Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, angel_yoga said:

Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. 

Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου.

ωραια σε ενοχλει. Σεβαστη η αποψη σου. Εστω οτι η γειτονισσα τα εξαφανισει ολα μεχρι να φυγεις. Τι θα κανεις εσυ τους υπολοιπους...11 μηνες; Θα στησεις καραουλι ή θα βαλεις καμερες και μεγαφωνα να της φωναζεις

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Nα της καλυψεις την στείρωση όταν τα γατάκια φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.

Στην τελική ζήτα δανεικά από την μάνα σου.

Απο πού κι ως πού; Δικά μου είναι τα γατια;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, angel_yoga είπε

Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. 

Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου.

τι να σου πουμε για αυτο?  

Δημοσ.

Το κύριο κακό που βλέπω με την γειτόνισα είναι ότι δεν στείρωσε την γάτα και έκανε μωρά. Όποιος φροντίζει γάτες πρέπει και να τις στειρώνει για να μην πολλαπλασιάζονται ραγδαία αλλά και για την δική τους ευζωία πρώτα απόλα. Εκτός αν δεν πρόλαβε να κάνει στην συγκεκριμένη.

Για το ότι μπαίνει στην αυλή σας απότι κατάλαβα, τι άλλο να κάνεις εκτός από το να κλειδώνεις και να της πεις να μην μπαίνει? Αλλά άμα έχει το ελεύθερο από την μάνα σου τότε το δικαιούται.

Υ.γ. Κάτι σχόλια του στυλ "εγώ δεν είμαι σκατόψυχος α λ λ ά" που γκρινιάζουν για μυρωδιές όπως το κάτουρο είναι αστεία γιατί φαίνεται ότι δεν έχουν ιδέα από γάτες και τους αποδίδουν άσχετα πράγματα

• Thanks 1
Δημοσ.

Η μάνα μου δεν μένει εκεί. 

Δεν έδωσε ποτε το ελεύθερο στη γειτονισσα να μπαίνει. Ουτε κα την θέλει μες τα πόδια μας. 

Μονο για τα γατια της είπε οτι κανει αγώνα να τα φροντίζει και της συμπαραστέκεται. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...