Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, σε αναφορά σε προηγούμενο ποστ, έχω φέρει εισαγωμενο όχημα χωρίς δελτίο προηγούμενο ΚΤΕΟ, δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω ελληνικό ΚΤΕΟ για να βγάλω πινακίδες και άδεια. Έχω κάνει μόνο τέλη ταξινόμησης μέχρι εκεί.

Μια λύση που υπάρχει είναι να το πάω Βουλγαρία να βγάλω ΚΤΕΟ που δεν ζητάνε εκεί προηγούμενο, να βγάλει πινακίδες και άδεια ένας γνωστός Βουλγαρος και μετά να το ξανά εκτελωνισω Ελλάδα.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να γίνει έτσι;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και γιατι ανοιξες ναι άλλο θέμα;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Λέω ότι υπάρχει δυνατότητα να ξανά κάνω εκυελωνισμο στην Ελλάδα έτσι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas552 είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Είναι ξεκάθαρο τι εννοεί. Γιατί άνοιξες νέο θέμα και δε συνέχιζες στο προηγούμενο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είναι ξεκάθαρο τι εννοεί. Γιατί άνοιξες νέο θέμα και δε συνέχιζες στο προηγούμενο?

Γιατί είναι λίγο διαφορετικό αυτό που ρωτάω, ζητάω απλά απαντήσεις σε αυτό.

Δημοσ.
Στις 13/8/2025 στις 12:17 ΠΜ, kostas552 είπε

Καλησπέρα και πάλι, σε αναφορά σε προηγούμενο ποστ, έχω φέρει εισαγωμενο όχημα χωρίς δελτίο προηγούμενο ΚΤΕΟ, δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω ελληνικό ΚΤΕΟ για να βγάλω πινακίδες και άδεια. Έχω κάνει μόνο τέλη ταξινόμησης μέχρι εκεί.

Μια λύση που υπάρχει είναι να το πάω Βουλγαρία να βγάλω ΚΤΕΟ που δεν ζητάνε εκεί προηγούμενο, να βγάλει πινακίδες και άδεια ένας γνωστός Βουλγαρος και μετά να το ξανά εκτελωνισω Ελλάδα.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να γίνει έτσι;

Βρες έναν διεκπεραιωτή που ασχολείται με μεταβιβάσεις κτλ και θα σου πει τη λύση. Το ίδιο πρόβλημα είχε φίλος που έφερε μεταχειρισμένο από Γερμανία και δεν είχε ΚΤΕΟ (tuv/dekra). Σίγουρα θα κοστίσει λιγότερο από το να πας Βουλγαρία να το περάσεις ΚΤΕΟ. Εκτός αν μένεις βόρεια Ελλάδα και είσαι κοντά.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...