vasilllis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 20 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Θα είχε λόγο ένας υπάλληλος ή πρώην υπάλληλος να μου πει ψέματα, για να πάω εκεί; Στις συνεντεύξεις έχουν περισσότερους λόγους να μου πουν ψέματα. Δεν εχω καταλαβει κατι μαλλον.Αντε και σου λεει ο υπαλληλος αυτα που θες να ακουσεις.Μετα τι θα κανεις? θα πας απο εκει και θα πεις "γεια ,ηρθα να δουλεψω"?Δεν στελνεις cv ή καποιο τηλ. ?
Kalahaan Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, vasilllis είπε Δεν εχω καταλαβει κατι μαλλον.Αντε και σου λεει ο υπαλληλος αυτα που θες να ακουσεις.Μετα τι θα κανεις? θα πας απο εκει και θα πεις "γεια ,ηρθα να δουλεψω"?Δεν στελνεις cv ή καποιο τηλ. ? Όχι βέβαια. Θα έχω υπόψι μου αγγελίες της εταιρείας σε LinkedIn κλπ και θα κάνω αίτηση. Στο LinkedIn γενικά βλέπω αγγελίες από πολλές εταιρείες, αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. πριν από 20 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες Γιατί δεν κοιτάς και glassdoor; 1
Kalahaan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 19 ώρες πριν, Kercyn είπε Γιατί δεν κοιτάς και glassdoor; Γενικά κοιτάω και το Glassdoor, απλά εκεί θέλει να ψάξεις συγκεκριμένη εταιρεία και πολλές φορές δε βρίσκω αρκετές έως καθόλου κριτικές, αν η εταιρεία δεν είναι πολύ γνωστή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα