Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα laptop asus tuf gaming a15 fa507nu fa507nu,και πρόσφατα του έβαλα εναν nvma σκληρό δίσκο της Kingston 1T,B,το αναγνωρίζει στο BIos,το δείχνει στις ενεργές συσκευές αλλά δεν τον δείχνει Καν στην διαχειρηση δίσκων...

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να δω τι μπορώ να κάνω;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

10 λεπτά πριν, Defender666 είπε

Καλησπέρα έχω ενα laptop asus tuf gaming a15 fa507nu fa507nu,και πρόσφατα του έβαλα εναν nvma σκληρό δίσκο της Kingston 1T,B,το αναγνωρίζει στο BIos,το δείχνει στις ενεργές συσκευές αλλά δεν τον δείχνει Καν στην διαχειρηση δίσκων...

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να δω τι μπορώ να κάνω;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

10 λεπτά πριν, Defender666 είπε

Screenshot 2025-08-13 212131.jpg

Screenshot 2025-08-13 212223.jpg

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για disk partitioning να δούμε αν τον εμφανίζει εκεί πέρα.

πχ 

easeus partiition master

aomei partition assistant

κι εδω δεν εμφανιζει κατι

Screenshot 2025-08-14 235100.jpg

Screenshot 2025-08-14 235254.jpg

μου βγαζει σαν επιλογη την διαγραφη,μετα αν το κανω,τι;

Screenshot 2025-08-14 235620.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις τον δίσκο πάλι μια μήπως και δεν εχει καθίσει καλα. Και θα μου πεις το bios πως τον αναγνωρίζει βέβαια..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Defender666 είπε
  • Το εχω κανει και αυτο...δεν πιανει τπτ γμτ...

Πήγαινε εκεί που σου είπα και διάγραψε τον δίσκο. Θα φαίνεται μετά στο disk management. 

Δημοσ.
17 hours ago, Defender666 said:
  • Το εχω κανει και αυτο...δεν πιανει τπτ γμτ...

μπορεις να δοκιμασεις να παιξεις μπαλα με την εντολη diskpart.και να δεις αν τον βλεπει.επισης bios update στο pc προληπτικα και  firmware update στον nvme

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chvnce είπε

Πήγαινε εκεί που σου είπα και διάγραψε τον δίσκο. Θα φαίνεται μετά στο disk management. 

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους,εκανα  αυτο που ειπε ο chvnce και επιασε μια χαρα,χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας να ειστε καλα!

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Defender666 said:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους,εκανα  αυτο που ειπε ο chvnce και επιασε μια χαρα,χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας να ειστε καλα!

δες και για Firmware update τωρα. η Kingston εχει τα δικα της tools για firmware update.

ο chvnce   -> Η   chvnce 

:P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...