funbreaker Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 πμ Θέλω να πάω να βγάλω μια κάρτα σιμ στο όνομα της μάνας μου. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ;
jkoukos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Τα συνήθη. Φωτοτυπία ταυτότητας και πιθανόν ΑΦΜ και έναν λογαριασμό για ταυτοποίηση της διεύθυνσης.
ioannischr Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ εννοειται οτι θες εξουσιοδοτηση γιαυτη την ενεργεια απο την μανα 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ 11 hours ago, funbreaker said: Θέλω να πάω να βγάλω μια κάρτα σιμ στο όνομα της μάνας μου. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ; υπαρχει και η λυση να την εχεις στο ονομα σου ασχετα με το ποιος την κανει Use.ειδικα αν ειναι μεγαλης ηλικιας θα ειναι πιο ευκολο να κανεις εσυ οποιαδηποτε αλλαγη απο οτι αυτη
funbreaker Δημοσ. χθες στις 05:03 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 05:03 πμ 6 hours ago, poulinos said: υπαρχει και η λυση να την εχεις στο ονομα σου ασχετα με το ποιος την κανει Use.ειδικα αν ειναι μεγαλης ηλικιας θα ειναι πιο ευκολο να κανεις εσυ οποιαδηποτε αλλαγη απο οτι αυτη Την θέλω στο όνομά της για χρήση gov. 18 hours ago, jkoukos said: Τα συνήθη. Φωτοτυπία ταυτότητας και πιθανόν ΑΦΜ και έναν λογαριασμό για ταυτοποίηση της διεύθυνσης. Τα συνήθη είναι αυτά που γράφεις ή και άλλα συνήθη; ΑΦΜ αποδεικτικό ή μόνο τον αριθμό; 15 hours ago, ioannischr said: εννοειται οτι θες εξουσιοδοτηση γιαυτη την ενεργεια απο την μανα Και τί πρέπει να γράφει ακριβώς; Αυτό που φαντάζομαι ή κάτι πιο συγκεκριμένο;
poulinos Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ 5 hours ago, funbreaker said: Την θέλω στο όνομά της για χρήση gov. θελει υποχρεωτικα να ειναι στο ονομα της ή απλα θελει να ειναι αριθμος που δεν χρησιμοποιειται από άλλον? δεν το ξερω για αυτο το λεω.
lector Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, funbreaker είπε Την θέλω στο όνομά της για χρήση gov. 2 ώρες πριν, poulinos είπε θελει υποχρεωτικα να ειναι στο ονομα της ή απλα θελει να ειναι αριθμος που δεν χρησιμοποιειται από άλλον? δεν το ξερω για αυτο το λεω. Δεν κοιταει και δεν ενδιαφερεται το gov σε τι ονομα ειναι ο αριθμος. Εγω εχω βαλει το κινητο που χρησιμοποιει η μανα μου στο δικο μου ΑΦΜ λογω πακετου προσφορας για να βγαινει φθηνοτερα, και το λειτουργει στο gov με τα δικα της στοιχεια κανονικα. Επεξ/σία χθες στις 12:32 μμ από lector
jkoukos Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ Δημοσ. χθες στις 03:46 μμ 10 ώρες πριν, funbreaker είπε Τα συνήθη είναι αυτά που γράφεις ή και άλλα συνήθη; ΑΦΜ αποδεικτικό ή μόνο τον αριθμό; Δεν υπάρχουν άλλα, μόνον αυτά που ανέφερα. 10 ώρες πριν, funbreaker είπε Την θέλω στο όνομά της για χρήση gov. Μην κάνεις την πιστοποίηση μέσω του ΕΜΕΠ αν δεν έχει Internet Banking. Το έχω κάνει σε γονείς, πεθερικά και στα παιδιά και γνωρίζω ότι 100% δεν θα ολοκληρωθεί. Γίνεται σε 2 λεπτά σε οποιοδήποτε ΚΕΠ με παρουσία του κατόχου μαζί με το κινητό (έρχεται sms επιβεβαίωσης) ή με εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο. Εξουσιοδότηση την κάνεις εύκολα ηλεκτρονικά μπαίνοντας στην θυρίδα της μητέρας σου (αν είναι ενεργός χρήστης στην εφορία)
profile Δημοσ. χθες στις 04:16 μμ Δημοσ. χθες στις 04:16 μμ 3 ώρες πριν, lector είπε Δεν κοιταει και δεν ενδιαφερεται το gov σε τι ονομα ειναι ο αριθμος. Εγω εχω βαλει το κινητο που χρησιμοποιει η μανα μου στο δικο μου ΑΦΜ λογω πακετου προσφορας για να βγαινει φθηνοτερα, και το λειτουργει στο gov με τα δικα της στοιχεια κανονικα. Και εγώ έχω βάλει το κινητό μου στο όνομα της μάνας μου στον gov για την άυλη συνταγογράφηση και δουλεύει κανονικά. Ένας αριθμός δυο ονόματα για την άυλη. Έχω δυο αριθμούς στο όνομά μου. Ο πρώτος είναι σε ΕΜΕπ και άυλη δικά μου και άυλη της μάνας μου. Ο δεύτερος δεν είναι πουθενά, gov-ΕΜΕπ-τραπεζα κτλ. Λες ότι μπορώ να τον βάλω στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα της μάνας μου ή μιλάς μόνο για gov; Αυτό για να μην αλλάξω όνομα στην δεύτερη sim.
