Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να κάνω μια νέα αγορά σε μποξεράκια και θα ήθελα τις προτάσεις σας. Θέλω κάτι καλό και οικονομικό, αλλά και άνετο για καθημερινή χρήση. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο ιδρώτας , ειδικά τις ζεστές μέρες — και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποια λύση που να με καλύπτει απο ελλαδα τι εχετε να μου προτεινετε?

.Επίσης, βλέπω διάφορα site από εξωτερικό που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σαν τέλεια και ως καλη επιλογη . Έχει αγοράσει κανείς από κάποιο τέτοιο site; Είναι αξιόπιστα; Και βγήκαν καλά τα μποξεράκια στην πράξη;

Και κάτι άλλο: κάποιες φορές, επειδή ιδρώνω στα μπούτια όσο είμαι έξω και δημιουργούνται πληγές, ό,τι έχω βάλει δεν έχω βρει λύση από κρέμες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι που σας βοήθησε

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
4 hours ago, NIcoLass said:

Ψάχνω να κάνω μια νέα αγορά σε μποξεράκια και θα ήθελα τις προτάσεις σας. Θέλω κάτι καλό και οικονομικό, αλλά και άνετο για καθημερινή χρήση. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο ιδρώτας , ειδικά τις ζεστές μέρες — και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποια λύση που να με καλύπτει απο ελλαδα τι εχετε να μου προτεινετε?

.Επίσης, βλέπω διάφορα site από εξωτερικό που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σαν τέλεια και ως καλη επιλογη . Έχει αγοράσει κανείς από κάποιο τέτοιο site; Είναι αξιόπιστα; Και βγήκαν καλά τα μποξεράκια στην πράξη;

Και κάτι άλλο: κάποιες φορές, επειδή ιδρώνω στα μπούτια όσο είμαι έξω και δημιουργούνται πληγές, ό,τι έχω βάλει δεν έχω βρει λύση από κρέμες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι που σας βοήθησε

Σας ευχαριστω πολυ

δες τις 2 - 3 τελεταιες σελιδες που επεσε συζητηση για αυτο που λες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NIcoLass είπε

έξω και δημιουργούνται πληγές

Βάλε αλοιφή kenacomb για θεραπεία.

Για πρόληψη ταλκ.

4 ώρες πριν, NIcoLass είπε

αξιόπιστα; Και βγήκαν καλά

Εγώ ψωνίζω από εδώ. Οικονομικά, ανθεκτικά και ελληνικά.

https://www.jokers.gr/

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 2
Δημοσ.

Καταρχάς να προτείνω σλιπάκια. Και καταρχήν τα προτείνω, κανένας δε φοράει μποξεράκια πλέον.

Δεύτερον, επειδή από ό,τι κατάλαβα παίζει fatness στην περιοχή των μηρών, πρέπει οπωσδήποτε να το γυρίσεις σε σλιπάκια. Αν το συνδυάσεις και με ένα νούμερο μεγαλύτερο παντελόνι-βερμούδα, μπαμπακερά εννοείται, θα είσαι άρχοντας.

Τώρα για ποιότητα/τιμή δεν έχω κάτι να σου προτείνω, το site του φίλου από πάνω τα έχει 3,30, είναι υπερβολικά φτηνά που με κάνουν να αμφισβητώ την ποιότητά τους. Δε λέει καν τη σύστασή τους στο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bill999r είπε

Εγώ ψωνίζω από εδώ. Οικονομικά, ανθεκτικά και ελληνικά.

https://www.jokers.gr/

+1 για τα jokers εχω αγοράσει και εγω κατα καιρούς.
Είναι πολυ καλά για την τιμή τους και για την ποιότητα τους.
Επίσης εχω παρει και αυτα βγηκαν πολυ καλα και ωραίο επισης ύφασμα στην αίσθηση τους. Αυτα νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι ειναι Τουρκικα.
https://www.jokers.gr/product/namaldi-σλιπ-3τμχ/
Βεβαία εχω χρόνια να πάρω, δεν ξερω αν ειναι η ίδια ποιότητα (για τα jokers) με αυτα που ειχα πάρει τοτε.🤷‍♂️

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tasoe said:

Καταρχάς να προτείνω σλιπάκια. Και καταρχήν τα προτείνω, κανένας δε φοράει μποξεράκια πλέον.

αχαχαχαχ.

εγω προτεινω αυτο.εμαθα οτι το φορανε ολοι πλεον και ειναι της μοδας

1695050561_0340_0340.jpg

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

αχαχαχαχ.

