Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Υποθέτω αστειεύεσαι. Αυτοί που κυβερνήσαν για δεκαετίες ασέλγησαν εναντίον των περισσοτέρων Ελλήνων. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και μαφιόζικες πρακτικές για να χρεοκοπήσει ένα Κράτος. Κανένας απο όλους εσάς που γράφετε σαν να μη συμβαίνει τίποτα δεν έχει καταλάβει ότι η Χώρα μας χρεοκόπησε. Λήσταρχοι πολιτικοί με τις παρέες των αυλικών έκλεβαν ασταμάτητα. Αυτά που γράφεις έγιναν για να μην κλέισουν οι τράπεζες. Όχι για τους λόγους τις χρεοκοπίας που έφερε και τους επενδυτές/μετόχους που έθεσαν τους όρους που έγραψες και χρέωναν τα παντα στους καταθέτες. Όλα συνδέονται με ένα μικρό σύνολο ανθρώπων που κατέστρεψαν την Χώρα. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που έγινε δεν θα φύγει μαγικά. Όπως γράφω και σε άλλο κείμενο θα χρωστάνε τα αγέννητα παιδιά των αγέννητων και γεννημένων παιδιών μας επειδή ψηφίζατε μαφιόζους για κάνα ρουσφετάκι ή για βόλεμα ή για εργολαβίες, οπεκεπεδες κ.ο.κ Γενικά μία άχρηστη μάζα που κοιτούσε μόνο το ατομικό συμφέρον και δεν κατάλαβε το αυτονόητο. Χωρίς την ικανοποίηση του συλλογικού συμφέροντος δεν υπάρχει ατομικό είτε μεσοπρόθεσμα όπως και μακροπρόθεσμα.

Δεν εχω γραψει πουθενα οτι τους δικαιολογω ολους αυτους, εγω θα ημουν ο πρωτος που θα τους εστελνε στην κρεμαλα αν μπορουσα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα μια απλή αίτηση ηλεκτρονικά από e-banking για βεβαίωση τήρησης λογαριασμού, η οποία είναι μια σελίδα με λίγες λέξεις που βγάνει ηλεκτρονικά σε 3 λεπτά, και χρεώνουν 5 ευρώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zynto είπε

Έκανα μια απλή αίτηση ηλεκτρονικά από e-banking για βεβαίωση τήρησης λογαριασμού, η οποία είναι μια σελίδα με λίγες λέξεις που βγάνει ηλεκτρονικά σε 3 λεπτά, και χρεώνουν 5 ευρώ

μολις το έκανα απο mobile app της €bank και δεν χρέωσε τίποτα.Ηρθε άμεσα στο email μου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

μολις το έκανα απο mobile app της €bank και δεν χρέωσε τίποτα.Ηρθε άμεσα στο email μου.

H Alpha χρεώνει 5 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πράγμα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα ανάληψη με κάρτα Πειραιώς από μηχάνημα Εθνικής και Eurobank, με ανέπαφη χρήση της κάρτας και τα 2 ΑΤΜ έβγαλαν άκυρη συναλλαγή (!). Αντίθετα όταν έβαλα την κάρτα μέσα στο ΑΤΜ, ολοκληρωθηκε κανονικά στην εθνικη η συναλλαγή (χωρίς χρέωση).

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Δοκίμασα ανάληψη με κάρτα Πειραιώς από μηχάνημα Εθνικής και Eurobank, με ανέπαφη χρήση της κάρτας και τα 2 ΑΤΜ έβγαλαν άκυρη συναλλαγή (!). Αντίθετα όταν έβαλα την κάρτα μέσα στο ΑΤΜ, ολοκληρωθηκε κανονικά στην εθνικη η συναλλαγή (χωρίς χρέωση).

Εθνική αντιμετώπισα και εγώ χθες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάρτες Άλφα και Πειραιώς. Πιθανόν δουλεύει σωστά μόνο με εισαγωγή το μηχάνημα.

Έχει δοκιμάσει κανείς σε ΑΤΜ Eurobank με χρεωστική άλλης τράπεζας ανάληψη να δει εάν χρεώνει ακόμη; Γιατί στο τιμολόγιο της η Eurobank ακόμη (12-Αυγ-2025) αναφέρει τις χρεώσεις κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Λογικά σε έκανε fallback λόγω διαφορετικού transaction processor και σε ανάγκασε να βάλεις την κάρτα για να ενεργοποιηθεί το πλήρες EMV προφίλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...