Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kant12 είπε

εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω;

Πόσο πιο ακριβά είναι Ελλάδα για να αξίζει να μπεις στο αεροπλάνο ξενοδοχειο και κυρίως ποιον  και που θα τρέχεις αν κάτι δεν πάει καλά; 

Δημοσ.

Τα ίδια έλεγαν και για εμφυτεύματα δοντιών και σιλικονατα βυζιά και κώλους αλλά μετά σιχτιριζαν και περνούσαν λούκι με μολύνσεις και επιπλοκές 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Morosana είπε

Τα ίδια έλεγαν και για εμφυτεύματα δοντιών και σιλικονατα βυζιά και κώλους αλλά μετά σιχτιριζαν και περνούσαν λούκι με μολύνσεις και επιπλοκές 

λες ε; για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος εδω που εκανε μεταμοσχευση ποσο κοστισε που πηγε κι αν πηγαν ολα καλα..για κωνσταντινουπολη ρωταω γτ εδω δεν παιζει ν δωσω τοσα λεφτα

Επεξ/σία από kant12
Δημοσ.
47 minutes ago, kant12 said:

εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω;

Μόνο που ακούς 1.000€ τρέχα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αρχικά 1.000€ συμπεριλαμβάνει τι; Καλά καλά δεν σε είδε ο γιατρός. Είναι εγχείρηση. Μην το ξεχνάς. Εγχείρηση δεν είναι μόνο ολική αναισθησία, νυσέρια, αίματα, κλπ.

Οπότε ψάξε βρες μια αξιόπιστη κλινική εκεί και ζήτα λεπτομέρειες. Μην ξεχνάς ότι αυτός που θα σου κάνει την μεταμόσχευση πρέπει να είναι δερματολόγος. Όχι "δερματολόγος".

Δεν είναι πας Τουρκία για αναψυχή. Θες να πας για μια εγχείρηση. Και μετά αν δεν πάει καλά, θα μπορέσεις μετά να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη; Και το κυριότερο, πόσα λεφτά θα δώσεις μετά για να το "διορθώσεις";

• Like 3
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο τομέα η Τουρκία βρίσκεται σε πρωταθληματικό επίπεδο και γι΄αυτό είναι ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως.

56 λεπτά πριν, kant12 είπε

ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω;

Εξαρτάται από ποια τεχνική θα διαλέξεις και το πόσα θυλάκια θα χρειαστούν αλλά και πάλι χλωμό τα 1000 ευρώ

Κάποιες από τις κορυφαίες κλινικές για να συγκρίνεις

Dr. Serkan Aygin Clinic

Sule Hair Transplant

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο τομέα η Τουρκία βρίσκεται σε πρωταθληματικό επίπεδο και γι΄αυτό είναι ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως.

Εξαρτάται από ποια τεχνική θα διαλέξεις και το πόσα θυλάκια θα χρειαστούν αλλά και πάλι χλωμό τα 1000 ευρώ

Κάποιες από τις κορυφαίες κλινικές για να συγκρίνεις

Dr. Serkan Aygin Clinic

Sule Hair Transplant

εχεις κανει φιλε;

εχω βρει μια clinicana λεγεται αλλα δεν μπορω να παω ετσι στα κουτουρου, πρεπει να ξερω τι παιζει

1 λεπτό πριν, somt είπε

αγκάλιασε την καραφλα σου

πλακωσανε και οι μ^%6κες

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, kant12 είπε

λες ε; για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος εδω που εκανε μεταμοσχευση ποσο κοστισε που πηγε κι αν πηγαν ολα καλα..για κωνσταντινουπολη ρωταω γτ εδω δεν παιζει ν δωσω τοσα λεφτα

Κολλητός μου με πολύ αραίωση έκανε πριν μερικούς μήνες. Έχει γίνει σκαντζόχοιρος πλέον. Δε ξέρω σε ποια κλινική όμως.

Επεξ/σία από fmarulezkd
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fmarulezkd είπε

Κολλητός μου με πολύ αραίωση έκανε πριν μερικούς μήνες. Έχει γίνει σκαντζόχοιρος πλέον. 

μπορεις να τον ρωτησεις που πηγε και να μου στειλεις μνμ αν ειναι ευκολο;

Δημοσ.

Δεν θα πήγαινα ποτέ να κανω φτηνά εμφύτευση. Πρόσφατα διάβασα και για θάνατο κάποιου Βρετανού που έκανε εμφύτευση στην Τουρκία. Για το μέλλον, γιατι προς το παρόν εχω όλα τα μαλλάκια μου, εχω τσεκάρει 2 κλινικές που ανεβάζουν βιντεο με αποτελέσματα και εχουν κυρίως θετικες κριτικές εδώ Ελλαδα. Anastasakis hair clinic και advanced. Σημασία δεν εχει πόσα θα πληρώσεις αλλα να γίνει σωστά για να μην την ξαναπληρωσεις σε λίγα χρονια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...