Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/08/2025 at 21:29, Morosana said:

Αν και Ολυμπιακός μπράβο που κανείς τέτοιο ταξίδι για την ομάδα σου. 

μπραβο και απο εμενα που τους βοηθαει να βγαλουν εκατομμυρια . ετσι για την φανελα.

και οταν κανας φιλαθλος τρωει καμια καρεκλα στο κεφαλι πανω απο ολα η ομαδα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

μπραβο και απο εμενα που τους βοηθαει να βγαλουν εκατομμυρια . ετσι για την φανελα.

και οι ηθοποιοί πληρωνονται εκατομμυρια αλλά φανταζομαι τους παρακολουθεις εξισου

Δημοσ.
Just now, somt said:

και οι ηθοποιοί πληρωνονται εκατομμυρια αλλά φανταζομαι τους παρακολουθεις εξισου

μπα.μια ταινια το μηνα μεσο ορο.εκει ομως δεν κινδυνευω να μου ερθει κανα καθισμα στο κεφαλι ή να βρεθω μαχαιρωμενος

δεν θα με σκουτωσει ο αλλος επειδη εμενα μαρεσει ο χ ενω του αλλου ο ψ ηθοποιος.

Δημοσ.

για τους καφρους δεν ευθύνεται το άθλημα αυτο καθευατό

το αθλημα ειναι μια "ποδοσφαιρική παράσταση" για όποιον τον ενδιαφέρει, με τους συντελεστές του

Δημοσ.
4 minutes ago, somt said:

για τους καφρους δεν ευθύνεται το άθλημα αυτο καθευατό

το αθλημα ειναι μια "ποδοσφαιρική παράσταση" για όποιον τον ενδιαφέρει, με τους συντελεστές του

δεν διαφωνω.εγω απλα το αφησα σαν τροφη για σκεψη...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

δεν διαφωνω.εγω απλα το αφησα σαν τροφη για σκεψη...

Γενικεύεις επικίνδυνα.

Θέλεις να μετρήσουμε το σύνολο των φιλάθλων που μετακινείται σε ένα πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες σε έναν χρόνο, και πόσοι έχουν βρεθεί μαχαιρωμένοι?  

Δημοσ.
3 minutes ago, telis said:

Γενικεύεις επικίνδυνα.

Θέλεις να μετρήσουμε το σύνολο των φιλάθλων που μετακινείται σε ένα πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες σε έναν χρόνο, και πόσοι έχουν βρεθεί μαχαιρωμένοι?  

γενικος πολυ φανατισμος  αντιθετα με αλλα πραγματα.

και μην μετρας μονο τους μαχαιρωμενους.αλλα γενικα ολα τα επεισοδια που γινονται πριν κατα και μετα την διαρκεια του αγωνα.

θες τις ζημιες? θες τον φανατισμο να βριζει ο ενας μανες του αλλου? και αλλα πολλα.

και σε αλλα πραγματα υπαρχουν fans αλλα δυστυχως στο ποδοσφαιρο εχει παραγινει. και ακομα και 3 μαχαιρωμενοι να υπαρχουν ειναι ασχημο.

anyway>σταματαω το Off topic. απλα το εγραψα επειδη κατα καιρους γινονται πολλα παρατραγουδα χωρις να υπαρχει κανεις προφανης λογος.  και δυστυχως την εχουν πληρωσει αθωα ατομα στην κυριολεξια απο το πουθενα.

οτι ωραιο να εισαι φιλαθλος αλλα οχι φανατισμενος. και δυστυχως η τελευταια κατηγορια κερδιζει συνεχως ατομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Morosana είπε

Το πόσο το θέλουν οι κάτοικοι το γήπεδο φάνηκε όταν διάλεξαν για δήμαρχο Βούρο που ήταν υπέρ της κατασκευής έναντι του Βασιλοπουλου  που πριν εκλεγεί ήθελε το γήπεδο για να μαζέψει ψήφους ενώ στη συνέχεια έκανε ότι μπορούσε για να το μπλοκάρει. 

Και μιας και μιλάμε για ταλαιπωρία σε αστικό ιστό οι λαϊκές τα παζάρια και τα πανηγύρια και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας φέρνουν προβλήματα σε χιλιάδες κόσμο που που δεν ψωνίζουν από αυτά αλλά συνεχίζουν να  υπάρχουν. 

1. Δεν πέφτει μόνον στους κατοίκους της περιοχής λόγος.

2. Δε διαφωνώ. Οι λαϊκές αγορές όπως γίνονται συχνά στην Ελλάδα είναι πρωτογονισμός και φυσικά θα δε θα έπρεπε να υπάρχουν στη μορφή αυτή. Στα λόγια μου ερχεσε 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

και οταν κανας φιλαθλος τρωει καμια καρεκλα στο κεφαλι πανω απο ολα η ομαδα.

Μπορεί να έχει την ίδια ανάγνωση με το να κάνει κάποιος 7000 χλμ για να ανέβει μια κορυφή , να βοηθάει τη north face να βγάλει εκατομμύρια από ορειβατικό εξοπλισμό έτσι για το χόμπι μας. 

Και όταν κανας ορειβάτης/ πεζοπόρος  που γουστάρει να περπατάει στο  πουθενά τσακιστεί και σηκωθούν ελικόπτερα, πυροσβεστικές ,διασώστες δεν έγινε και τίποτα πάνω απ' όλα η κ@υλα μας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Morosana said:

Μπορεί να έχει την ίδια ανάγνωση με το να κάνει κάποιος 7000 χλμ για να ανέβει μια κορυφή , να βοηθάει τη north face να βγάλει εκατομμύρια από ορειβατικό εξοπλισμό έτσι για το χόμπι μας. 

Και όταν κανας ορειβάτης/ πεζοπόρος  που γουστάρει να περπατάει στο  πουθενά τσακιστεί και σηκωθούν ελικόπτερα, πυροσβεστικές ,διασώστες δεν έγινε και τίποτα πάνω απ' όλα η κ@υλα μας

αλλο οπως λες η κ@υλα μας και να σκοτωθω μονος μου και αλλο να παω να δω αγωνα και να μου σκασει καρεκλα στο κεφαλι.αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν μπορω να κανω κατι. προσωπικα δεν θα εδινα τα λεφτα μου σε μια ομαδα που δεν μπορει με οποιαδηποτε βοηθεια να διαφυλαξει την ακεραιοτητα μου αφου γινονται μηδενικοι ελεγχοι. στο βουνο ουτε θα με σκοτωσει ο ορειβατης διπλα μου, ουτε  θα βλεπω κοσμο να φανατιζεται και να βριζει σπαει κτλ. αλλο φιλαθλος αλλο φανατισμενος. δεν εχω θεμα με τον φιλαθλο.

true event. εχει τελειωσει ο αγωνας

εχει αδειασει ηδη το μισο γηπεδο.ενας τυπος εχει πανω του χωρις υπερβολη τουλαχιστον 50 δυναμιτακια( γουρουνες)(τα κοκκινα). επι κυριολεκτικα ενα δεκαλεπτο ανα 5 6 δευτερολεπτα απλα ακουγα ενα μπαμ απο τα δυναμιτακια.

και ξανα λεω.θες να πας εσυ σαν καλος φιλαθλος να δεις πολιτισμενα εναν αγωνα ειτε μονος σου ειτε με την οικογενεια σου και να φοβασαι μην παθεις τιποτα εσυ ή καποιος απο την οικογενεια σου τπτ απο καναν ανεγκεφαλο.

ελεγχος μηδεν.παιζει μεγαλος αγωνας και τα καπνογονα ειναι πιο πολλα απο τα αναψυκτικα.βγαζουν τοσα λεφτα αλλα στα @@  τους για τυπικους ελεγχους.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Το να σκοτωθείς μόνος είναι οκ το να βάλεις άλλους σε ρίσκο να σε σώσουν για την οποία απερισκεψία σου δεν είναι καθόλου οκ και καλά κάνουν και αρχίζουν να ρίχνουν πρόστιμα για άσκοπη κινητοποίηση σωστικών.

Όλα τα περιστατικά στην Ελλάδα εκτός από το Μπλιώνα που ήταν ο πραγματικά άτυχος έγιναν ειτε σε ραντεβού η σε ενέδρες σε στοχευμένα άτομα που η ομάδα είναι απλά η αφορμή και όχι η αιτία. Όπως σκοτώθηκε ο κόκκινος πράσινος ο μπλε ο ροζ έτσι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει. Το άθλημα και ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα και πάντα για 5 10 την πληρώνουν χιλιάδες.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Morosana said:

Όλα τα περιστατικά στην Ελλάδα εκτός από το Μπλιώνα που ήταν ο πραγματικά άτυχος έγιναν ειτε σε ραντεβού η σε ενέδρες σε στοχευμένα άτομα που η ομάδα είναι απλά η αφορμή και όχι η αιτία. Όπως σκοτώθηκε ο κόκκινος πράσινος ο μπλε ο ροζ έτσι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει. Το άθλημα και ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα και πάντα για 5 10 την πληρώνουν χιλιάδες.  

το θεμα ειναι οτι δεν μαζευουν αυτους τους 5 10. σε αλλο αγωνα ελληνικη ομαδα vs ομαδα εξωτερικου καποιος απο τους φιλαθλους εξωτερικου με αιματα στην μουρη. και επειδη μπορει να εχεις την απορια πως τα εχω δει απλα να σου πω οτι εχω βρεθει σε αγωνες υποχρεωτικα λογω δουλειας

δυστυχως καλως ή κακως το ποδοσφαιρο συγκεκριμενα πρεπει να ειναι απο τα αθληματα με μεγαλο ποσοστο φανατισμου και βιας και ζημιων βεβαια  τοσο στον αγωνιστικο χωρο οσο και εξω απο αυτον.

το αλλο το ζωο πεταξε δυναμιτακι στα 2 3 μετρα απο τα ατομα ασφαλειας που ειναι πισω απο τα τερματα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικά τραβάει τόσο πολύ κόσμο γιατί είναι το μόνο θέαμα που δεν είναι προγραμματισμένο.

Όλα τα άλλα, ταινίες, συναυλίες, παραστάσεις κτλ είναι προβαρισμένα και προγραμματισμένα από πριν.

Στον αθλητισμό όλα είναι ρευστά και συμβαίνουν χωρίς πρόγραμμα , κάθε αγώνας είναι κάτι διαφορετικό και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.

Δημοσ.
On 16/08/2025 at 11:10, Morosana said:

Και μιας και μιλάμε για ταλαιπωρία σε αστικό ιστό οι λαϊκές τα παζάρια και τα πανηγύρια και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας φέρνουν προβλήματα σε χιλιάδες κόσμο που που δεν ψωνίζουν από αυτά αλλά συνεχίζουν να  υπάρχουν. 

Σόρρυ δεν είναι το ίδιο μια λαϊκή 500 μέτρων που εξυπηρετεί συγκεκριμένο κόσμο σε συγκεκριμένη περιοχή με τον να κολλάει ο Κηφισός ένα 8ωρο γιατί έχει αγώνα.

On 16/08/2025 at 06:28, DrLo said:

Το αεροδρόμιο ΝΑΙ έχει ταύτιση με τη περιοχή και φυσικά δημιουργεί απασχόληση. Τα Σπάτα και οι γύρω περιοχές σίγουρα δεν ήταν το ίδιο το 80.

Το αεροδρόμιο έχει δημιουργήσει parking εταιρείες ενοικιάσεων και εμπορικά κέντρα 

Καμμία ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχης

18 hours ago, DrLo said:

. Δε διαφωνώ. Οι λαϊκές αγορές όπως γίνονται συχνά στην Ελλάδα είναι πρωτογονισμός και φυσικά θα δε θα έπρεπε να υπάρχουν στη μορφή αυτή. Στα λόγια μου ερχεσε 

Πήγαινε στο Πόρτο Μπέλλο στην Αγγλία και φορά μια πινακίδα να τους λες πρωτόγονους.

Μάθαμε με τις θυρίδες και λέμε την ανθρώπινη φύση πρωτογονισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Το αεροδρόμιο έχει δημιουργήσει parking εταιρείες ενοικιάσεων και εμπορικά κέντρα 

Καμμία ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχης

Τα σπάτα και οι γύρω περιοχές, από παιανία και πέρα είναι το ίδιο με τι ήταν το 80 ή 90;

Δε λέω ότι είναι φυσικά όλα "net" , αντίστοιχα μπορεί να έχασαν πλεονεκτήματα πχ οι νότιες περιοχές γύρω από το ελληνικό, αλλά αυτό είνα το point μου. Οι πόλεις αλλάζουν όσο εξελίσσονται, μαγαζιά , επισειρήσεις υποδομές κλπ αλλάζουν θέση με την εποχή και δεν τα προσκυνάμε σαν τοτέμ εκεί που ήταν αρχικά.

47 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Πήγαινε στο Πόρτο Μπέλλο στην Αγγλία και φορά μια πινακίδα να τους λες πρωτόγονους.

Μάθαμε με τις θυρίδες και λέμε την ανθρώπινη φύση πρωτογονισμό.

Δεν έχεις ιδέα για ποιό πράγμα μιλάς και πολύ περισσότερο σε ποιόν μιλάς.

1. παίζει να είμαι ο μονος μεσα στο insomnia που δεν έχει αγοράσει και παραλάβει ποτέ τίποτα σε θυρίδα (αν και δεν έχω τίποτα εναντίον της πρακτικής, έχω πχ χρησιμοποιήσει για να στείλω πράγματα που έχω χαρίσει μεσα από φόρουμ, μια χαρά με βόλεψε)

2. πήγαινε και εσύ σε οργανομένες "λαικές"  σε άλλα μέρη της ευρώπης, που δεν κλείνουν μια ολόκληρη περιοχή και ξαναέλα.

btw:

ΝΑΙ, η ανθρώπινη φύση, ΜΟΝΗ της είναι πρωτογονισμός. Από εκεί και περα χτίζει ο πολιτισμός και η εξέλιξη. Και η νεάντερταλ  "ανθρώπινη φύση" ήταν.

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...