Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρέα

Κοιτάω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα σε 2 , αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτά η γνωρίζει, θα εκτιμούσα feedback. Κάντε suggest και αλλα models στο budget ( 30 - 45 ) 

1. 330 του '21, plug-in βενζίνη 
2. 420 του '21, πετρέλαιο

Επεξ/σία από PandilleroGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα diesel αστα, τα υβριδια ειναι εξαιρετικη επιλογη, γενικα τα αμαξια που λες ειναι τρομερα

Φυσικα θα φοβομουν το εξης: Αν αυτα τα αμαξια εχουν συντηρηθει οπως λεει το εργοστασιο και εσυ τα αγορασεις μετα τα 100.000km θα ψιλοειναι cooked. Γενικα το προβλημα ειναι οτι λιγοι "συγχρονοι" ιδιοκτητες τα συντηρουν οπως πρεπει και οχι οπως λεει το εργοστασιο. Αν βρεις κανενα που εκανε λαδακια φιλτρακια καθε 7000-10000km τσιμπα το εχτες, θα εχεις σιγουρα αλλες 100.000 απροβληματιστα χιλιομετρα. Μην ξεχανας οτι μιλας για πολυ σοφιστικε μοτερια τα οποια ειναι σχεδιασμενα για 7-10χρονια ή 150.000km διοτι ειναι δυστυχως commodities και ετσι βγαζουν το προγραμμα συντήρησης, σκεψου φαση leasing. 

Γενικα ο βασιλιας αξιοπιστιας ηταν ανεκαθεν ο N52 με τον M50 και τον B58 σε ποιο μοντερνα αυτη ειναι η γνωμη μου φυσικα αλλοι μπορει να διαφωνουν. Εγω παντα θα πηγαινα N52 αλλα θα τον βρεις σε παλαιοτερα BMW

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βρει καποια εδω στην Ελλαδα αλλα υπαρχει και περιπτωση να κοιταξω να φερω τιποτα απο Γερμανια επειδη εδω ποικιλια δεν παιζει και πολυ. Για B58 στοχευω αλλα και τα coupe ειναι ωραια

Επεξ/σία από PandilleroGR
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αγορά μεταχειρισμένου BMW
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, PandilleroGR είπε

Για B58 στοχευω αλλα και τα coupe ειναι ωραια

Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις φίλε μου. Το Β58 είναι κωδικός κινητήρα και όχι μοντέλου. Τον Β58 τον έχουν φορέσει διάφορα μοντέλα.

Και αφού στοχεύεις για αμάξι που φοράει το Β58 γιατί λες ότι είσαι ανάμεσα από τα δύο που αναφέρεις στο πρώτο ποστ αφού κανένα από αυτά δεν τον φοράει?

Btw από αυτά τα 2 μόνο το 4αρι μπορεί να είναι κουπέ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Τα diesel αστα, τα υβριδια ειναι εξαιρετικη επιλογη, γενικα τα αμαξια που λες ειναι τρομερα

Φυσικα θα φοβομουν το εξης: Αν αυτα τα αμαξια εχουν συντηρηθει οπως λεει το εργοστασιο και εσυ τα αγορασεις μετα τα 100.000km θα ψιλοειναι cooked. Γενικα το προβλημα ειναι οτι λιγοι "συγχρονοι" ιδιοκτητες τα συντηρουν οπως πρεπει και οχι οπως λεει το εργοστασιο. Αν βρεις κανενα που εκανε λαδακια φιλτρακια καθε 7000-10000km τσιμπα το εχτες, θα εχεις σιγουρα αλλες 100.000 απροβληματιστα χιλιομετρα. Μην ξεχανας οτι μιλας για πολυ σοφιστικε μοτερια τα οποια ειναι σχεδιασμενα για 7-10χρονια ή 150.000km διοτι ειναι δυστυχως commodities και ετσι βγαζουν το προγραμμα συντήρησης, σκεψου φαση leasing. 

Γενικα ο βασιλιας αξιοπιστιας ηταν ανεκαθεν ο N52 με τον M50 και τον B58 σε ποιο μοντερνα αυτη ειναι η γνωμη μου φυσικα αλλοι μπορει να διαφωνουν. Εγω παντα θα πηγαινα N52 αλλα θα τον βρεις σε παλαιοτερα BMW

και πιο πριν ο πολυ καλος m54b22 ,τον οποιο διαδεχθηκε ο N52.

B58 τι φαση κινητηρας ρε φιλε! οι μπασταρδοι εκει στο μοναχο ξερουν να φτιαχνουν μοτερια!

υ.γ. με ξαφνιαζεις μητσο ευχαριστα,δεν περιμενα τοση γνωση για bmw.

Στις 12/8/2025 στις 8:38 ΜΜ, PandilleroGR είπε

Καλησπερα στην παρέα

Κοιτάω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα σε 2 , αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτά η γνωρίζει, θα εκτιμούσα feedback. Κάντε suggest και αλλα models στο budget ( 30 - 45 ) 

1. 330 του '21, plug-in βενζίνη 
2. 420 του '21, πετρέλαιο

οπως σου ειπε ο μητσος ,ψαξε για ευχρηστα και καλα μοτερια εαν θες bmw.αποτι καταλαβα θες οινονομια και επιδοσεις μαζι..θα μπλεξεις.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, PandilleroGR είπε

Επιδοσεις eh....στην Ελλαδα ζουμε οποτε που να το τρεξεις, 3 series εχει αρκετα αλλα 2-doors nope και αρκετα τα εχουν μαντραδες

νομιζα οτι γιαυτο θελεις 330. οποτε ψαχνεις για διπορτη σπορ..ψαξε στα μοτερια που προτειναμε.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

σου εχω πει μου αρεσουν τα BMW

ναι το θυμαμαι,δεν περιμενα  ομως τοσο βαθια γνωση..σωραιος!

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...