως ξεχασες οτι μεχρι πριν λιγες μερες η αναληψη απο Πειραιως των δικων σου χρηματων σε χρεωνε και αν πηγαινες στο ταμειο για αναληψη δεν σε εξηπηρετουν πλεον; Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:40 μμ από chrisgav 2
giorgos_76 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ 3 ώρες πριν, chrisgav είπε Εγω θα σου πω την οπτικη μου. Δικαιωμα σου εσενα βεβαια να μην σε ενδιαφερουν (ως χρηστης) αυτα. 1) Το UI / UX τους ειναι 1000 φορες καλυτερο 2) Μπορεις να αγορασεις cryptos, stocks (και αλλα πολλα) πολυ ευκολα 3) Πολυ χαμηλο συναλλαγμα 4) Προσφερουν e-Sim για οταν ταξιδεψεις σε μια χωρα (προφανως εκτος ΕΕ γιατι εντος ΕΕ πλεον σε εξυπηρετουν και οι ελληνικοι τηλεπικοινωνιακοι παροχοι) 5) Με το δωρεαν πλανο, καταθεσεις που τοκιζονται καθημερινα με περιπου ~2.5%, ενω οι ελληνικες τραπεζες σου ζητανε να τα εχεις κλειστα για να σου αποδωσουν το εξωπραγματικο 0.2% 6) Δεν μου ζητανε, εκκαθαριστικο, Ε9, λογαριασμο τηλεφωνου και να παω απο το καταστημα να υπογραψω γιατι απλα "μπορουνε" Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι η Revolut δεν ειναι τραπεζα με οτι αυτο συνεπαγεται. Και δεν εχω θιξει καν το τι λεφτα τρωνε παρεα με την κυβερνηση. Ή μηπως ξεχασες οτι μεχρι πριν λιγες μερες η αναληψη απο Πειραιως των δικων σου χρηματων σε χρεωνε και αν πηγαινες στο ταμειο για αναληψη δεν σε εξηπηρετουν πλεον; Έχει αρκετά καλά.. 2,5 % σε ποιές καταθέσεις όμως;; Προϋποθέτει κάποια χρονική διάρκεια που πρέπει να τα έχεις κλειστά ή κάποιο ελάχιστο ποσό κατάθεσης ;;..Δίνει προθεσμιακή με υψηλότερο επιτόκιο ;;
alxandros_gr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ 32 minutes ago, giorgos_76 said: Έχει αρκετά καλά.. 2,5 % σε ποιές καταθέσεις όμως;; Προϋποθέτει κάποια χρονική διάρκεια που πρέπει να τα έχεις κλειστά ή κάποιο ελάχιστο ποσό κατάθεσης ;;..Δίνει προθεσμιακή με υψηλότερο επιτόκιο ;; Δεν τα έχεις κλειστά. Μπορείς να καταθέτεις/κάνεις ανάληψη καθημερινά. Δεν έχει ελάχιστο κεφάλαιο. Δες το παρακάτω link για πιο αναλυτικές πληροφορίες. https://www.revolut.com/el-GR/flexible-cash-funds/
giorgos_76 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:15 μμ 10 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Δεν τα έχεις κλειστά. Μπορείς να καταθέτεις/κάνεις ανάληψη καθημερινά. Δεν έχει ελάχιστο κεφάλαιο. Δες το παρακάτω link για πιο αναλυτικές πληροφορίες. https://www.revolut.com/el-GR/flexible-cash-funds/ Λίγο που έψαξα, λέει για ευέλικτα-αμοιβαία κεφάλαια τα οποία ενέχουν και κάποιο μικρό ρίσκο..Δεν μιλάει για τόκο καταθέσεων...Στο πίνακα λέει για μεταβλητή απόδοση που μπορεί να είναι και κάτω από 1,74% Δεν ξέρω αν αξίζει με αυτή την απόδοση να στείλεις όλο σου το κεφάλαιο στη Revolut
alxandros_gr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 μμ 25 minutes ago, giorgos_76 said: Λίγο που έψαξα, λέει για ευέλικτα-αμοιβαία κεφάλαια τα οποία ενέχουν και κάποιο μικρό ρίσκο..Δεν μιλάει για τόκο καταθέσεων...Στο πίνακα λέει για μεταβλητή απόδοση που μπορεί να είναι και κάτω από 1,74% Δεν ξέρω αν αξίζει με αυτή την απόδοση να στείλεις όλο σου το κεφάλαιο στη Revolut Ο καθένας επιλέγει αυτό που τον συμφέρει/εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορείς να τα αφήσεις και στις ελληνικές τράπεζες με το μηδενικό επιτόκιο. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρεις τα πάντα. Μπορείς να τα μοιράζεις σε περισσότερες τράπεζες.
cgioris Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) Στις 13/8/2025 στις 11:54 ΠΜ, chrisgav είπε Μεχρι το τελος του χρονου (ή βαρια αρχες επομενου) θα εχουν αποκτησει ελληνικα IBAN ολοι οι χρηστες της Revolut στην Ελλαδα. Επισης και η ενεργοποιηση IRIS ειναι μεσα στα παραπανω πλανα. Εχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση η Revolut ότι θα γίνει αυτό; Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:21 μμ από cgioris
chrisgav Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 μμ 1 minute ago, cgioris said: Εχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση η Revolut ότι θα γίνει αυτό; Το χει βγαλει στα social αλλα το γνωριζω απο αλλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα