stam28 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους, εδώ και ενα μήνα έχω το s25 ultra σε titanium black. Η ερώτηση μου ειναι, έχει παρατηρησει κάνεις στο ίδιο χρώμα ελαφριά σημάδια απο χρήση θηκης; Έχω την αυθεντική σιλικόνης της Samsung και μια clear case Spigen. Το κινητό προφανώς το προσέχω σαν μπιμπελο καθότι είμαι ψείρας. Αν ανέβαζα φωτο κάποιοι θα με έλεγαν υπερβολικο κάποιοι θα με καταλάβαιναν Έχοντας αλλάξει περίπου 10 iphone απο 6s και μετά ποτέ κανένα δεν είχε εμφανίσει σημαδι απο θηκη. Ειλικρινά το λατρεύω το Ultra αλλά σπαζομαι απο κάτι τέτοια πράγματα. Το πήγα στην Samsung και δυστυχώς λόγω φωτισμού δεν φαίνονταν εκείνη τη στιγμή. Σημασία έχει οτι τα παρατηρώ εγω. Όχι οτι ενοχλούν η φαίνονται εύκολα αλλα όταν αγοράζεις και πουλάς κινητα συνέχεια θέλεις να ειναι στην πένα. Ευχαριστώ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από stam28
Therempant Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Από περιέργεια ποια θήκη από τις δυο φοράς συνήθως? Έχεις λινκ/φώτο?
stam28 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 18 minutes ago, Therempant said: Από περιέργεια ποια θήκη από τις δυο φοράς συνήθως? Έχεις λινκ/φώτο?
Therempant Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν νομίζω πως είναι λογικό, αλλά αν δεν φαίνονται και καν δεν νομίζω πως είναι θέμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα