Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Σόρρυ δεν είναι το ίδιο μια λαϊκή 500 μέτρων που εξυπηρετεί συγκεκριμένο κόσμο σε συγκεκριμένη περιοχή με τον να κολλάει ο Κηφισός ένα 8ωρο γιατί έχει αγώνα.

.

400 μέτρα είναι και η Ξενοκράτους που γίνεται η λαϊκή κάθε Παρασκευή αλλά το ντόμινο φτάνει μέχρι ευαγγελισμό. Οι λαϊκές είναι 8 10 ώρες το πρωί ανάλογα με τη γειτονια αλλά η ταλαιπωρία ξεκινάει από την προηγουμενη. Αυτό ισχύει για όλες τις λαϊκές του κέντρου που κάθε μέρα έχει και από μια 

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μην τσακώνεστε, ταλαιπωρία για την γειτονιά είναι και το γήπεδο και η λαϊκή. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τίποτα από τα δύο κοντά μου, αν και κατά καιρούς είμαι πελάτης και των δύο. 

Δημοσ.
1 hour ago, Morosana said:

400 μέτρα είναι και η Ξενοκράτους που γίνεται η λαϊκή κάθε Παρασκευή αλλά το ντόμινο φτάνει μέχρι ευαγγελισμό. Οι λαϊκές είναι 8 10 ώρες το πρωί ανάλογα με τη γειτονια αλλά η ταλαιπωρία ξεκινάει από την προηγουμενη. Αυτό ισχύει για όλες τις λαϊκές του κέντρου που κάθε μέρα έχει και από μια 

λαικη καλλιθεας.ολα τα λεφτα.που σε κανονικη μερα δεν βρισκεις parking.

και πλεον ειναι και περισσοτερες ωρες.να μενεις εκει και να μην μπορεις να μπεις και να βγεις απο το σπιτι σου.να πρεπει να αφησεις το αμαξι εξω απο προηγουμενη μερα...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

λαικη καλλιθεας.ολα τα λεφτα.που σε κανονικη μερα δεν βρισκεις parking.

και πλεον ειναι και περισσοτερες ωρες.να μενεις εκει και να μην μπορεις να μπεις και να βγεις απο το σπιτι σου.να πρεπει να αφησεις το αμαξι εξω απο προηγουμενη μερα...

Και στη Ξενοκράτους πρέπει να πας από την προηγούμενη και συνήθως θα παρκάρεις κάπου πολύ μακριά προς μονή Πετράκη και θα φας και κλήση την επόμενη γιατι ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος είσαι εκτός των 3 δρόμων που επιτρέπεται. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spid_x είπε

Ειναι στα trending topics το θεμα και λεω ακομη δεν παρακαρε αυτος

Πέρασε η ομάδα του και ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι που θα έχει γυρίσει ο περισσότερος κόσμος και θα δυσκολέψει το πάρκινγκ   🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Morosana said:

Προφανώς αν είσαι με την φερράρι σου κολλημένος στην κίνηση στο Κολωνάκι θα σου φταίνε οι πλεμπαίοι που πανε στην λαική.
Από την άλλη σου φαίνεται λογικό να είναι κολλημένος από άκρη σε άκρη ο Κηφισός για να κονομήσει ο Μελισανίδης και ο Μαρινάκης.

Η "ταλαιπωρία" ξεκινάει από την προηγούμενη για τους κάτοικους των 400 μέτρων που λες, που σίγουρα δεν είναι χιλιάδες άνθρωποι και μάλλον ψωνίζουν στην λαϊκή και σίγουρα δεν κλείνουν ένα σωρό κεντρικοί δρόμοι κατ' επέκταση.

4 hours ago, DrLo said:

Δεν έχεις ιδέα για ποιό πράγμα μιλάς και πολύ περισσότερο σε ποιόν μιλάς.

Διαβάζω αυτά που γράφεις, αν θες να φαίνεσαι κάτι άλλο γράψε κάτι άλλο.

4 hours ago, DrLo said:

1. παίζει να είμαι ο μονος μεσα στο insomnia που δεν έχει αγοράσει και παραλάβει ποτέ τίποτα σε θυρίδα (αν και δεν έχω τίποτα εναντίον της πρακτικής, έχω πχ χρησιμοποιήσει για να στείλω πράγματα που έχω χαρίσει μεσα από φόρουμ, μια χαρά με βόλεψε)

Καταλαβαίνεις οτι αυτοαναιρείσαι.
Παρουσιάζεις τον εαυτο σου σαν ότι είσαι ταχα μου ενάντια στις θυρίδες αλλά εν τέλει μια χαρά τις χρησιμοποιείς.

4 hours ago, DrLo said:

2. πήγαινε και εσύ σε οργανομένες "λαικές"  σε άλλα μέρη της ευρώπης, που δεν κλείνουν μια ολόκληρη περιοχή και ξαναέλα.

πώς φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει ούτε απέξω από λαϊκή αγορά στην Ελλάδα ποσω δεν μάλλον απο αγορά του εξωτερικού.

Οι αγορές, τα παζάρια πες το όπως θες είναι ένα μέρος που οι άνθρωποι ενώνονται και κοινωνικοποιούνται στα πλαίσια της εκάστοτε κουλτούρας. Added bonus οτι φρέσκα φρούτα και λαχανικά 

4 hours ago, DrLo said:

btw:

ΝΑΙ, η ανθρώπινη φύση, ΜΟΝΗ της είναι πρωτογονισμός. Από εκεί και περα χτίζει ο πολιτισμός και η εξέλιξη. Και η νεάντερταλ  "ανθρώπινη φύση" ήταν.

btw ζουμε στον 21ο αιώνα και το γεγονός οτι έχουμε φτάσει τόσες χιλιάδες χρόνια και διατηρείται αυτή η τακτική σε όλη την γή κάτι λέει. Σορρυ κιόλας αλλά χάνεις βασικές αρχές της εξέλιξης. Η φύση των νεατερνταλ δεν ήταν να ανταλλάσσουν αγαθά. Αντίθετα η φύση μας που την θεωρείς πρωτόγονη είναι να επικοινωνούμε και μεταξύ άλλον να τρωμε μια φρέσκια ντοματούλα απο την Κρήτη και οχι από την Πολωνία. Το να περιμένεις το temu στην θυρίδα ή τα ψώνια απο το efood δεν είναι πρόοδος ανεξάρτητα με το ποιος είσαι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Προφανώς αν είσαι με την φερράρι σου κολλημένος στην κίνηση στο Κολωνάκι θα σου φταίνε οι πλεμπαίοι που πανε στην λαική.
Από την άλλη σου φαίνεται λογικό να είναι κολλημένος από άκρη σε άκρη ο Κηφισός για να κονομήσει ο Μελισανίδης και ο Μαρινάκης.

Η "ταλαιπωρία" ξεκινάει από την προηγούμενη για τους κάτοικους των 400 μέτρων που λες, που σίγουρα δεν είναι χιλιάδες άνθρωποι και μάλλον ψωνίζουν στην λαϊκή και σίγουρα δεν κλείνουν ένα σωρό κεντρικοί δρόμοι κατ' επέκταση.

400 μέτρα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας γεμάτο πολυκατοικίες που εκτός από μόνιμους στην ίδια ακτίνα έχει  3πλασιους εργαζόμενους και 50πλασιους που έρχονται για ψώνια  διασκέδαση, γιατρούς δικηγόρους . Βάλε προσωπικό ασθενείς επισκέπτες για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ελλάδας, βάλε το ίδιο για το Νίμιτς, τα.σχολικα της Μαρασλείου τους επισκέπτες το St George, το παπαδαριο της Πετράκη, τα διπλωματικά. Όλη αυτή η Βαβέλ είναι συγκεντρωμένη σε 6 δρόμους από τον οποίο στον ένα απαγορεύεται η στάθμευση οπότε το να καταργείς ακόμα ένα όντως έχει επίδραση σε χιλιάδες κόσμου και όχι μόνο σε κόσμο που ιδεολογικά έχεις πρόβλημα για το βεντιλατερ τους.

Δημοσ.
1 hour ago, Morosana said:

400 μέτρα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας γεμάτο πολυκατοικίες που εκτός από μόνιμους στην ίδια ακτίνα έχει  3πλασιους εργαζόμενους και 50πλασιους που έρχονται για ψώνια  διασκέδαση, γιατρούς δικηγόρους . Βάλε προσωπικό ασθενείς επισκέπτες για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ελλάδας, βάλε το ίδιο για το Νίμιτς, τα.σχολικα της Μαρασλείου τους επισκέπτες το St George, το παπαδαριο της Πετράκη, τα διπλωματικά. Όλη αυτή η Βαβέλ είναι συγκεντρωμένη σε 6 δρόμους από τον οποίο στον ένα απαγορεύεται η στάθμευση οπότε το να καταργείς ακόμα ένα όντως έχει επίδραση σε χιλιάδες κόσμου και όχι μόνο σε κόσμο που ιδεολογικά έχεις πρόβλημα για το βεντιλατερ τους.

κανένα πρόβλημα με το βεντιλατερ σου, τρελαίνομαι για Ferrari, με τον οδηγό από πίσω από το τιμόνι συνήθως έχω θέμα που νομίζει οτι ένα μάτσο σίδερα με σήμα την φοράδα τον κάνουν κάποιον.

Αφού λοιπόν τα γνωρίζεις όλα αυτά, την μια φορά την εβδομάδα που έχει λαϊκή αγορά στη Ξενοκράτους πάρε μετρό και εξυπηρετήσου σε έναν από τους τρεις σταθμούς πλησίον, όπως κάνει όλος ο κόσμος.

Και να σου θυμίσω λαϊκή αγορά δεν έχει ΜΟΝΟ στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ελλάδας. Έχει και σε άλλες πόλεις, Αιγάλεω, Περιστέρι, Γέρακα, Άνοιξη, Μεταμόρφωση, Πετράλωνα, Φάληρο, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Πειραιάς, Παγκράτι, πολλές φορές και δυο φορές την εβδομάδα, που δεν σε έχουν ενοχλήσει ποτέ στην κίνηση την πλειονότητα του κόσμου. Αντίθετα όταν παίζει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ο Κηφισός είναι απροσπέλαστος και όταν παίζει ο Παναθηναικος, η Κηφισίας και η Αττική Οδός το ίδιο. Εν τέλει επηρεάζουν όλες τις πόλεις που ανέφερα και ακόμα παραπέρα. Και μιλάμε και για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καταλαβαίνω τον καημό σου που δεν μπορείς να οδηγήσεις το Ferrari σου κάθε Παρασκευή στο Κολωνάκι, αλλά νομίζω μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tzotzo είπε

Καταλαβαίνεις οτι αυτοαναιρείσαι.
Παρουσιάζεις τον εαυτο σου σαν ότι είσαι ταχα μου ενάντια στις θυρίδες αλλά εν τέλει μια χαρά τις χρησιμοποιείς.

Ξαναδιάβασε, όσο μπορείς, τι έγραψα.

Δείξε μου που είπα ότι είμαι ενάντια στις θυρίδες. Απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω. Ισα ίσα είπα ότι με έχουν βολέψει σε περιπτώσεις πχ που χρειάστηκε να στείλω πράγματα.

Κάποτε είχα προτείνει να γίνεται test IQ όταν εγγράφεσαι στο Insomnia και να φαινόταν στο προφίλ σου ώστε να ξέρει ο άλλος αν αξίζει να απαντά σε κάποιον άλλο.

3 ώρες πριν, tzotzo είπε

btw ζουμε στον 21ο αιώνα και το γεγονός οτι έχουμε φτάσει τόσες χιλιάδες χρόνια και διατηρείται αυτή η τακτική σε όλη την γή κάτι λέει. Σορρυ κιόλας αλλά χάνεις βασικές αρχές της εξέλιξης. Η φύση των νεατερνταλ δεν ήταν να ανταλλάσσουν αγαθά. Αντίθετα η φύση μας που την θεωρείς πρωτόγονη είναι να επικοινωνούμε και μεταξύ άλλον να τρωμε μια φρέσκια ντοματούλα απο την Κρήτη και οχι από την Πολωνία. Το να περιμένεις το temu στην θυρίδα ή τα ψώνια απο το efood δεν είναι πρόοδος ανεξάρτητα με το ποιος είσαι.

Είναι προφανές ότι έχεις δυσκολία στη κατανόηση του λόγου.

Αυτό που είπα, αν μπορείς να το καταλάβεις, είναι ότι και ο πρωτογονισμός, ανθρωπινη φύση είναι. Δεν είναι ούτε Alien ούτε κάποιο άλλο είδος. Και οι άγριοι στα Σεντινελ νησιά στην Ινδία, άνθρωποι είναι και η συμπεριφορά ΄και ο τρόπος λειτουργίας τους είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Το ζητούμενο είναι να πας όσο πιο πέρα από αυτό.

Αυτά για τα temu και efood (btw ούτε efood περιέργως έχω παραγγείλει ποτέ) είναι χαζομάρες που κάπως κατάφερες να μπλέξεις στο μυαλό σου με αυτό που συζηταμε χωρίς να έχουν σε τίποτα να κάνουν με το Point μου. Δεν είπα ποτέ ότι η εναλλακτική των λαικών αγορών είναι το temu, οι θυρίδες κλπ. Είπα ότι είναι οι σωστά οργανομένες αγορές και όχι το γυφταριό των ελληνικών λαικών αγορών.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Αντίθετα όταν παίζει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ο Κηφισός είναι απροσπέλαστος και όταν παίζει ο Παναθηναικος, η Κηφισίας και η Αττική Οδός το ίδιο. Εν τέλει επηρεάζουν όλες τις πόλεις που ανέφερα και ακόμα παραπέρα. Και μιλάμε και για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ελα μωρε, η ιστορία της πόλης είναι μια να ξεβολεύεται ο ένας μια ο άλλος και στο τέλος όλοι να κάνουμε τη δουλειά μας 😁

αν δηλαδή το γήπεδο ήταν στο πουθενά, τη μέρα του αγώνα δε θα έφραζαν κεντρικές αρτηρίες απο τους χιλιάδες που θα πηγαίναν ταυτόχρονα εκεί;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

κανένα πρόβλημα με το βεντιλατερ σου, τρελαίνομαι για Ferrari, με τον οδηγό από πίσω από το τιμόνι συνήθως έχω θέμα που νομίζει οτι ένα μάτσο σίδερα με σήμα την φοράδα τον κάνουν κάποιον.

Αφού λοιπόν τα γνωρίζεις όλα αυτά, την μια φορά την εβδομάδα που έχει λαϊκή αγορά στη Ξενοκράτους πάρε μετρό και εξυπηρετήσου σε έναν από τους τρεις σταθμούς πλησίον, όπως κάνει όλος ο κόσμος.

Και να σου θυμίσω λαϊκή αγορά δεν έχει ΜΟΝΟ στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ελλάδας. Έχει και σε άλλες πόλεις, Αιγάλεω, Περιστέρι, Γέρακα, Άνοιξη, Μεταμόρφωση, Πετράλωνα, Φάληρο, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Πειραιάς, Παγκράτι, πολλές φορές και δυο φορές την εβδομάδα, που δεν σε έχουν ενοχλήσει ποτέ στην κίνηση την πλειονότητα του κόσμου. Αντίθετα όταν παίζει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ο Κηφισός είναι απροσπέλαστος και όταν παίζει ο Παναθηναικος, η Κηφισίας και η Αττική Οδός το ίδιο. Εν τέλει επηρεάζουν όλες τις πόλεις που ανέφερα και ακόμα παραπέρα. Και μιλάμε και για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καταλαβαίνω τον καημό σου που δεν μπορείς να οδηγήσεις το Ferrari σου κάθε Παρασκευή στο Κολωνάκι, αλλά νομίζω μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Και οι πορείες από 150 νοματαιους του 6% και το κλείσιμο των 3 σταθμών μέτρο κατά τη διάρκεια τους το ίδιο σιχτιρισμα προκαλούν σε χιλιάδες κόσμου από Αιγάλεω Περιστέρι Πετράλωνα Μεταμόρφωση κτλ αλλά το ταξικό κόμπλεξ βλέπει μόνο αλογάκια.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, DrLo said:

Κάποτε είχα προτείνει να γίνεται test IQ όταν εγγράφεσαι στο Insomnia και να φαινόταν στο προφίλ σου ώστε να ξέρει ο άλλος αν αξίζει να απαντά σε κάποιον άλλο.

Mάλλον δεν θα το περνούσες, γιατί συνεχίζεις να

10 minutes ago, DrLo said:

Δείξε μου που είπα ότι είμαι ενάντια στις θυρίδες. Απλά δεν έχει τύχει να τις χρησιμοποιήσω. Ισα ίσα είπα ότι με έχουν βολέψει σε περιπτώσεις πχ που χρειάστηκε να στείλω πράγματα.

Τελικά χρησιμοποιείς ή όχι θυρίδες;

11 minutes ago, DrLo said:

Και οι άγριοι στα Σεντινελ νησιά στην Ινδία, άνθρωποι είναι και η συμπεριφορά ΄και ο τρόπος λειτουργίας τους είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Το ζητούμενο είναι να πας όσο πιο πέρα από αυτό.

Χαίρομαι που για να τεκμηριώσεις την άποψη σου χρησιμοποιείς μια φυλή 150 ατόμων ή το 0.00000182% του παγκόσμιου πληθυσμού. Μ'αρέσει που μιλάμε για IQ.

14 minutes ago, DrLo said:

Δεν είπα ποτέ ότι η εναλλακτική των λαικών αγορών είναι το temu, οι θυρίδες κλπ. Είπα ότι είναι οι σωστά οργανομένες αγορές και όχι το γυφταριό των ελληνικών λαικών αγορών.

Μάντεψε αντίστοιχα "γυφταριά" υπάρχουν και σε πιο "οργανωμένες" χώρες από την Ελλάδα και εκεί υπάρχει ο αντίστοιχος DrLo που γκρινιάζει γιατί δεν ταιριάζει στην αισθητική του ή στην βολή του. Παρε μια πικέτα που να γράφει είστε γύφτοι και πήγαινε στην αγορά του Πορτομπελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Τελικά χρησιμοποιείς ή όχι θυρίδες;

Για πολοστή φορά, ΌΧΙ δεν έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ ποτέ κάτι με τρόπο παράδοσης θυρίδα. Δεν είναι ότι έχω κάτι εναντίον τους, δεν έτυχε θες, με βολευει πορισσότερο να περάσω γυρνώνοντας από τι δουλειά από ένα μαγαζί στο δρόμο μου να το πάρω, μπορεί κάτι από αυτά. Έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω πραγματα που έχω βάλει για ΧΑΡΙΣΜΑ γιατί ας πούμε είναι λίγο δύκολο να κάνω παράκαμψη από τη δουλειά για να πάω Γιάννενα πχ να δώσω κάτι ενώ έχω και τη χειρότερη άποψη και εμπειρία από ΕΛΤΑ κλπ.

Τι από αυτά σε δυσκολέυει να καταλαβεις και τι σχέση έχουν οι θυρίδες με το αν οι μέση ελληνική λαική είναι γυφταριό; Πως κατάφερες να κάνεις αυτό το άλμα στη συζήτηση;

Μάντεψε αντίστοιχα "γυφταριά" υπάρχουν και σε πιο "οργανωμένες" χώρες από την Ελλάδα και εκεί υπάρχει ο αντίστοιχος DrLo που γκρινιάζει γιατί δεν ταιριάζει στην αισθητική του ή στην βολή του. Παρε μια πικέτα που να γράφει είστε γύφτοι και πήγαινε στην αγορά του Πορτομπελο.

αν υπάρχουν αντίστοιχα γυφταριά και αλλού, πολύ καλά κάνει ο αντίστοιχος DrLo και τα λέει γυφταριά.

Πικέτες σε χαζοδιαμαρτυρίες δε θα κράταγα ποτέ γιατί είναι από τα πιο γελοία πράγματα που έχω δει και δε θα ήθελα ποτέ να είμαι μέρος ενός τέτοιου όχλου. Δεν έχω καμία ιδαίτερη κάψα να πείσω κάποιον να γιατί κάτι κάτι γυφταριό σε κάτι καλύτερο, γιατί συνήθως (καλή ώρα) είναι χαμένος χρόνος.

Αυτά τα ολίγα γιατί δεν έχει νόημα παραπέρα.

καλό βράδυ .

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
2 minutes ago, Morosana said:

Και οι πορείες από 150 νοματαιους του 6% και το κλείσιμο των 3 σταθμών μέτρο κατά τη διάρκεια τους το ίδιο σιχτιρισμα προκαλούν σε χιλιάδες κόσμου από Αιγάλεω Περιστέρι Πετράλωνα Μεταμόρφωση κτλ αλλά το ταξικό κόμπλεξ βλέπει μόνο αλογάκια.

Ρε Αναστάση, μεταξύ μας τους σταθμούς του Μετρο δεν τους κλείνουν οι 150 νοματαιοι, τους κλείνει η Αστυνομία.
Επίσης τους κλείνει η αστυνομία και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

https://www.in.gr/2025/05/17/greece/metro-kykloforiakes-rythmiseis-savvato-logo-tou-telikou-podosfairou-olympiakos-ofi/

Στο μεταξυ πραγματικοί 150 νοματαιοι
https://nltimes.nl/2023/12/15/nearly-150-arrested-vandalizing-metro-incidents-around-ajax-aek-athens-match?utm_source=chatgpt.com

και οι 150 νοματαιοι του Morosana

29436bf7-4c79-4216-a627-1db9b1de0da7.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...