εγω προτεινω αυτο.εμαθα οτι το φορανε ολοι πλεον και ειναι της μοδας

1695050561_0340_0340.jpg

Εδω εισαι. Κανει και για τεντα παραλίας.

43646116_2790017037805674_3313720526182023168_n.jpg

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, και εσένα Πουλίνε για το θέμα που ανέβασες με την ορειβασία. Η αλήθεια είναι ότι τα σλιπάκια δεν με βοηθάνε, γιατί όσες φορές τα φόρεσα δεν ένιωθα άνετα και γινόταν πιο εύκολα τριβή στα μπούτια. Συνήθως αγοράζω μποξεράκια από το Decathlon, αλλά και αυτά νομίζω ότι δεν με ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Γι’ αυτό έψαχνα κάτι καινούριο. Είδα στο Temu κάποια μποξεράκια που φαίνονται ενδιαφέροντα, με βάση αυτά που λένε στις προδιαγραφές. Λέτε να αξίζουν; Έχει αγοράσει κανείς; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες πριν παραγγείλω, εάν αξίζει.

Α και joker ειχα παρει  αλλα δεν μου ταιριαξαν καθολου 

Επεξ/σία από NIcoLass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, NIcoLass είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, και εσένα Πουλίνε για το θέμα που ανέβασες με την ορειβασία. Η αλήθεια είναι ότι τα σλιπάκια δεν με βοηθάνε, γιατί όσες φορές τα φόρεσα δεν ένιωθα άνετα και γινόταν πιο εύκολα τριβή στα μπούτια. Συνήθως αγοράζω μποξεράκια από το Decathlon, αλλά και αυτά νομίζω ότι δεν με ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Γι’ αυτό έψαχνα κάτι καινούριο. Είδα στο Temu κάποια μποξεράκια που φαίνονται ενδιαφέροντα, με βάση αυτά που λένε στις προδιαγραφές. Λέτε να αξίζουν; Έχει αγοράσει κανείς; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες πριν παραγγείλω, εάν αξίζει.

Α και joker ειχα παρει  αλλα δεν μου ταιριαξαν καθολου 

Για το θεμα της τριβής δοκίμασε να αγοράσεις κάποια κρέμα. Έχει ειδικές κρέμες για την τριβή του δέρματος.
Ενδεικτικά:
https://intermed.com.gr/products/eva-intima-string-dermonutritive-cream

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, NIcoLass είπε

Τι κρέμες χρησιμοποίησες; Συγκάματος; 

Υπάρχουν κι επιθέματα μηρών. 

https://www.coolbe.com/el/products/680355ce0378cc01861070c7?variant_id=680355ce0378cc43861070c9

Και τα ειδικά στικ που χρησιμοποιούν αθλητές, όπως αναφέρθηκε. 

Επεξ/σία από chvnce
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, NIcoLass said:
[…]

[…]

Προσωπικά, δεν θα έβαζα τίποτα πάνω μου από Temu. Πόσο μάλλον μποξεράκια και εσώρουχα…

https://www.thecooldown.com/green-business/shein-temu-european-secret-shopper-investigation/

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, bill999r είπε

Βάλε αλοιφή kenacomb για θεραπεία.

Για πρόληψη ταλκ.

ταλκ καλο ,τραβαει την υγρασια .

για αλοιφη παρε μια κεραλοιφη με βαλσαμοχορτο η' και ιδανικα και καλεντουλα μαζι.προστασια και επουλωση την ιδια στιγμη.

και η Body Glide που προτειναν στο λινκ κερι με διαφορα βοτανα ειναι.

στην αμερικη στα κρυα μερη,πολυ βορεια ,οταν ημουν εφηβος ,φιλοι μου φορουσαν μακρυα μποξερ βαμβακερα για το κρυο.αυτα επειδη πανε  λιγο πανω απο το γονατο ,δεν γυριζουν και ανμεσα στα μπουτια δεν τριβονται.θες κατι τετοιο μακρυ,οχι κοντο σαν το σλιπ.

τωρα για σλιπ φανταζομαι ο φιλος ενοουσε τα στυλ '80ς

οπως ενα κολυμβητικο μαγιο (αμφιβαλλω ομως εαν δεν τριβονται και αυτα)

οχι τα παλια ασπρα😂

οκ,το θεμα προσφερεται για πολλα πειραγματα

Επεξ/σία από mike15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...