Defender666 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 μμ Καλησπέρα έχω ενα laptop asus tuf gaming a15 fa507nu fa507nu,και πρόσφατα του έβαλα εναν nvma σκληρό δίσκο της Kingston 1T,B,το αναγνωρίζει στο BIos,το δείχνει στις ενεργές συσκευές αλλά δεν τον δείχνει Καν στην διαχειρηση δίσκων... Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να δω τι μπορώ να κάνω;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 10 λεπτά πριν, Defender666 είπε Καλησπέρα έχω ενα laptop asus tuf gaming a15 fa507nu fa507nu,και πρόσφατα του έβαλα εναν nvma σκληρό δίσκο της Kingston 1T,B,το αναγνωρίζει στο BIos,το δείχνει στις ενεργές συσκευές αλλά δεν τον δείχνει Καν στην διαχειρηση δίσκων... Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να δω τι μπορώ να κάνω;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 10 λεπτά πριν, Defender666 είπε Καλησπέρα έχω ενα laptop asus tuf gaming a15 fa507nu fa507nu,και πρόσφατα του έβαλα εναν nvma σκληρό δίσκο της Kingston 1T,B,το αναγνωρίζει στο BIos,το δείχνει στις ενεργές συσκευές αλλά δεν τον δείχνει Καν στην διαχειρηση δίσκων... Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να δω τι μπορώ να κάνω;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 πμ Στην αναζήτηση των Windows γράψε storage spaces, βρίσκεις τον δίσκο και πατάς διαγραφή.
Xristaras12 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 πμ Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για disk partitioning να δούμε αν τον εμφανίζει εκεί πέρα. πχ easeus partiition master aomei partition assistant
Defender666 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ 13 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για disk partitioning να δούμε αν τον εμφανίζει εκεί πέρα. πχ easeus partiition master aomei partition assistant κι εδω δεν εμφανιζει κατι μου βγαζει σαν επιλογη την διαγραφη,μετα αν το κανω,τι;
Xristaras12 Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ Δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις τον δίσκο πάλι μια μήπως και δεν εχει καθίσει καλα. Και θα μου πεις το bios πως τον αναγνωρίζει βέβαια..
Defender666 Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Το εχω κανει και αυτο...δεν πιανει τπτ γμτ...
chvnce Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ 10 ώρες πριν, Defender666 είπε Το εχω κανει και αυτο...δεν πιανει τπτ γμτ... Πήγαινε εκεί που σου είπα και διάγραψε τον δίσκο. Θα φαίνεται μετά στο disk management.
poulinos Δημοσ. χθες στις 06:01 μμ Δημοσ. χθες στις 06:01 μμ 17 hours ago, Defender666 said: Το εχω κανει και αυτο...δεν πιανει τπτ γμτ... μπορεις να δοκιμασεις να παιξεις μπαλα με την εντολη diskpart.και να δεις αν τον βλεπει.επισης bios update στο pc προληπτικα και firmware update στον nvme
Defender666 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 9 ώρες πριν, chvnce είπε Πήγαινε εκεί που σου είπα και διάγραψε τον δίσκο. Θα φαίνεται μετά στο disk management. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους,εκανα αυτο που ειπε ο chvnce και επιασε μια χαρα,χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας να ειστε καλα! 1
poulinos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 38 minutes ago, Defender666 said: Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους,εκανα αυτο που ειπε ο chvnce και επιασε μια χαρα,χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας να ειστε καλα! δες και για Firmware update τωρα. η Kingston εχει τα δικα της tools για firmware update. ο chvnce -> Η chvnce 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα