mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ 17 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε Καλά για το start stop με ρώτησαν εάν με ενδιαφέρει. Τους είπα ότι είναι αδιάφορο feature. Tο αμάξι είναι εργαλείο και το ξέρουν στην αντιπροσωπεία μου το εχουν ξεκαθαρίσει ότι η μπαταρία δεν θέλει αλλαγή και ότι θα με ενημερώσει το όχημα για να κλείσουμε ραντεβού για αλλαγή. Σε 6 μήνες θα πάω για service εκ νέου. Να δούμε τότε, θα είναι 12 ετών. Όσο για το κόστος αλλαγής δεν μου έχουν πει γιατί έχω τις εκπτώσεις και θα μου πουν τότε. Για οχήματα που έχουν ακριβά parts θα πρέπει να έχει ιστορικό για να προβείς σε αγορά. Αλλιώς είναι λιγο joker... οπως σου ειπα εκει καπου ..μην την αφησεις παραπνω ακομα και αν σου λενε,μπορει να μεινεις μην βασιζεσαι...εσυ θα καλεσεις οδικη οχι αυτοι. στα 320-340 το πολυ κοστιζει εκει..μαζι με την ηλεκτρονικη καταχωρηση.εαν εχεις εκπτωσεις δεν ξερω.. 10 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Την παλια καλη εποχη με μπαταριες ανοιχτου τυπου, της εκανες μια αναγεννηση συμπληρωνες οξυ και ηταν σαν καινουργια. εσυ μικρος ησουν που τις προλαβες? καλες εποχες να παλευεις με δαυτες. 1
INFLUENCER Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Εάν μείνω τελικά θα το αναφέρω για να το έχουμε ιστορικό. Λογικά πια πλησιάζει η αλλαγή... 1
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ (επεξεργασμένο) ακου τωρα τι μπορεις να παθεις ως bmw δακιας (γραφω ως πρωην κατοχος 2 διαφορετικων μοντελων και αυτη τη στιγμη εχω εταιρικο): αν αργησεις να αλλαξεις μπαταρια ισως να τα παιξει ο .....αισθητηρας στροφαλου(!) και να μεινεις τελειως και να μη μπορεις να κανεις τιποτα (μονο γερανο). Τα ηλεκτρικα σε bmw ειναι γενικα καλα αλλα αθλια σχεδιασμενα. Μιλαμε για εταιρια που δημιουργησε ειδικο module/εγκεφαλο ακομα και για τους...αισθητηρες παρκαρισματος! Η μπαταρια σε bmw δεκαετιας ειναι απλη διαδικασια (πιο πολυ ωρα ειναι να βγαλεις πχ σε σειρα 1/3/5 τις πλαστικουρες που τη κρυβουν) απλως δες τι μπαταρια φορας σε χωρητικοτητα και μετρα διαστασεις (γιατι εκει ειναι το προβλημα με τα bmw). Εναλλακτικα μπορεις να τη παρεις και να τους ζητησεις να τη βαλουν. Ακομα και προγραμματισμο να μη κανεις μετα τη τοποθετηση το αμαξι δε παθαινει τιποτα απλως η μπαταρια θα φαγωθει πιο γρηγορα (που αν εχεις ενα φορτιστη μπαταριας ουτε αυτο ειναι θεμα). Επειδη εχω παει σχεδον σε ολα τα επισημα συνεργεια Αθηνα οσο και σε μερικα εξιδεικευμενα, μπορω να γραψω ιστοριες τοσο ασχετοσυνης οσο και ωςαδελφισμου (αυτο ειναι δυσκολο, θα παρει ωρα=δε το φτιαχνω ή ζηταω τρελα λεφτα) που θα γελασει ο καθε πικραμενος. Εδω σε επισημο ειδα μπροστα μου να βαζουν κινεζομπαταρια noname που ουτε αγγλικα δεν ειχε πανω ή να χρεωνουν μπαταρια 2032 για τηλεχειριστηριο 20 ευρ Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:34 μμ από vamvakoolas
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Η μπαταρία στο όχημα μου είναι στη ρεζέρβα στο πορτμπαγκάζ. Το όχημα έχει ROF από εργοστάσιο. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ 16 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Μιλαμε για εταιρια που δημιουργησε ειδικο module/εγκεφαλο ακομα και για τους...αισθητηρες παρκαρισματος Εμμμμ ναι αυτο ειναι στανταρτ ετσι γινεται τα τελευταια 20 χρονια
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: Εμμμμ ναι αυτο ειναι στανταρτ ετσι γινεται τα τελευταια 20 χρονια καμμια σχεση, εχεις ανοιξει ποτε να δεις; κοιτα μυρισε τα λαστιχα να δεις αν σου κανουν.,... Για να μη γραφω μαρκες, οι περισσοτερες βαζουν τα γνωστα κυκλωματακια απο Κινα με ενα καπακι. Η bmw εχει ολοκληρο Η/Υ σχεδον που παιρνει απειρες δυνατοτητες που δε ξερουμε οπως εισαγωγη ενισχυτη(!) περισσοτερους αισθητηρες κτλ ενω αν θυμαμαι τα τσιπακια μεσα ειναι επωνυμα και αν βαλεις κατι αλλο ακομα και custom module ισως να μη δουλεψει 26 minutes ago, INFLUENCER said: Η μπαταρία στο όχημα μου είναι στη ρεζέρβα στο πορτμπαγκάζ. Το όχημα έχει ROF από εργοστάσιο. εννοεις πισω κοντα στη γωνια απο συνοδηγο ή κοντα στο πισω προφυλακτηρα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:22 μμ από vamvakoolas
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 μμ (επεξεργασμένο) Σε θέματα ηλεκτρονικών και αισθητήρων η BMW είναι πολύ μπροστά. Δεν θυμάμαι πόσους έχει (νομίζω 8 μόνο για το λάδι στο μοτέρ). Έχει 2 και 3 περισσότερους συνολικά από Mercedes... Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:00 μμ από INFLUENCER 1
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ 1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε Σε θέματα ηλεκτρονικών και αισθητήρων η BMW είναι πολύ μπροστά. Δεν θυμάμαι πόσους έχει (νομίζω 8 μόνο για το λάδι στο μοτέρ). Έχει 2 και 3 περισσότερους συνολικά από Mercedes... Και δεν έχει δείκτη να βλέπεις την στάθμη. 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:16 μμ 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε εννοεις πισω κοντα στη γωνια απο συνοδηγο ή κοντα στο πισω προφυλακτηρα. εδω και 25 χρονια ολες οι μπαταριες εκει στο ιδιο σημειο που λεει ειναι ..κατα τα αλλα ειχες σιγουρα bmw. 1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε Σε θέματα ηλεκτρονικών και αισθητήρων η BMW είναι πολύ μπροστά. Δεν θυμάμαι πόσους έχει (νομίζω 8 μόνο για το λάδι στο μοτέρ). Έχει 2 και 3 περισσότερους συνολικά από Mercedes... παραεχει θα ελεγα..γιατι εαν χαλασει καποιος πρεπει να ψαχνεις πολυ και αυτο δεν ειναι παντα ευκολο να βρεις ποιος απο ολους κανει την ζημια,δεν φαινεται παντα στον εγκεφαλο..εκ πειρας το λεω..αλλα ναι θεωρειται οτι ειναι πολυ μπροστα σαυτα.. 1
NT1G Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και δεν έχει δείκτη να βλέπεις την στάθμη. Τι να τον κάνεις τον δείκτη όταν έχεις οκτώ (8) αισθητήρες για το λάδι; 3
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ 1 hour ago, mike15 said: εδω και 25 χρονια ολες οι μπαταριες εκει στο ιδιο σημειο που λεει ειναι ..κατα τα αλλα ειχες σιγουρα bmw. παραεχει θα ελεγα..γιατι εαν χαλασει καποιος πρεπει να ψαχνεις πολυ και αυτο δεν ειναι παντα ευκολο να βρεις ποιος απο ολους κανει την ζημια,δεν φαινεται παντα στον εγκεφαλο..εκ πειρας το λεω..αλλα ναι θεωρειται οτι ειναι πολυ μπροστα σαυτα.. για πηγαινε να αλλαξεις μπαταρια σε e90 και μετα σε e87 να δω κατι... δε θα μιλησω για διαφορετικα μοντελα τους πχ suv Στο ενα για παραδειγμα βγαζεις ενα πλαστικο με ενα κλιπ σε αλλο πρεπει να λυσεις ολο το πισω χωρο (μονο πισω προφυλακτηρα δε βγαζεις) για να βγαλεις 1 hour ago, NT1G said: Τι να τον κάνεις τον δείκτη όταν έχεις οκτώ (8) αισθητήρες για το λάδι; αν θες μπορεις να το προγραμματιζεις να φαινεται τοσο η θερμοκρασια οσο και η σταθμη στο πινακα οργανων
tutuyo Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ 2 hours ago, INFLUENCER said: Σε θέματα ηλεκτρονικών και αισθητήρων η BMW είναι πολύ μπροστά. Δεν θυμάμαι πόσους έχει (νομίζω 8 μόνο για το λάδι στο μοτέρ). Έχει 2 και 3 περισσότερους συνολικά από Mercedes... Πολυ σημαντικο! Αλλωστε 100 ατιθασα αλογατα ειναι αυτα, δεν μπορεις να τα αφησεις ανεξελεγκτα, μπορει να εχουμε θυματα 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε καμμια σχεση, εχεις ανοιξει ποτε να δεις; κοιτα μυρισε τα λαστιχα να δεις αν σου κανουν.,... Για να μη γραφω μαρκες, οι περισσοτερες βαζουν τα γνωστα κυκλωματακια απο Κινα με ενα καπακι. σιγουρα οπως τα λες θα ειναι... 1 ώρα πριν, NT1G είπε Τι να τον κάνεις τον δείκτη όταν έχεις οκτώ (8) αισθητήρες για το λάδι; Η βεργα ειναι αγιο πραγμα οι αισθητηρες ειναι 666
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ (επεξεργασμένο) ξαναγραφω οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερης της αμαθειας. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:28 μμ από vamvakoolas
INFLUENCER Δημοσ. Πέμπτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:40 μμ 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και δεν έχει δείκτη να βλέπεις την στάθμη. Εχει και δεικτη. 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα