Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα σλιπάκια τα μπούτια θα τρίβονται περισσότερο. Χρειάζεται κάτι να καλύπτει την περιοχή που τρίβεται και να μένει σταθερό.

εγω θα πρότεινα να δεις μποξεράκια που περιέχουν και μπαμπού, είναι πιο μαλακα και δροσερά και αναπνέουν καλύτερα από όσα είναι μόνο βαμβάκι. 
Δεν ξέρω όμως πού θα βρεις οικονομικά.

βαζω ένα λινκ ενδεικτικά από αυτά που γνωρίζω, κοστίζουν όμως 10-15 ευρώ το ένα, ανάλογα την έκπτωση που θα πετύχεις,  για όποιον ενδιαφέρεται. 

https://www.minerva.gr/en/sporties-bamboo-men-s-long-boxer-outer-elastic-waistband-2pcs-898833

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

αχαχαχαχ.

εγω προτεινω αυτο.εμαθα οτι το φορανε ολοι πλεον και ειναι της μοδας

1695050561_0340_0340.jpg

εγω προτεινω μεταχειρισμενα, συμφερουν και οικονομικως

• Haha 3
Δημοσ.
1 hour ago, fitsoulas2024 said:

εγω προτεινω μεταχειρισμενα, συμφερουν και οικονομικως

και παντα φορεμενα αναποδα.το μπρος πισω.

• Haha 3
Δημοσ.
9 hours ago, NIcoLass said:

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, και εσένα Πουλίνε για το θέμα που ανέβασες με την ορειβασία. Η αλήθεια είναι ότι τα σλιπάκια δεν με βοηθάνε, γιατί όσες φορές τα φόρεσα δεν ένιωθα άνετα και γινόταν πιο εύκολα τριβή στα μπούτια. Συνήθως αγοράζω μποξεράκια από το Decathlon, αλλά και αυτά νομίζω ότι δεν με ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Γι’ αυτό έψαχνα κάτι καινούριο. Είδα στο Temu κάποια μποξεράκια που φαίνονται ενδιαφέροντα, με βάση αυτά που λένε στις προδιαγραφές. Λέτε να αξίζουν; Έχει αγοράσει κανείς; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες πριν παραγγείλω, εάν αξίζει.

Α και joker ειχα παρει  αλλα δεν μου ταιριαξαν καθολου 

καποτε παιζει να ημουν 10 χρονων φοραγα σλιπακια. το καλοκαιρι αστα να πανε.υπεφερα.και απο τοτε εμαθα τα μποξερακια. απο το decathlon ειχα παρει ενα dryfit φαση (συνθετικο) για το βουνο. και αντιστοιχα ειχα παρει νομιζω και ενα odlo. το πρωτο απο το decathlon λιγο αποτυχια ενω το δευτερο πολυ καλο.αλλα ναι κανα 15-20 ευρω.τα συνθετικα δεν ειναι για καθε μερα.ειναι για βουνο κτλ και .

ξεχασε το το temu. ειχα παραγγειλει κατι καλτσες συγκεκριμενες απο κινα(ebay) και πηγαν για πεταμα. παιζει να ηταν φτιαγμενες απο απανθρακωμενο πτωμα ανθρωπου μαζι με περιττωματα γατας και χυμο καρπουζιου.

οπως εγραψα και στο αλλο θεμα πιο πολυ θεμα εχω στο τρεξιμο.εκει το μποξερακι δεν καθεται σταθερα οποτε και ειναι ευκολο να συγκαεις.οποτε εκει βαζω κολλητη βερμουδα απεξω.ετσι βρηκα την ηρεμια μου. γενικως αγορασε και παιξε.δοκιμασε κολλητα,μη κολλητα.δοκιμασε κοντα πιο μακρυα να δεις πιο σε καλυπτει.

9 hours ago, Petros Electron said:

Για το θεμα της τριβής δοκίμασε να αγοράσεις κάποια κρέμα. Έχει ειδικές κρέμες για την τριβή του δέρματος.
Ενδεικτικά:
https://intermed.com.gr/products/eva-intima-string-dermonutritive-cream

απλα να προσθεσω οτι καλο ειναι να προσπαθησουμε να βρουμε τροπο να μην συγκαουμε καν. οχι να μην βαλει κρεμα αλλα να βρει και το καταλληλο εσωρουχο ωστε να πετυχει τον καλυτερο συνδυασμο.

4 hours ago, animor said:

Με τα σλιπάκια τα μπούτια θα τρίβονται περισσότερο. Χρειάζεται κάτι να καλύπτει την περιοχή που τρίβεται και να μένει σταθερό.

η προταση κλειδι

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, naftis said:

τα Forward έχουν πολύ καλή διαρύθμιση για το άνετο παρκαρισμα των εργαλείων.

CN032b.jpg

αλλοι τα βαζουν σε θηκη εργαλειων αλλοι στο εσωρουχο.παραξενος κοσμος 😛

• Haha 5
Δημοσ.
Στις 10/8/2025 στις 8:50 ΜΜ, NIcoLass είπε

Ψάχνω να κάνω μια νέα αγορά σε μποξεράκια και θα ήθελα τις προτάσεις σας. Θέλω κάτι καλό και οικονομικό, αλλά και άνετο για καθημερινή χρήση. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο ιδρώτας , ειδικά τις ζεστές μέρες — και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποια λύση που να με καλύπτει απο ελλαδα τι εχετε να μου προτεινετε?

.Επίσης, βλέπω διάφορα site από εξωτερικό που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σαν τέλεια και ως καλη επιλογη . Έχει αγοράσει κανείς από κάποιο τέτοιο site; Είναι αξιόπιστα; Και βγήκαν καλά τα μποξεράκια στην πράξη;

Και κάτι άλλο: κάποιες φορές, επειδή ιδρώνω στα μπούτια όσο είμαι έξω και δημιουργούνται πληγές, ό,τι έχω βάλει δεν έχω βρει λύση από κρέμες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι που σας βοήθησε

Σας ευχαριστω πολυ

https://www.skroutz.gr/s/37386542/Uomo-714-Andrika-Mpoxerakia-Black-Blue-Grey-Navy-12Pack.html

• Like 1
Δημοσ.

ειναι γνωστο ειδικα στους γονεις που εχουν νεαρους ,μαθητες -ηλικια κυριως επειδη κανουν σκληρη χρηση και τα διαλυουν οτι τα uomo ειναι η μονη οικονομικη μαρκα που προτιμουν εδω και χρονια. δεν ξερω εαν ειναι ελληνικη μαρκα και ποιος την παραγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/08/2025 at 22:08, Nabuko said:

I'm going commando

ο ενας κρεμαει τα εργαλεια στο εσωρουχο του ο αλλος βαζει φουμο εκει κατω. τι αλλο θα δουμε εδω μεσα. λιγα λιγα τα βγαζετε

untitled-(26)_211414.jpg

On 13/08/2025 at 08:48, mike15 said:

ειναι γνωστο ειδικα στους γονεις που εχουν νεαρους ,μαθητες -ηλικια κυριως επειδη κανουν σκληρη χρηση και τα διαλυουν οτι τα uomo ειναι η μονη οικονομικη μαρκα που προτιμουν εδω και χρονια. δεν ξερω εαν ειναι ελληνικη μαρκα και ποιος την παραγει.

καποια στιγμη ειχα δει στην λαικη.δεν ξερω αν ηταν αντιγραφη ή οχι. τα ειχα για κινεζια.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

ο αλλος βαζει φουμο εκει κατω

Άλλο πράγμα σημαίνει η έκφραση αυτή και όχι αυτό που γράφεις 😄

go commando

Επεξ/σία από Nabuko
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, Nabuko said:

Άλλο πράγμα σημαίνει η έκφραση αυτή και όχι αυτό που γράφεις 😄

go commando

i ΚNow. για πλακα το ειπα.οπως και αυτο για τα εργαλεια πιο πανω :P

ελπιζω να μην πας commando Με φουστα 😛.χαχα

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2025 στις 12:31 ΠΜ, naftis είπε

πολύ καλά Ελληνικά.

Για χρόνια χρησιμοπποιώ τα forward και τα Mengear.

https://www.minerva.gr/el/andras/eswrouxa/1002-slip

τα Forward έχουν πολύ καλή διαρύθμιση για το άνετο παρκαρισμα των εργαλείων.

είδα τιμές για τα Uomo. κάτω από 2€ το κομμάτι.
Τι στην ευχή, second hand βαμβάκι είναι; Πως τα εμπιστεύεσθαι ρε παιδιά...

Πάντως σοβαρά τώρα, τα εργαλεία είναι φτιαγμένα από την φύση να κρέμονται, και να λειτουργούν σε θερμοκρασία < 37 Celsius.

Αν τα στριμώχνουμε και τα βάζουμε να λειτουργούν σε ασφυκτικό περιβάλλον, δυσκολεύουν τα πράματα....

Γιαυτό ανέφερα τα παραπάνω...

Προσοχή στα εργαλεία σας λοιπόν, να τα παρκάρετε άνετα.

Επεξ/σία από naftis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

i ΚNow. για πλακα το ειπα.οπως και αυτο για τα εργαλεια πιο πανω :P

ελπιζω να μην πας commando Με φουστα 😛.χαχα

Chandler Bing Lol GIF by TV Land Classic

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...