jkoukos Δημοσ. χθες στις 05:36 μμ Δημοσ. χθες στις 05:36 μμ To gov που συχνά αναφερόμαστε είναι κάτι γενικό. Έχει διάφορες εφαρμογές/υπηρεσίες (π.χ. ΗΔΙΚΑ) και κάθε μία μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε κινητό. Ωστόσο η κεντρική πύλη τoυ ΕΜΕπ δέχεται κινητό εφόσον είναι του ίδιου κατόχου και μάλιστα ζητά επιβεβαίωση (από πάροχο και τραπεζικό ίδρυμα) εκ των προτέρων, ειδάλλως δεν γίνεται πιστοποίηση και εγγραφή. Όταν υπάρχει πιστοποίηση κινητού μέσω του ΕΜΕπ, τότε αυτό το κινητό εμφανίζεται σε όλο το gov. 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 08:26 μμ Δημοσ. χθες στις 08:26 μμ 4 hours ago, jkoukos said: Δεν υπάρχουν άλλα, μόνον αυτά που ανέφερα. Μην κάνεις την πιστοποίηση μέσω του ΕΜΕΠ αν δεν έχει Internet Banking. Το έχω κάνει σε γονείς, πεθερικά και στα παιδιά και γνωρίζω ότι 100% δεν θα ολοκληρωθεί. Γίνεται σε 2 λεπτά σε οποιοδήποτε ΚΕΠ με παρουσία του κατόχου μαζί με το κινητό (έρχεται sms επιβεβαίωσης) ή με εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο. Εξουσιοδότηση την κάνεις εύκολα ηλεκτρονικά μπαίνοντας στην θυρίδα της μητέρας σου (αν είναι ενεργός χρήστης στην εφορία) αν και ειχα internet web banking αλλα δεν θυμαμαι να εδωσα στοιχεια για κατι τετοιο. γενικως οπου ζηταει πιστοποιηση παντα εκανα με taxisnet. την εχω κανει την πιστοποιήση απλα απο περιεργεια ρωταω. ουτε καν θυμαμαι ποτε το ειχα κανει βεβαια και τι μου ειχε ζητησει. οπως παρατηρησα και κατι αλλο. μου ειχε περασει στο εμεπ το κινητο μου και πιο κατω εγραφε επιπλεον κινητο για επικοινωνια.εκει μου ειχε το ιδιο.το εσβησα εκανα οριστικοποιηση και ολα οκ 8 hours ago, lector said: Δεν κοιταει και δεν ενδιαφερεται το gov σε τι ονομα ειναι ο αριθμος. Εγω εχω βαλει το κινητο που χρησιμοποιει η μανα μου στο δικο μου ΑΦΜ λογω πακετου προσφορας για να βγαινει φθηνοτερα, και το λειτουργει στο gov με τα δικα της στοιχεια κανονικα. σιγουρα ξερω οτι δεν μπορει να ειναι διπλοδηλωμενο δυστυχως.οποτε πολλοι αναγκαζονται να εχουν ενα νουμερο μονο και μονο για το gov. και να πληρωνουν ανανεωση καθε λιγο και λιγακι.
lector Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ 5 ώρες πριν, profile είπε Και εγώ έχω βάλει το κινητό μου στο όνομα της μάνας μου στον gov για την άυλη συνταγογράφηση και δουλεύει κανονικά. Ένας αριθμός δυο ονόματα για την άυλη. Έχω δυο αριθμούς στο όνομά μου. Ο πρώτος είναι σε ΕΜΕπ και άυλη δικά μου και άυλη της μάνας μου. Ο δεύτερος δεν είναι πουθενά, gov-ΕΜΕπ-τραπεζα κτλ. Λες ότι μπορώ να τον βάλω στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας στο όνομα της μάνας μου ή μιλάς μόνο για gov; Αυτό για να μην αλλάξω όνομα στην δεύτερη sim. Δε θυμαμαι τι εχω κανει στο εμεπ, αλλα θυμαμαι σιγουρα οτι πρωτον οι 2 αριθμοι ειναι εδω και πολλα χρονια στο δικο μου αφμ (η μητερα μου δεν εχει κανενα τηλεφωνο στο αφμ της), και επισης δεν εχει αντιμετωπισει ποτε κανενας μας καποιο προβλημα ταυτοποιησης. Οποτε δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. 1 ώρα πριν, poulinos είπε σιγουρα ξερω οτι δεν μπορει να ειναι διπλοδηλωμενο δυστυχως.οποτε πολλοι αναγκαζονται να εχουν ενα νουμερο μονο και μονο για το gov. και να πληρωνουν ανανεωση καθε λιγο και λιγακι. Τι εννοεις διπλοδηλωμενο; Ο καθε ενας μας εχει ενα ξεχωριστο αριθμο τηλεφωνου, τον οποιο χρησιμοποιει και στο ταξις, απλα και οι δυο αριθμοι ειναι υπο το δικο μου αφμ. Δε χρησιμοποιουμε τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου και οι δυο. 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ Δημοσ. χθες στις 09:43 μμ 3 minutes ago, lector said: Δε θυμαμαι τι εχω κανει στο εμεπ, αλλα θυμαμαι σιγουρα οτι πρωτον οι 2 αριθμοι ειναι εδω και πολλα χρονια στο δικο μου αφμ (η μητερα μου δεν εχει κανενα τηλεφωνο στο αφμ της), και επισης δεν εχει αντιμετωπισει ποτε κανενας μας καποιο προβλημα ταυτοποιησης. Οποτε δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. Τι εννοεις διπλοδηλωμενο; Ο καθε ενας μας εχει ενα ξεχωριστο αριθμο τηλεφωνου, τον οποιο χρησιμοποιει και στο ταξις, απλα και οι δυο αριθμοι ειναι υπο το δικο μου αφμ. Δε χρησιμοποιουμε τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου και οι δυο. άλλο εννοω. οτι δεν σε αφηνει να βαλεις πχ το 6993232323 σε δυο ατομα. απο την μια το κανουν για λοφους ασφαλειας απο την αλλη σε υποχρεωνουν να αγορασεις αριθμο για καποιο ηλικιωμενο ατομο και να βαζεις καρτα καθε 3-4 μηνες για να το εχει μονο και μονο για το εμεπ. Θα πρεπε να σε αφηνει να εχεις ενα νουμερο για παραπανω απο ενα ατομο ειδικα οταν ο κανονας ειναι τα παιδια να κανουν τις δουλειες των ηλικιωμενων
lector Δημοσ. χθες στις 09:48 μμ Δημοσ. χθες στις 09:48 μμ 2 λεπτά πριν, poulinos είπε άλλο εννοω. οτι δεν σε αφηνει να βαλεις πχ το 6993232323 σε δυο ατομα. απο την μια το κανουν για λοφους ασφαλειας απο την αλλη σε υποχρεωνουν να αγορασεις αριθμο για καποιο ηλικιωμενο ατομο και να βαζεις καρτα καθε 3-4 μηνες για να το εχει μονο και μονο για το εμεπ. Θα πρεπε να σε αφηνει να εχεις ενα νουμερο για παραπανω απο ενα ατομο ειδικα οταν ο κανονας ειναι τα παιδια να κανουν τις δουλειες των ηλικιωμενων Α οκ. Παρ'ολα αυτα δε μου φαινεται τοσο τραγικο, ολοι τελικα στις μερες μας εχουμε ενα κινητο τηλεφωνο, και οι ηλικιωμενοι. Και για λογους ασφαλειας αλλωστε ειναι χρησιμο. Παντως θα συμφωνησω οτι, ειδικα για ηλικιωμενα ατομα που δεν κανουν καμια χρηση κινητου τηλεφωνου, και δη μπορει να ειναι και καθηλωμενα στο σπιτι (ή νοσοκομειο ή γηροκομειο κλπ κλπ) θα επρεπε να υπαρχει καποια προβλεψη για πακετο κινητης χωρις κοστος, μιας που ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικο για τη γραφειοκρατια.
poulinos Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ 9 minutes ago, lector said: Παντως θα συμφωνησω οτι, ειδικα για ηλικιωμενα ατομα που δεν κανουν καμια χρηση κινητου τηλεφωνου, και δη μπορει να ειναι και καθηλωμενα στο σπιτι (ή νοσοκομειο ή γηροκομειο κλπ κλπ) θα επρεπε να υπαρχει καποια προβλεψη για πακετο κινητης χωρις κοστος, μιας που ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικο για τη γραφειοκρατια. ακριβως αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα