ravisher34 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Haldol είπε Αυτό είναι γεγονός. Αν και προσωπικά με βολεύει το 5€ για ultra-low speed (για το συναγερμό στο χωριό), θα'θελα να υπάρχει και το pause / hibernate / όπως - θέτε - πείτε - το. Αλλά οκ, καταλαβαίνουμε και το ότι μπορεί να μη θέλουν να 'χουν 10 διαφορετικές επιλογές. Κανονικά μπορεις να το σταματησεις τελειως, δεν εχει κανενα θεμα, απλα εδωσαν και την επιλογη αμα θελει καποιος να κρατησει το σπιτι συνδεδεμενο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 15 minutes ago, ravisher34 said: Κανονικά μπορεις να το σταματησεις τελειως, δεν εχει κανενα θεμα, απλα εδωσαν και την επιλογη αμα θελει καποιος να κρατησει το σπιτι συνδεδεμενο.. To οποίο βολεύει τρομερά αν έχεις πχ συναγερμό (data). Θα άγγιζε την τελειότητα αν ήταν 1Mbps.
multidanze Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Στις 14/8/2025 στις 5:24 ΜΜ, Dr_Pepper είπε fake news και hoaxes ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο Αυτό νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ; στα 5 χρόνια που υπάρχει η μόνη φορά που αλλάξανε οι τιμές ήταν προς τα κάτω για την ελλάδα και για όσες χώρες googlara δεν βρήκα κάτι εκτός απο αλλαγές προς τα κάτω. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; αλλά έστω ότι αυτό που (δεν) λες ειναι έτσι επειδή κάτι άλλαξε σε επαγγελματικά συμβόλαια (που είμαι σίγουρος ότι αν έγινε κάποια αλλαγή προς τα πάνω θα ειναι επειδή οι επαγγελματίες κάνανε exploit κάτι και του δίνανε και καταλάβαινε και η αλλαγή δεν ήταν τραγική γιατί αλλιώς θα βούιζε το τόπος εδώ βουίζει και με ψέματα πχ κάποιος χρήστης όντως πιστεύει σε κάτι hoaxes που αποδείχτηκαν και ψεύτικες ότι ο elon απειλεί να κλείσει το starlink και αυτό ακόμη το hoax που αποδείχτηκε ψέμα αφορούσε μονο την ουκρανία αλλά ο χρήστης δεν τον χωνεύει τόσο πολύ που έκανε την ουκρανία πλανήτη γη και άρα απειλεί να κλείσει ολωνών μας το starlink επειδή ειναι τρελός... ) ξεχνάμε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη ειδικά για καταναλωτές (γιατί ο επαγγελματίας βγάζει και υπερκέρδος) και οι μόνες αλλαγές ειναι προς το καλύτερο; Γιατί αν τόσο εύκολα βαφτίζεις κάποιον αλήτη (βασικά μονο τα επίθετα που χρησιμοποιείς φτάνουν δηλαδή ουσιαστικά βρισιά ειναι αυτό) και λες ότι το σχέδιο του ειναι να σε πιάσει στην φάκα ή και εγώ δεν ξέρω τι μάλλον εσύ του έχεις το αντίθετο απο λατρεία και δεν έχω εγώ λατρεία που απλά ζυγίζω αντικειμενικά τα γεγονότα. Το business account κόστιζε 50€ και η διαφορά με το οικιακό ήταν ότι σου έδινε public IP. Εν μία νυκτί ο τύπος με το έτσι θέλω το έκανε εν κινήσει και σου έδινε 50Gb με 38€ και για επιπλέον 50Gb +15€. Αν είχε γίνει αθέμιτο κάτι (π.χ. επειδή είχαν public IP) θα μπορούσε να την καταργήσει κι όχι να την κάνει απλησίαστη την υπηρεσία. Αν θεωρείς πως επειδή κατέβασε την τιμή κατά 12€ είναι μείωση τιμής οκ, μάλλον έχεις λατρεία τελικά ή είσαι πολιτικός (γιατί κι εκείνοι κλέβουν 100 και σου δίνουν 1 για να χαίρεσαι). Τώρα όσον αφορά το "αλήτης" είναι ξεκάθαρα κι αν είχες ασχοληθεί έστω και λίγο με τις κινήσεις που κάνει εδώ και χρόνια την ίδια άποψη θα είχες. Τα ίδια έκανε με το bitcoin κι έβγαλε ένα σκασμό λεφτά κλέβοντας ουσιαστικά τον λαοτζίκο που τον εμπιστεύτηκε κι έβαλε τα λεφτά του σε bitcoin. Ένας άνθρωπος που έχει τέτοια εξουσία και επιρροή δεν μπορεί να είναι ηθικός. Οπότε ένας ανήθικος άνθρωπος είναι απλά αλήτης κι αυτός το επιδεικνύει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα