Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολους, εδώ και ενα μήνα έχω το s25 ultra σε titanium black. Η ερώτηση μου ειναι, έχει παρατηρησει κάνεις στο ίδιο χρώμα ελαφριά σημάδια απο χρήση θηκης; Έχω την αυθεντική σιλικόνης της Samsung και μια clear case Spigen. Το κινητό προφανώς το προσέχω σαν μπιμπελο καθότι είμαι ψείρας. 

Αν ανέβαζα φωτο κάποιοι θα με έλεγαν υπερβολικο κάποιοι θα με καταλάβαιναν

Έχοντας αλλάξει περίπου 10 iphone απο 6s και μετά ποτέ κανένα δεν είχε εμφανίσει σημαδι απο θηκη. Ειλικρινά το λατρεύω το Ultra αλλά σπαζομαι απο κάτι τέτοια πράγματα.

Το πήγα στην Samsung και δυστυχώς λόγω φωτισμού δεν φαίνονταν εκείνη τη στιγμή. Σημασία έχει οτι τα παρατηρώ εγω. Όχι οτι ενοχλούν η φαίνονται εύκολα αλλα όταν αγοράζεις και πουλάς κινητα συνέχεια θέλεις να ειναι στην πένα. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από stam28
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε S25 Ultra πολύ ελαφριά σημάδια απο Θήκη
Δημοσ.
18 minutes ago, Therempant said:

Από περιέργεια ποια θήκη από τις δυο φοράς συνήθως? Έχεις λινκ/φώτο? 

Screenshot_20250811_235916_Skroutz.jpg

Screenshot_20250811_235944_Skroutz.jpg

Screenshot_20250812_000046_Skroutz.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι και εγώ  ψείρας σε υπερβολικό βαθμό γενικά στα πράματα μού, έχω 3 smartphone αυτή την στιγμή, ένα 7 χρόνων ένα 3 χρόνων και ένα ολοκαίνουριο,  το κάθε ένα έχει την χρήση του στη καθημερινότητα μου, χρησιμοποιώ full face θηκες που προστατεύουν και την κάμερα, και δεν έχουν ούτε γρατζουνιά κανενα, αυτές η θήκες πιο πάνω στις φωτογραφίες εξέχει η κάμερα, αλλά από την στιγμή που βρήκες μικρό σημαδάκια ανεπαίσθητα μεν,  και τα αντιλαμβάνεσαι, αλλαξε θηκη.

Επεξ/σία από woox-2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ποιο κατάστημα το πήγες;

Εφόσον μιλαμε για την γνήσια θήκη samsung εγω προσωπικά θα σου έλεγα να μην το αφήσεις έτσι. Υποτίθεται τις πληρώνεις παραπάνω για αυτόν τον σκοπό και ειναι σχεδιασμένες ακριβώς για το μοντέλο αυτό.

Δημοσ.

Δεν έχει να κανει με τις θήκες ειναι να κανει με το υλικό τιτάνιο και βαφή που χρησιμοποιούν,ειναι γνωστό θέμα και στο 24 ultra και το 25 ultra εχει να κανει με τους πόρους όταν ζεσταίνεται το κινητό,αν αρχίσεις και τρίβεις με το δάχτυλο σου το σασί θα δεις οτι αυτά μεγαλώνουν και βγαίνουν και άλλα μην αγχώνεσαι 

Δημοσ.
53 minutes ago, κουξκουκ said:

Δεν έχει να κανει με τις θήκες ειναι να κανει με το υλικό τιτάνιο και βαφή που χρησιμοποιούν,ειναι γνωστό θέμα και στο 24 ultra και το 25 ultra εχει να κανει με τους πόρους όταν ζεσταίνεται το κινητό,αν αρχίσεις και τρίβεις με το δάχτυλο σου το σασί θα δεις οτι αυτά μεγαλώνουν και βγαίνουν και άλλα μην αγχώνεσαι 

Δεν αγχώνομαι ρε συ, δεν φαίνονται καν αλλα αν βάλω για πούλημα την συσκευή θα μου πει ο άλλος οτι το ειχα χωρίς θηκη.. 

1 hour ago, Xristaras12 said:

Σε ποιο κατάστημα το πήγες;

Εφόσον μιλαμε για την γνήσια θήκη samsung εγω προσωπικά θα σου έλεγα να μην το αφήσεις έτσι. Υποτίθεται τις πληρώνεις παραπάνω για αυτόν τον σκοπό και ειναι σχεδιασμένες ακριβώς για το μοντέλο αυτό.

Εδώ στην Πάτρα το πήγα φίλε μου.

Το απλό s25 που ειχα σε silver δεν εμφανισε κανένα σημάδι παντως. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το χρώμα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stam28 είπε

Δεν αγχώνομαι ρε συ, δεν φαίνονται καν αλλα αν βάλω για πούλημα την συσκευή θα μου πει ο άλλος οτι το ειχα χωρίς θηκη.. 

Εδώ στην Πάτρα το πήγα φίλε μου.

Προσωπικά θα σου έλεγα να το πας να το δειξεις και να το δουν και αυτοί ξανά, και να σου δώσουν επίσημη απάντηση απο τη samsung hellas για το συγκεκριμένο. Στο λέω κυρίως για θέμα εγγύησης, εαν πες σου εμφανίσει η συσκευή κάτι και το θεωρήσουν δική σου υπαιτιότα απο τα σημάδια της συσκευής.

Παρατραβηγμένο σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Σημάδια από θήκη δεν μπορούν να υπάρξουν. Πόσο μάλλον από "καλές" θήκες, τις οποίες έχεις. 

Που είναι τα σημάδια, περιμετρικά η στη πλάτη; 

• Sad 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/8/2025 στις 3:11 ΠΜ, redhotstef είπε

Σημάδια από θήκη δεν μπορούν να υπάρξουν. Πόσο μάλλον από "καλές" θήκες, τις οποίες έχεις. 

Που είναι τα σημάδια, περιμετρικά η στη πλατη;

Εγω εχω μια τις uag με 75€ και  γύρω το frame που ειναι απο τιτάνιο στις γωνίες εχει κανει μαύρα στίγματα ίσα που φαίνονται αλλα εγω τα βλεπω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...