invisiblesurfer Δημοσ. Πέμπτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:51 μμ 4 hours ago, Ntinaras said: Mbit, όχι MByte Ευχαριστώ για τη διόρθωση είμαι και κάποιας ηλικίας
taris Δημοσ. Πέμπτη στις 04:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:54 μμ Αν ήταν τόσο αδιαμφισβήτητη βελτίωση, τότε θα επέτρεπαν όσους έκαναν σύνδεση με τους παλιούς όρους να την διατηρήσουν με εκείνους, και δεν θα τους έβαζαν όλους αναγκαστικά στο νέο σύστημα. Όσοι το βρίσκουν προτιμότερο, θα μπορούσαν να μεταβούν σ'αυτό. Και όντως, ο οπαδισμός και ο χουλιγκανισμός είναι κακό πράγμα. 1
invisiblesurfer Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Dr_Pepper said: Στην αλήθεια και την σοβαρότητα ; ναι. Έχω βαρεθεί τα στρατόπεδα σε αυτή την χώρα που θα κράζουμε όσους δεν έχουν σάλι το ιδιο χρώμα με εμάς γιατί έτσι είπε ο Τσατσάρος και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, θέλω να βλέπουμε αντικειμενικά τα θέματα ένας άνθρωπος που δεν συμπαθούμε ή έχουμε ιδεολογικές διαφορές δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κράζουμε για ότι μικρό ή μεγάλο κάνει έτσι απλά επειδή δεν ειναι "δικός μας" ακόμη και αν ειναι καλό! Τα καλά και τα σωστά πρέπει να τα δεχόμαστε ανεξάρτητα του ποιος τα ξεστομίζει/κάνει. Με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό θα πάει η χώρα αυτή μπροστά όχι με χουλιγκανισμούς. Το σημαντικότερο θέμα που έχω με το Starlink δεν είναι η ίδια η υπηρεσία αλλά ο ανισόρροπος Μάσκ ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει με διακοπή του Starlink, άρα μπορεί θεωρητικά οποιοσδήποτε στιγμή θελήσει να τραβήξει την πρίζα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:56 μμ από invisiblesurfer 1 1
Dr_Pepper Δημοσ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:21 μμ 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Σε αυτη τη περιπτωση θελει αλλαγη ολο το συστημα. όχι το αφήνεις απλά στο ρεύμα να κοιτάει τον ουρανό (κατα προτίμηση αν θυμάσαι την θέση που το είχες και είχε το καλύτερο σήμα) και σε 2-4 μέρες περίπου θα κατεβάσει μονο του τα απαραίτητα updates (παίρνει μέρες γιατί λόγο outdated firmware δεν μπορεί να συνδεθεί πλήρως στο σύστημα για φουλ ταχύτητα) . 27 λεπτά πριν, taris είπε Αν ήταν τόσο αδιαμφισβήτητη βελτίωση, τότε θα επέτρεπαν όσους έκαναν σύνδεση με τους παλιούς όρους να την διατηρήσουν με εκείνους, και δεν θα τους έβαζαν όλους αναγκαστικά στο νέο σύστημα. Όσοι το βρίσκουν προτιμότερο, θα μπορούσαν να μεταβούν σ'αυτό. Και όντως, ο οπαδισμός και ο χουλιγκανισμός είναι κακό πράγμα. δεν άλλαξαν οι όροι προστέθηκε μια νέα επιλογή απλά 1
multidanze Δημοσ. Πέμπτη στις 05:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:22 μμ 41 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Στην αλήθεια και την σοβαρότητα ; ναι. Έχω βαρεθεί τα στρατόπεδα σε αυτή την χώρα που θα κράζουμε όσους δεν έχουν σάλι το ιδιο χρώμα με εμάς γιατί έτσι είπε ο Τσατσάρος και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, θέλω να βλέπουμε αντικειμενικά τα θέματα ένας άνθρωπος που δεν συμπαθούμε ή έχουμε ιδεολογικές διαφορές δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κράζουμε για ότι μικρό ή μεγάλο κάνει έτσι απλά επειδή δεν ειναι "δικός μας" ακόμη και αν ειναι καλό! Τα καλά και τα σωστά πρέπει να τα δεχόμαστε ανεξάρτητα του ποιος τα ξεστομίζει/κάνει. Με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό θα πάει η χώρα αυτή μπροστά όχι με χουλιγκανισμούς. Φίλε μου ο Elon το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει μία υπηρεσία δωρεάν ή με χαμηλό κόστος και μετά επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς να στην χρεώνει ή να σου αλλάζει τιμολογιακή πολιτική! Δες τι έκανε με τα business account πριν μερικούς μήνες. Ο τύπος είναι αλήτης και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάζει χρήματα. Πέραν από την μοναδικότητα δεν έχει επενδύσει ούτε σε σωστό routing... Λατρεία λέγεται αυτό όσο κι αν δεν θες να το παραδεχτείς! 4
Dr_Pepper Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Μάσκ ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει με διακοπή του Starlink, fake news και hoaxes ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο 13 λεπτά πριν, multidanze είπε Φίλε μου ο Elon το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει μία υπηρεσία δωρεάν ή με χαμηλό κόστος και μετά επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς να στην χρεώνει ή να σου αλλάζει τιμολογιακή πολιτική! Αυτό νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ; στα 5 χρόνια που υπάρχει η μόνη φορά που αλλάξανε οι τιμές ήταν προς τα κάτω για την ελλάδα και για όσες χώρες googlara δεν βρήκα κάτι εκτός απο αλλαγές προς τα κάτω. 13 λεπτά πριν, multidanze είπε Δες τι έκανε με τα business account πριν μερικούς μήνες. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; αλλά έστω ότι αυτό που (δεν) λες ειναι έτσι επειδή κάτι άλλαξε σε επαγγελματικά συμβόλαια (που είμαι σίγουρος ότι αν έγινε κάποια αλλαγή προς τα πάνω θα ειναι επειδή οι επαγγελματίες κάνανε exploit κάτι και του δίνανε και καταλάβαινε και η αλλαγή δεν ήταν τραγική γιατί αλλιώς θα βούιζε το τόπος εδώ βουίζει και με ψέματα πχ κάποιος χρήστης όντως πιστεύει σε κάτι hoaxes που αποδείχτηκαν και ψεύτικες ότι ο elon απειλεί να κλείσει το starlink και αυτό ακόμη το hoax που αποδείχτηκε ψέμα αφορούσε μονο την ουκρανία αλλά ο χρήστης δεν τον χωνεύει τόσο πολύ που έκανε την ουκρανία πλανήτη γη και άρα απειλεί να κλείσει ολωνών μας το starlink επειδή ειναι τρελός... ) ξεχνάμε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ειδικά για καταναλωτές (γιατί ο επαγγελματίας βγάζει και υπερκέρδος) και οι μόνες αλλαγές ειναι προς το καλύτερο; Γιατί αν τόσο εύκολα βαφτίζεις κάποιον αλήτη (βασικά μονο τα επίθετα που χρησιμοποιείς φτάνουν δηλαδή ουσιαστικά βρισιά ειναι αυτό) και λες ότι το σχέδιο του ειναι να σε πιάσει στην φάκα ή και εγώ δεν ξέρω τι μάλλον εσύ του έχεις το αντίθετο απο λατρεία και δεν έχω εγώ λατρεία που απλά ζυγίζω αντικειμενικά τα γεγονότα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:36 μμ από Dr_Pepper 2 1
kata_tixi Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ 2 ώρες πριν, dimtsef είπε τόσο λατρεία πια ; ... ο μασκ μπιπ ειναι αλλα τι σχεση εχει αυτο με το σταρλινκ; σου λεει να το κρατησεις με 5 ευρω με λιγα δεδομενα ανοιχτα αλλιως μπορεις να το κλεισεις εντελως και να μην πληρωνεις που ειναι το προβλημα δλδ; μια χαρα υπηρεσία και σε καλη τιμη ειναι το σταρλινγκ. επειδη ο μασκ ειναι αυτος που ειναι να πουμε τι; 2 1
Ventrolf Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Δεν μου ακούγεται σαν "παγίδα", για 5€/μήνα μια σταθερή, χαμηλής ταχύτητας μεν, συνδρομή. Είναι πολύ τίμιο πακέτο! 1
ntinosterpsis Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ Δημοσ. χθες στις 01:06 πμ Να πω την αληθεια,απο την κοσμοτε δεν εχω παραπονο απο αποψη εξυπηρετησης οταν παροθσιαστηκε βλαβη.3 φορες ειχα θεμα στα 5 χρονια και ηρθαν αμεσως.Βεβαια ειμαι σε μικρη πολη και ειναι πιο ευκολα τα πραγματα εδω. Δε μπορω ομως να δεχτω το οτι περναει οπτικη ινα απο το χωριο μου μεσα και 20 μετρα απο το σπιτι μου και δε θα δω οπτικη ινα ουτε το 26.Μαλιστα μου ειπαν οτι στην καλυτερη θα ερθει η 500αρα αρχες 27 αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα φτασει μεχρι 200... Αυτη τη στιγμη πληρωνω 30 ευρω την 50αρα και 40 στο σταρλινκ για 450mbps. Εστω οτι θα ερθει η 500αρα,θα μας την φουσκωσουν στα 50 κοντα επειδη ειναι η μεγαλυτερη δυνατη ταχθτητα που προσφερουν.Σορρυ αλλα αρνουμαι να δωσω τοσα.Μεχρι 30 και πολλα ειναι. Οποιος δεν εχει οπτικη ινα ας κατσει με τα 50mbps και ας βριζει τον Musk. Μακαρι ολη η Ελλαδα να παει σε δορυφορικο μπας και ριξουν τις τιμες οι νταβαδες. Υγ Αν εχω διαβασει σωστα και ειναι εγκυρη πληροφορια,η ευρωπη μας εστειλε τελεσιγραφο οτι πρεπει να μπουμε στην οπτικη ινα μεχρι το 26. Με οσους τεχνικους μιλησα εδω Καστορια απλα γελασαν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ 45 minutes ago, ntinosterpsis said: Μαλιστα μου ειπαν οτι στην καλυτερη θα ερθει η 500αρα αρχες 27 αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα φτασει μεχρι 200 Ποιος θεούλης τα είπε αυτά? 45 minutes ago, ntinosterpsis said: Εστω οτι θα ερθει η 500αρα,θα μας την φουσκωσουν στα 50 κοντα επειδη ειναι η μεγαλυτερη δυνατη ταχθτητα που προσφερουν. Δλδ θα πληρώνουν οι υπόλοιπες πόλεις 37.5 ευρώ (πανάκριβα δεν λέω) για την 500αρα της Cosmote (με επιδότηση) και στo συγκεκριμένο χωριό θα χρεώνουν 50... 45 minutes ago, ntinosterpsis said: Υγ Αν εχω διαβασει σωστα και ειναι εγκυρη πληροφορια,η ευρωπη μας εστειλε τελεσιγραφο οτι πρεπει να μπουμε στην οπτικη ινα μεχρι το 26. Με οσους τεχνικους μιλησα εδω Καστορια απλα γελασαν... Link? Διότι θυμάμαι ξεκάθαρα το 2030 να είναι η διορία.
Konstantin77 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 21 hours ago, Dr_Pepper said: Αυτό είναι η γλώσσα που αναφερόμουν "θέλει περισσότερα βήματα" λες και θα σκάψεις μερικά click είναι δεν ειναι ότι πρέπει να πολεμήσεις με το bot που δεν θέλει να σου δώσει εκπρόσωπο αλλά αν σε "βοηθήσει το ίδιο" που ποτέ δεν σε βοηθάει αφού καταφέρεις να το ξεγελάσεις μετά να περιμένεις να μιλήσεις με εκπρόσωπο να σκανάρεις ταυτότητα και αίτηση υπαναχώρησης** την οποία με το χέρι συμπληρώνεις και υπογράφεις απο πριν και να κάνεις upload και να περιμένεις μερικές μέρες να εγκρίνουν απλά την διακοπή (όπως κάνεις εδώ ας πούμε με το καρτέλ + δεν ειναι σίγουρο αν στην εγκρίνουν και πολλοί λένε και ψέματα για το πότε αρχίζει να μετράει η αχρεωστή περίοδος υπαναχώρησης!!) κυριολεκτικά κάνεις login στο account σου πας "your subscription" μετά, στην σελίδα που θα εμφανιστεί, κάνεις κλικ στο "manage" και μετά πατάς την επιλογή "cancel" Πω πω καταστροφή το μεγάλο κόλπο για να σου φάνε 5 ευρώ (κατα τα λεγόμενα του προκατειλημμένου άρθρου) Η είδηση ειναι ότι ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για όταν δεν χρειάζεσαι πολύ ιντερνετ σου δίνεται απο το starlink *edit: επίσης το άλλο που επιμένει να του δώσεις αριθμό για την σύνδεση (αν το πρόβλημα αφορά πολλαπλές συνδέσεις σου χέστηκε έναν αριθμό ξέρει να διαβάζει οπότε θα σου πει έβαλες λάθος αριθμό αν τους βάλεις όλους***) τα στοιχεία σου και αν ειναι ιδιωτική η επαγγελματική και μετά απο μεγάλη αναμονή -καμιά φορά και πολύωρη - όταν επιτέλους βρίσκεις εκπρόσωπο αυτός τι κάνει; ρωτάει για ποιον αριθμό πρόκειται και τα στοιχεία σου!!! δηλαδή χάνεις τζάμπα χρόνο με το bot κυριολεκτικά ειναι πασατέμπο για να μπαφάρουν την κίνηση!!! και να κάνουν κάποιους πελάτες απλά να κλείσουν το τηλέφωνο ή το chat... **edit 2 αν έχουν κέφια καμια φορά σου ζητάνε και το γνήσιο της υπογραφής απο το govgr μόνο στην ελλάδα η τεχνολογία χρησιμοποιείται ως αφορμή για να κάνει τα πράματα πιο αργά άλλο ενα επιπλέον άχρηστο βήμα απλά για να σε καθυστερήσουν ειδικά αν δεν ξέρεις τι ειναι το govgr και πως να βγάλεις γνήσιο υπογραφής... (πχ αν εισαι μεσήλικας κτλ ) + ότι πολλές φορές ακόμη και φορείς που άμεσα έχουν σχέση με την τεχνολογία δεν δέχονται την ψηφιακή υπογραφή πχ σε pdf (που ειναι και πιο σίγουρη/ασφαλέστερη ) αλλά θέλουν να δουν το μπλέ χρώμα του στυλό σε ένα jpeg απο σκαναρισμένο έγγραφο... *** edit 3: επίσης αν δεν θυμάσαι τον αριθμό επειδή είναι καινούργια σύνδεση πάλι χέστηκε αν δεν βάλεις αριθμό δεν προχωράει η κουβέντα και σε αποχαιρετά. "ότι πολλές φορές ακόμη και φορείς που άμεσα έχουν σχέση με την τεχνολογία δεν δέχονται την ψηφιακή υπογραφή πχ σε pdf (που ειναι και πιο σίγουρη/ασφαλέστερη ) αλλά θέλουν να δουν το μπλέ χρώμα του στυλό σε ένα jpeg απο σκαναρισμένο έγγραφο... " ποιο είναι το πρόβλημα? βάζεις μπλε χρώμα στην υπογραφή και λες το έσωσα σαν pdf από το σαρωτή. Η παίρνεις λήψη στηγμιότυπου και το κάνεις εικόνα
ntinosterpsis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 10 ώρες πριν, Thresh είπε Ποιος θεούλης τα είπε αυτά? Δλδ θα πληρώνουν οι υπόλοιπες πόλεις 37.5 ευρώ (πανάκριβα δεν λέω) για την 500αρα της Cosmote (με επιδότηση) και στo συγκεκριμένο χωριό θα χρεώνουν 50... Link? Διότι θυμάμαι ξεκάθαρα το 2030 να είναι η διορία. Ο τεχνικός που ήρθε πριν 20 μέρες. Δεν προβλέπεται μέσα στο 2026 οπτική σε εμας. Πρώτα θα ολοκληρώσουμε όλη την πόλη και το Μανιακοι, μετα εχουν σειρά οι λευκές περιοχές και μετα τα χωριά και περιοχές με vdsl κάλυψη. Αυτή τη στιγμη πληρώνω 38 για 50αρα. Αν έρθει οπτική μέχρι 500, θα μου τη δώσουν 38; Αμφιβάλλω... Δεν έχω κάποιο λινκ. Όπως είπα και πιο πανω, αν θυμάμαι καλά. Ότι μέχρι το 2026 πρεπει να υπάρχει υποδομή για οπτική ίνα. Έστω ομως οτι δεν ισχύει, αυτη τη στιγμη περνάει οπτική ίνα μέσα απο το χωριο και στα 20 μέτρα απο το σπιτι μου για να πάει σε χωριο 20 κατοίκων με με 2 3 συ δέσεις ίντερνετ. Εμεις είμαστε χωριο 800 κατοίκων με πάω απο 200 συνδέσεις ίντερνετ . Υπάρχει ενα χωριο, η Κυψέλη οπου εχει οπτική ίνα και 1 συνδεση . Ειναι χωριά τα οποία δεν κατοικουντε ή εχουν 5 10 κατοίκους και εχουν οπτική. Ακόμη και απο τα κεντρικά που παίρνουν για προσφορές, οταν τους δίνω αριθμό μου λένε οτι δεν προβλέπεται καποια αναβάθμιση. Έχεις καποια στοιχεία παραπάνω;
Haldol Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 19 hours ago, taris said: Αν ήταν τόσο αδιαμφισβήτητη βελτίωση, τότε θα επέτρεπαν όσους έκαναν σύνδεση με τους παλιούς όρους να την διατηρήσουν με εκείνους, και δεν θα τους έβαζαν όλους αναγκαστικά στο νέο σύστημα. Αυτό είναι γεγονός. Αν και προσωπικά με βολεύει το 5€ για ultra-low speed (για το συναγερμό στο χωριό), θα'θελα να υπάρχει και το pause / hibernate / όπως - θέτε - πείτε - το. Αλλά οκ, καταλαβαίνουμε και το ότι μπορεί να μη θέλουν να 'χουν 10 διαφορετικές επιλογές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 16 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 hour ago, ntinosterpsis said: Ο τεχνικός που ήρθε πριν 20 μέρες. Δεν προβλέπεται μέσα στο 2026 οπτική σε εμας. Πρώτα θα ολοκληρώσουμε όλη την πόλη και το Μανιακοι, μετα εχουν σειρά οι λευκές περιοχές και μετα τα χωριά και περιοχές με vdsl κάλυψη. Αυτή τη στιγμη πληρώνω 38 για 50αρα. Αν έρθει οπτική μέχρι 500, θα μου τη δώσουν 38; Αμφιβάλλω... Δεν έχω κάποιο λινκ. Όπως είπα και πιο πανω, αν θυμάμαι καλά. Ότι μέχρι το 2026 πρεπει να υπάρχει υποδομή για οπτική ίνα. Έστω ομως οτι δεν ισχύει, αυτη τη στιγμη περνάει οπτική ίνα μέσα απο το χωριο και στα 20 μέτρα απο το σπιτι μου για να πάει σε χωριο 20 κατοίκων με με 2 3 συ δέσεις ίντερνετ. Εμεις είμαστε χωριο 800 κατοίκων με πάω απο 200 συνδέσεις ίντερνετ . Υπάρχει ενα χωριο, η Κυψέλη οπου εχει οπτική ίνα και 1 συνδεση . Ειναι χωριά τα οποία δεν κατοικουντε ή εχουν 5 10 κατοίκους και εχουν οπτική. Ακόμη και απο τα κεντρικά που παίρνουν για προσφορές, οταν τους δίνω αριθμό μου λένε οτι δεν προβλέπεται καποια αναβάθμιση. Έχεις καποια στοιχεία παραπάνω; Για την ημερομηνία δεν μπορώ να ξέρω, αλλά για το ότι θα πηγαίνει μέχρι 500Mbps ή ακόμα χειρότερα μέχρι 200 δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Οι οπτικές που τοποθετούνται δεν θα χρειάζονται αλλαγή ακόμα για 50Gbps στο μέλλον. Δεν είναι χαλκός για να έχει τέτοια θέματα, δουλεύει σωστά ή καθόλου. Μην αμφιβάλεις απλά κοίτα τις τιμές στα sites των παρόχων πχ για την 500αρα. Νέα Προγράμματα Internet | COSMOTE 37.5/μήνα Vodafone Full Fiber - Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι | Vodafone.gr 32.7/μήνα Προγράμμματα Σταθερού & Internet - Internet και επικοινωνία | Nova 32/μήνα Επιπλέον γιατί 38 ευρώ το μήνα για σκέτη 50αρα με τηλέφωνο όταν πχ στο site του ΟΤΕ η τιμή καταλόγου είναι 28.90/μήνα? COSMOTE Double Play Advanced XL | COSMOTE Link για τις υποδομές Gigabit μέχρι το 2030 εδώ Πράξη για τις υποδομές Gigabit | Shaping Europe’s digital future Αν θες να δεις κάλυψη για την περιοχή σου ή τις γειτονικές, κοιτάς εδώ ΧΕΜΔ
BadIronTree Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 12 hours ago, ntinosterpsis said: καλυτερη θα ερθει η 500αρα Οπτική δεν έχει έως... 500 ή 1000 ή 3000 ή 10000 ταχύτητα σταθερά δεν σε σταματάει κάτι.. γιατί χωρίς αναμετάδοση απλή οπτική είναι 15-40 Χλμ μακριά ανάλογα την ίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα