kant12 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω; 2
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 μμ 36 λεπτά πριν, kant12 είπε εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω; Πόσο πιο ακριβά είναι Ελλάδα για να αξίζει να μπεις στο αεροπλάνο ξενοδοχειο και κυρίως ποιον και που θα τρέχεις αν κάτι δεν πάει καλά;
kant12 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:36 μμ πολυ πιο ακριβα..5000 βασικα..κ τι να μην παει καλα..τριχες παιρνουν απο σβεσρκο κ τις βαζουν μπροστα 1
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Τα ίδια έλεγαν και για εμφυτεύματα δοντιών και σιλικονατα βυζιά και κώλους αλλά μετά σιχτιριζαν και περνούσαν λούκι με μολύνσεις και επιπλοκές 2
kant12 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Τα ίδια έλεγαν και για εμφυτεύματα δοντιών και σιλικονατα βυζιά και κώλους αλλά μετά σιχτιριζαν και περνούσαν λούκι με μολύνσεις και επιπλοκές λες ε; για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος εδω που εκανε μεταμοσχευση ποσο κοστισε που πηγε κι αν πηγαν ολα καλα..για κωνσταντινουπολη ρωταω γτ εδω δεν παιζει ν δωσω τοσα λεφτα Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:43 μμ από kant12
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Αυτό που λέω είναι να μην παίρνεις τόσο αψηφιστα ιατρικές πράξεις. Βέβαια δικό σου το κεφάλι 3
w95chris Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ 47 minutes ago, kant12 said: εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω; Μόνο που ακούς 1.000€ τρέχα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αρχικά 1.000€ συμπεριλαμβάνει τι; Καλά καλά δεν σε είδε ο γιατρός. Είναι εγχείρηση. Μην το ξεχνάς. Εγχείρηση δεν είναι μόνο ολική αναισθησία, νυσέρια, αίματα, κλπ. Οπότε ψάξε βρες μια αξιόπιστη κλινική εκεί και ζήτα λεπτομέρειες. Μην ξεχνάς ότι αυτός που θα σου κάνει την μεταμόσχευση πρέπει να είναι δερματολόγος. Όχι "δερματολόγος". Δεν είναι πας Τουρκία για αναψυχή. Θες να πας για μια εγχείρηση. Και μετά αν δεν πάει καλά, θα μπορέσεις μετά να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη; Και το κυριότερο, πόσα λεφτά θα δώσεις μετά για να το "διορθώσεις"; 3
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο τομέα η Τουρκία βρίσκεται σε πρωταθληματικό επίπεδο και γι΄αυτό είναι ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως. 56 λεπτά πριν, kant12 είπε ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω; Εξαρτάται από ποια τεχνική θα διαλέξεις και το πόσα θυλάκια θα χρειαστούν αλλά και πάλι χλωμό τα 1000 ευρώ Κάποιες από τις κορυφαίες κλινικές για να συγκρίνεις Dr. Serkan Aygin Clinic Sule Hair Transplant 1
kant12 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο τομέα η Τουρκία βρίσκεται σε πρωταθληματικό επίπεδο και γι΄αυτό είναι ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως. Εξαρτάται από ποια τεχνική θα διαλέξεις και το πόσα θυλάκια θα χρειαστούν αλλά και πάλι χλωμό τα 1000 ευρώ Κάποιες από τις κορυφαίες κλινικές για να συγκρίνεις Dr. Serkan Aygin Clinic Sule Hair Transplant εχεις κανει φιλε; εχω βρει μια clinicana λεγεται αλλα δεν μπορω να παω ετσι στα κουτουρου, πρεπει να ξερω τι παιζει 1 λεπτό πριν, somt είπε αγκάλιασε την καραφλα σου πλακωσανε και οι μ^%6κες 4
fmarulezkd Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kant12 είπε λες ε; για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος εδω που εκανε μεταμοσχευση ποσο κοστισε που πηγε κι αν πηγαν ολα καλα..για κωνσταντινουπολη ρωταω γτ εδω δεν παιζει ν δωσω τοσα λεφτα Κολλητός μου με πολύ αραίωση έκανε πριν μερικούς μήνες. Έχει γίνει σκαντζόχοιρος πλέον. Δε ξέρω σε ποια κλινική όμως. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:09 μμ από fmarulezkd 1 2
kant12 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Μόλις τώρα, fmarulezkd είπε Κολλητός μου με πολύ αραίωση έκανε πριν μερικούς μήνες. Έχει γίνει σκαντζόχοιρος πλέον. μπορεις να τον ρωτησεις που πηγε και να μου στειλεις μνμ αν ειναι ευκολο;
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 11:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:12 μμ 5 λεπτά πριν, kant12 είπε πλακωσανε και οι μ^%6κες καντ, ονομα και πράμα θαλεγε κανείς 1 6
fmarulezkd Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ 20 λεπτά πριν, kant12 είπε μπορεις να τον ρωτησεις που πηγε και να μου στειλεις μνμ αν ειναι ευκολο; Ήταν στην Dr. Serkan Aygin Clinic που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω τελικά. 1
1comment Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ Δεν θα πήγαινα ποτέ να κανω φτηνά εμφύτευση. Πρόσφατα διάβασα και για θάνατο κάποιου Βρετανού που έκανε εμφύτευση στην Τουρκία. Για το μέλλον, γιατι προς το παρόν εχω όλα τα μαλλάκια μου, εχω τσεκάρει 2 κλινικές που ανεβάζουν βιντεο με αποτελέσματα και εχουν κυρίως θετικες κριτικές εδώ Ελλαδα. Anastasakis hair clinic και advanced. Σημασία δεν εχει πόσα θα πληρώσεις αλλα να γίνει σωστά για να μην την ξαναπληρωσεις σε λίγα χρονια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις