Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kant12 είπε

εχει κανει κανεις το εγχειρημα;ισχυει οτι ειναι 1000 ευρω;

Δεν πέθανε ένας Βρετανός πριν λίγο καιρό στην Τουρκία από μεταμόσχευση μαλλιών? 

• Like 2
Δημοσ.

Για ποιο λόγο κάποιος να ασχοληθεί με τρίχες; Χίλιες φορές αυτά τα λεφτά να τα έδινα για κάποιο ταξίδι. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Επειδή έχω ταξιδέψει πολλές φορές Τουρκία η άποψή μου είναι μακρυά. Για εμφύτευση μαλλιών μόνο Seneca. Όλες οι άλλες εταιρίες που βγήκανε μετά (η Seneca λεγόταν κάπως αλλιώς πριν μερικά χρόνια και είναι η ποιο παλιά εταιρία στον χώρο) ήτανε από γιατρούς που είχανε δουλέψει σε αυτούς και πήρανε τεχνογνωσία από εκεί. Εάν θες κάτι φθηνό μόνο αν βρεις εντός Ε.Ε. και αφού βεβαιωθείς ότι η εταιρεία είναι πιστοποιημένη. 

Δημοσ.
6 hours ago, chios said:

Για ποιο λόγο κάποιος να ασχοληθεί με τρίχες; Χίλιες φορές αυτά τα λεφτά να τα έδινα για κάποιο ταξίδι. 

Για ποιο λόγο να ασχοληθεί κάποιος με ταξίδια; Χίλιες φορές αυτά τα λεφτά να τα έδινα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει πάει γνωστός μου τον Δεκέμβριο στην Κωνσταντινούπολη. Το είχε ψάξει πάρα πολύ και επέλεξε να πάει στη γειτονική χώρα.

Μου ανέφερε τα παρακάτω:

Μεγάλη εξειδίκευση και εξαιρετικά αποτελέσματα σε συγκεκριμένες όμως κλινικές.

Το πακέτο περιλάμβανε τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και την ίδια την πράξη εμφύτευσης μαλλιών.

Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου επώδυνη αλλά απαιτείται αρκετός χρόνος για την αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής. 

Κλείνοντας θα αναφέρω πως είναι καθαρά προσωπικό το ζήτημα με την καράφλα. Άλλους τους πειράζει, άλλους όχι. Άλλοι ξυρίζουν το κεφάλι τους, άλλοι κάνουν το γνωστό κούρεμα χταπόδι 🐙 που όταν φυσάει τα μαλλιά στα άκρα ανεμίζουν όπως τα πλοκάμια του γνωστού και νόστιμου μαλάκιου και λοιπά...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, seeker4all είπε

άλλοι κάνουν το γνωστό κούρεμα χταπόδι 🐙 που όταν φυσάει τα μαλλιά στα άκρα ανεμίζουν όπως τα πλοκάμια του γνωστού και νόστιμου μαλάκιου και λοιπά...

το γνωστό "δάνειο" αλλιώς 😅

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...