Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, το γεγονός ότι δε σηκώνω άγνωστα τηλέφωνα, σε συνδυασμό με το ότι οι τηλεφωνικές προωθήσεις σ' εμένα είναι ελάχιστες (έως ανύπαρκτες), με κάνει να σκεφτώ ότι έχουν κάποιο σύστημα rating. Αν δεν απαντήσεις 1, 2, 5, 50, 1000 φορές, μάλλον "σταμπάρεσαι" και δε ξαναπαίρνουν. 

Αν δω άγνωστο αριθμό χωρίς να περιμένω κάποια κλήση, τον Googlάρω, κι αν δεν είναι διαφημιστικό, spam, scam, κ.λπ, παίρνω πίσω εγώ. Ε τώρα αν περιμένω κλήση, κι απαντήσω και τελικά είναι κάτι απ' τα άχρηστα, ε, τι να κάνουμε.

Φυσικά οτιδήποτε χρήσιμο (γιατροί, κτηνίατροι, επιχειρήσεις που συναλλάσομαι, κ.λπ) είναι στον κατάλογό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Haldol said:

Πάντως, το γεγονός ότι δε σηκώνω άγνωστα τηλέφωνα, σε συνδυασμό με το ότι οι τηλεφωνικές προωθήσεις σ' εμένα είναι ελάχιστες (έως ανύπαρκτες), με κάνει να σκεφτώ ότι έχουν κάποιο σύστημα rating. Αν δεν απαντήσεις 1, 2, 5, 50, 1000 φορές, μάλλον "σταμπάρεσαι" και δε ξαναπαίρνουν. 

Αν δω άγνωστο αριθμό χωρίς να περιμένω κάποια κλήση, τον Googlάρω, κι αν δεν είναι διαφημιστικό, spam, scam, κ.λπ, παίρνω πίσω εγώ. Ε τώρα αν περιμένω κλήση, κι απαντήσω και τελικά είναι κάτι απ' τα άχρηστα, ε, τι να κάνουμε.

Φυσικά οτιδήποτε χρήσιμο (γιατροί, κτηνίατροι, επιχειρήσεις που συναλλάσομαι, κ.λπ) είναι στον κατάλογό μου.

αν δεν το σηκωσεις νομιζω θα ξαναδοκιμασει καποια στιγμη αλλα λογικα αν δεν το σηκωσεις ολες τις φορες ισως να σε βγαζει εκτος.βεβαια με τοσα τηλεφωνα που καλουν κανονικα θα πρεπε να σε παιρνουν αραια και που.τωρα πως γινεται μερικοι να εχουν τοσες κλησεις δεν ξερω.και απο τα ιδιες εταιρειες συνεχεια.πιστευω οτι πολλοι δεν ξερουν και για το αρθρο 11.

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...