Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες από τη ζεστή αθήνα! 😄

Θέλω τα φώτα σας.. είμαι κάτοχος Opel Corsa F 2019 GS line και φέτος μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θέλουν άλλαγμα (ξανά) μπροστά πίσω τακάκια + δισκόπλακες, με τα πίσω να είναι σε άθλια κατάσταση.

Είχαν αλλαχθεί ξανά μπρος+πίσω το 2023, το αμάξι δεν κάνει πολλά χλμ κάθε χρόνο (μαξ 8κ) αφού δουλεύω remote και με αποτέλεσμα τα περσσότερα χλμ να είναι από ταξίδια.

Να μην τα πολυλογώ, άλλαξα τα πίσω στα 280 (τα φθήνα αν θυμάμαι σωστά ;!;!) γτ έκανε το αμάξι σαν φέρι μποτ στο φρένο και έπρεπε να φύγω ταξίδι..

Τα μπροστά μου είπαν ότι έιχαν κανά 3μηνο ακόμα.

Επομένως, επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος με την ενδιάμεση αλλαγή και έχω χρόνο, είπα να ασχοληθώ να μάθω 5 πράγματα παραπάνω 😄

Με λίγο ψάξιμο που έκανα είδα ότι τα Brembo (https://www.bremboparts.com/europe/el/catalogue/opel-corsa-f-p2jo-1-2-68/000137725-1) είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν, αλλά δεν μπορούσα να καταλήξω σε μοντέλο και έμπορα στην ελλάδα, πόσο μάλλον σε συνεργείο..

Αν καταλαβαίνω σωστά, αν πχ διαλέξω τις δισκόπλακες 09.8695.1X πρέπει να πάνε σετ με τα P 61 066X λόγω διαμέντρου (266mm). Οπότε μετά απλά ψάχνω τους κωδικούς στο google για τιμές..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sp4ced είπε

Καλησπέρες από τη ζεστή αθήνα! 😄

Θέλω τα φώτα σας.. είμαι κάτοχος Opel Corsa F 2019 GS line και φέτος μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θέλουν άλλαγμα (ξανά) μπροστά πίσω τακάκια + δισκόπλακες, με τα πίσω να είναι σε άθλια κατάσταση.

Είχαν αλλαχθεί ξανά μπρος+πίσω το 2023, το αμάξι δεν κάνει πολλά χλμ κάθε χρόνο (μαξ 8κ) αφού δουλεύω remote και με αποτέλεσμα τα περσσότερα χλμ να είναι από ταξίδια.

Να μην τα πολυλογώ, άλλαξα τα πίσω στα 280 (τα φθήνα αν θυμάμαι σωστά ;!;!) γτ έκανε το αμάξι σαν φέρι μποτ στο φρένο και έπρεπε να φύγω ταξίδι..

Τα μπροστά μου είπαν ότι έιχαν κανά 3μηνο ακόμα.

Επομένως, επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος με την ενδιάμεση αλλαγή και έχω χρόνο, είπα να ασχοληθώ να μάθω 5 πράγματα παραπάνω 😄

Με λίγο ψάξιμο που έκανα είδα ότι τα Brembo (https://www.bremboparts.com/europe/el/catalogue/opel-corsa-f-p2jo-1-2-68/000137725-1) είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν, αλλά δεν μπορούσα να καταλήξω σε μοντέλο και έμπορα στην ελλάδα, πόσο μάλλον σε συνεργείο..

Αν καταλαβαίνω σωστά, αν πχ διαλέξω τις δισκόπλακες 09.8695.1X πρέπει να πάνε σετ με τα P 61 066X λόγω διαμέντρου (266mm). Οπότε μετά απλά ψάχνω τους κωδικούς στο google για τιμές..

Ασε την αντιπροσωπεία και πήγαινε σε φρενά.Δεν μπορεί να έφαγες φρενα σε 8Κχλμ.

για ανταλλακτικά κοίτα στο https://onparts.gr/

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sp4ced είπε

@Ukforthemoment καλησπέρα!

Έχεις κάποια εταιρεία να προτείνεις; 

Εγώ σε αστρα του 2015 έβαλα brembo δισκους και bosch τακάκια,νομίζω λίγο κάτω απο 400€ μου πήγαν,τα πέρασα μονος μου.Μια χαρά είναι.Πιθανότατα υπάρχουν και καλύτεροι συνδυασμοί αλλα δεν είχα καιρό να περιμένω να έρθουν.

Δημοσ.

1:Nα προσεξεις να σου καθαρισουν καλα το μουαγιε απο σκουρια ωστε να πατησει σωστα η δισκολπλα
2:Να γινει ελεγχος των πυρων για σωστη λιπανση και να μην εχουν τζογους.
3:Η δισκοπλακες και τα τακακια δεν μπορει να θελουν αλλαγη σε  16.000 χλμ.Βαλε χερι και δες εχει δοντι η δισκοπλακα?Με το ματι τα τακακια εχουν ψωμι ?

Μαλλον για απατεωνες τους κοβω,αμα δουν οτι δεν ξερεις απο αυτοκινητα βαρανε ασχημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...