GREGORYMO Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 μμ 11 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Επίσης δεν έχω πληρώσει ποτέ συνδρομή για πιστωτική στην Ελλάδα. Και είχα από 3 διαφορετικές τράπεζες τα τελευταία 6 χρόνια. Με ποιον τρόπο? Αλλάζοντας τράπεζα?
Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 μμ 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Με ποιον τρόπο? Αλλάζοντας τράπεζα? Καλά ούτε εγώ έχω πληρώσει. Καλύπτω κατά πολύ το όριο συναλλαγών για δωρεάν συνδρομή σε 2 τράπεζες.
GREGORYMO Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ 31 λεπτά πριν, Neptu είπε Καλά ούτε εγώ έχω πληρώσει. Καλύπτω κατά πολύ το όριο συναλλαγών για δωρεάν συνδρομή σε 2 τράπεζες. Τι όριο έχουν? Η Εθνική 7.000€
Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι όριο έχουν? Η Εθνική 7.000€ Γύρω στα 2500€, Πειραιώς, Euro
tonyz21 Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 πμ 8 ώρες πριν, Neptu είπε Γύρω στα 2500€, Πειραιώς, Euro Το θέμα βέβαια είναι ότι οι πιστωτικές που έχουν δωρεάν συνδρομή απο κάποιο ποσό συναλλαγών και πάνω έχουν ακριβώς 0 προνόμια. Η μόνη κάρτα κατ'εμέ που αξίζει είναι η Aegean της Alpha η οποία έχει συνδρομή 80 ευρώ ακατέβατα. Το να έχω πιστωτική απλά για να έχω πιστωτική προσωπικά δε μου λέει κάτι.
Μακιαβέλλι Δημοσ. Τρίτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:53 μμ 15 hours ago, GREGORYMO said: Με ποιον τρόπο? Αλλάζοντας τράπεζα? Απλά όταν αλλάζω δουλειά αν χρησιμοποιούν άλλη τράπεζα μου δίνουν πάντα και μια πιστωτική. Τελευταία είναι επειδή μετέφερα κάποια χρήματα στην Εθνική χωρίς να έχω μισθοδοσία.
GREGORYMO Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ 53 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Απλά όταν αλλάζω δουλειά αν χρησιμοποιούν άλλη τράπεζα μου δίνουν πάντα και μια πιστωτική. Τελευταία είναι επειδή μετέφερα κάποια χρήματα στην Εθνική χωρίς να έχω μισθοδοσία. Τον 1' χρόνο δωρεάν?
Μακιαβέλλι Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:46 μμ 54 minutes ago, GREGORYMO said: Τον 1' χρόνο δωρεάν? Όχι, δεν πλήρωσα ποτέ πιστωτική. Και έχω κόψει μόνο μια της eurobank απλά επειδή είχε χαμηλό όριο και τσάμπα το πλαστικό.
Evaggelos1 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Με την ευκαιρία θα ηθελα να ρωτησω αν το Ελληνικο δημοσιο μπορει να σου κανει κατασχεση σε λογαριασμο της revolut. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια?
HateMe Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κάνω top up από Εθνική σε Revolut εδώ και καιρό και ποτέ δεν μου έχει κρατήσει το οτιδήποτε. Η διαδικασία σου παίρνει 2 δευτερόλεπτα και τα βλέπεις άμεσα στην revolut Γενικά χρησιμοποιώ μόνο revolut απ το 2016 η 2017 αν δεν κάνω λάθος 1
chrisgav Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μεχρι το τελος του χρονου (ή βαρια αρχες επομενου) θα εχουν αποκτησει ελληνικα IBAN ολοι οι χρηστες της Revolut στην Ελλαδα. Επισης και η ενεργοποιηση IRIS ειναι μεσα στα παραπανω πλανα. 1
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 57 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Με την ευκαιρία θα ηθελα να ρωτησω αν το Ελληνικο δημοσιο μπορει να σου κανει κατασχεση σε λογαριασμο της revolut. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια? Βάλτα στρώμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 1
dtk-386 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, chrisgav είπε Μεχρι το τελος του χρονου (ή βαρια αρχες επομενου) θα εχουν αποκτησει ελληνικα IBAN ολοι οι χρηστες της Revolut στην Ελλαδα. Επισης και η ενεργοποιηση IRIS ειναι μεσα στα παραπανω πλανα. Αν γίνει αυτό τότε βλέπω μαζική φυγή ελλήνων στην revolut. 1
chrisgav Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 minutes ago, dtk-386 said: Αν γίνει αυτό τότε βλέπω μαζική φυγή ελλήνων στην revolut. Και καλά θα κάνουν. Ότι κλέψαν κλέψαν.
giorgos_76 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, chrisgav είπε Και καλά θα κάνουν. Ότι κλέψαν κλέψαν. Μπορείς να μου πεις τι παραπάνω έχει η Rev από μια ελληνική τράπεζα ;;..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα