vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:49 μμ 2 minutes ago, angel_yoga said: Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου. ωραια σε ενοχλει. Σεβαστη η αποψη σου. Εστω οτι η γειτονισσα τα εξαφανισει ολα μεχρι να φυγεις. Τι θα κανεις εσυ τους υπολοιπους...11 μηνες; Θα στησεις καραουλι ή θα βαλεις καμερες και μεγαφωνα να της φωναζεις 1
angel_yoga Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ 20 λεπτά πριν, christakos07 είπε Nα της καλυψεις την στείρωση όταν τα γατάκια φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Στην τελική ζήτα δανεικά από την μάνα σου. Απο πού κι ως πού; Δικά μου είναι τα γατια;
christakos07 Δημοσ. Τρίτη στις 03:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:58 μμ 7 minutes ago, angel_yoga said: Απο πού κι ως πού; Δικά μου είναι τα γατια; Ούτε δικά της. Οπότε; 1
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:13 μμ 26 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου. τι να σου πουμε για αυτο?
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 04:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:20 μμ Το κύριο κακό που βλέπω με την γειτόνισα είναι ότι δεν στείρωσε την γάτα και έκανε μωρά. Όποιος φροντίζει γάτες πρέπει και να τις στειρώνει για να μην πολλαπλασιάζονται ραγδαία αλλά και για την δική τους ευζωία πρώτα απόλα. Εκτός αν δεν πρόλαβε να κάνει στην συγκεκριμένη. Για το ότι μπαίνει στην αυλή σας απότι κατάλαβα, τι άλλο να κάνεις εκτός από το να κλειδώνεις και να της πεις να μην μπαίνει? Αλλά άμα έχει το ελεύθερο από την μάνα σου τότε το δικαιούται. Υ.γ. Κάτι σχόλια του στυλ "εγώ δεν είμαι σκατόψυχος α λ λ ά" που γκρινιάζουν για μυρωδιές όπως το κάτουρο είναι αστεία γιατί φαίνεται ότι δεν έχουν ιδέα από γάτες και τους αποδίδουν άσχετα πράγματα 1
angel_yoga Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Η μάνα μου δεν μένει εκεί. Δεν έδωσε ποτε το ελεύθερο στη γειτονισσα να μπαίνει. Ουτε κα την θέλει μες τα πόδια μας. Μονο για τα γατια της είπε οτι κανει αγώνα να τα φροντίζει και της συμπαραστέκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις